- 3 Eylül 2011
- 51
- 6
- 36
- Konu Sahibi Karakizkevser
-
bana banyo veya wc deki borularin kokusu olabilir gibi geldi bazen binalarin borularinslda sorun olunca pis lagim kokusu oalbiliyor oyle bir koku mu acabaKızlar bu evde ne var anlamıyorum yastık yorgan çarşaf köşe bucakta herşeyim tertemiz gün aşırı süpürge yerler silinir banyo pırıl pırıl kış hep havalandiririm evi yazin ama gel gör ev kokuyorr cildiricam eve kimseyi davet etmek istemiyorum. Evimden utanır hale geldim yaaa bi akıl verin lütfen
Perdelerden olabilir. Eski evimiz öyleydi, bütün pencereleri açık tutardım yaz-kış. Yine de eve girince pis bir koku yüzümüze vururdu. Meğer kalorifer nedeniyle normal zamandan daha önce yıkanması gerekiyormuş perdelerin. Yıkayınca gitti. 2 ay içinde kokmuştu perdeler.
QUOTE="bella-donna, post: 42071739, member: 387549"]Küflenme veya rutubet mevcutmu? Pencereleriniz kac senelik?
Koku neye benziyorki..havasız gıbı mı..çuruk mu..rutubet mi..pis mi..pas mı ne?
ne kokusu acaba?
bana banyo veya wc deki borularin kokusu olabilir gibi geldi bazen binalarin borularinslda sorun olunca pis lagim kokusu oalbiliyor oyle bir koku mu acaba
Genelde et pişen evde koku olur
Gider borularına baktırmanızı tavsiye ederim ,tuvalet,banyı ve mutfaktaki ..Ayrıca bulaşık makinesi ,çamaşır makinesi de koku yapabiliyor bazen ..
Perdeler olur mu bilmem onunla hiç karşılaşmadım ..
Halı da kokar. Mesela benim jel tabanlı yolluklarım kokuyor
Gider borularıni hiç değiştirmedi eşim sağolsun ama gider kokusu degil eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?