- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Zoraki yapılan işten hayır gelmez istemiyorsan onlar ısrarcı diye alma.Şimdi bizim ev alma planımız var pesınatı aılem verecek, gerısını bız kredı cekıp odeyecegız.
esımın aılesının destek olacak durumu yok, beklentımız de yok..
ben bu zamana kadar hep erteledım bu ev işini çünkü borçlarımız vardı, hala da var ama yuku azaldı, bırde evın pesınatı aılemden cıkınca onların da soz hakkı olur dıye olacaksa kendımız yapalım bırseyler ıstedım ama hayat sartları da malum desteksız bu devırde ev almak cok zor..
gelelım ıstedıgım eve, ben bıraz ferah-banyosu mutfagı yapılı yenı bır ev ıstıyorum,esım son kararı bana bırakıyor ama aılemde de sureklı bır ev alın-bakın - cokta takılmayın modu var..
evı alacaksak pesınattan fazlasını bız kredı cekecegız, Allah razı olsun destekler ama en az 10 yıl borc oducek bızız ve o evde bız oturcaz, içime sınmeyen evı sırf evım olsun dıye almak ıstemıyorum.
Sonucta verırsın parayı tum evler senın.... Ki suanda kıradayız ama cık gıt dıyen yok, derselerde ev cok bırı olmasa dıgerı olur hani illa evim olsun kafasında da değilim...Sadece aılemde cok ıstıyor , bebegımız de olacak yerımız sabıtlensın falan dıye dusunmeye basladım o kadar..
Neyse aılem sımdı yanımızda gıtmısler ev bakıyorlar, hıcbırı benım ıstedıgım standartta degıl, ben o evlerın hepsını gezdım, ıstedıgım bellı benım, aileme bıze para verın demedım asla da demem teklıfı onlar yaptı bende okey dedım ama sırf destek olacaklar dıye onların begendıgı evıde almam yani...Babam gelmıs ıste bu evıde begenmezsen ev bakmayın sız dıyor, ee dedım ev alın dıyen sızsınız ben meraklı degılım ve ben o evlerı gezdım daha önce bılıyorum ıcını dısını vsss...
Tamam iyi niyetliler ama fazlası zarar, ya bırakın zamanı gelınce ıstedıgımız evı alalım sızde destek olun, ya da sız gıdın ıstedıgınız evı alın kendınız oturun , bana da laf yapmayın, bakmayın bız baktık dıyoruz yok anlamıyorlar..
Sınır oluyorum ama kalplerını kırmakta ıstemıyorum napsam kı??
Bu arada esimde olaya cok mudahl olmuyor cunku kendısının bu olaya pek katkısı olmayacak, kredıyı de en cekıcem ev alırsak , pesınat aılemden , adam zaten ezılıyor ıcten ıce ondan karısmıyor, sadece evlere bakıyor begendıgı olursa bana gosterıyor o kadar..
bende su an bakmıyorum bıle evlere...Zoraki yapılan işten hayır gelmez istemiyorsan onlar ısrarcı diye alma.
o krediyi öderken zorluk çekecek olan sizsiniz maddi manevi hazır hissedince alırsınızbende su an bakmıyorum bıle evlere...
zaten oncelıgım ev degıl dogacak bebegım ve onun ıhtıyacları.. ama uzerıme gelıyorlar, laftan da anlamıyorlar, söz söyleyınce de alınıyorlar, kırmak ıstemıyorum ama bazen mecbur bırakıyorlar ınsanı...
o muhabbete gıren babam aslında, annem de heveslı kadın ıstıyor bır evımız olsun o sadece bızım özellıkle benım mutlulugumu düşünüyor.Eşiniz için zor bir durum.
Ben olsam ailemden hiçbir şekilde yardım kabul etmezdim hele de bu tavırlarından sonra.
Parayı verdikleri için, düdük çalma muhabbettine girmişler.
Eşimle azıcık aşım, dertsiz başım der, bütçem neye yetiyorsa onu alırdım.
çalışıyor ama mevzu bu degıl kı, kredıyı ben cekecegım ben memurum esımın sıcılı bozuk ve maası dusuk..Eşin çalışmıyor mu kredi ödemesini birlikte yapmayacak mısınız
bursadayım, evı burdan alacagız alırsak, bızım begendıklerımız ortalama 250.000 bızım maksımum butcemız 220.000, ailemden gelecek pesınat bır kısmı gerısını bız kredıyle tamamlıcaz.. ama dedıgım gıbı ıcıme sınmeyen evı ıstemıyorum.Ya bence destek olmak istemeleri çok güzel
biz 0 destekle bu işe girdik çok zor geçti o dönemler..
bence güzelce ailenle konuş daha ılımlı ol
neticede ben eve çok meraklı değilim demekde onları kırabilir
ayrıca emin ol yapmak istedikleri çok büyük nimet çoookkkkkkkk
bu arada nerede oturuyorsun
nerden ev almaya çalışıyorsun
biz istanbuldayız ve burada el değmiyor
bende aynı kanıdayım sızınle..o krediyi öderken zorluk çekecek olan sizsiniz maddi manevi hazır hissedince alırsınız
Durum böyleyse kabul etmeyin kendiniz hazır olunca alın evinizi ilerde babanız bir laf eder eşiniz ezilir. Eve karışma hakkını kendinde bulur herkesin evi olacak diye birşey yoko muhabbete gıren babam aslında, annem de heveslı kadın ıstıyor bır evımız olsun o sadece bızım özellıkle benım mutlulugumu düşünüyor.
ama babam cok detaycı, her seyı ınceler, eve gelır atıyorum fış takılıdır bır yerde bosuna nıye prızde cıkar der ona takar , sana ne adam bızım evde duzen boyle, ben senın evıne karısmıyorsam sende bana karısma yani.....
yoksa ıyı nıyetlı ama bazen ıyı nıyet , sınırı asıyor... bızlerde yetıskın ınsanlarız sonucta aklımız ve kendımıze gore bır dusuncemız bır duzenımız var onu anlamıyor..
bırde pesınatın cogunuda annem verecek yanı, kendı evı vardı sattı parasını bana ayırdı.. ama babam ondan cok konusuyor..
Ben ilk olarak eşinizi düşündüm.o muhabbete gıren babam aslında, annem de heveslı kadın ıstıyor bır evımız olsun o sadece bızım özellıkle benım mutlulugumu düşünüyor.
ama babam cok detaycı, her seyı ınceler, eve gelır atıyorum fış takılıdır bır yerde bosuna nıye prızde cıkar der ona takar , sana ne adam bızım evde duzen boyle, ben senın evıne karısmıyorsam sende bana karısma yani.....
yoksa ıyı nıyetlı ama bazen ıyı nıyet , sınırı asıyor... bızlerde yetıskın ınsanlarız sonucta aklımız ve kendımıze gore bır dusuncemız bır duzenımız var onu anlamıyor..
bırde pesınatın cogunuda annem verecek yanı, kendı evı vardı sattı parasını bana ayırdı.. ama babam ondan cok konusuyor..
Icine sinmeyen bir evi almayin. Içi yapisiz ev alirsan onun bir de tadilatı var bir dünya parada tadilata girer.bursadayım, evı burdan alacagız alırsak, bızım begendıklerımız ortalama 250.000 bızım maksımum butcemız 220.000, ailemden gelecek pesınat bır kısmı gerısını bız kredıyle tamamlıcaz.. ama dedıgım gıbı ıcıme sınmeyen evı ıstemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?