- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
- #21
Kesinlikle onun da bahanesi olamaz. Ama bazen biraz çaba sarfetmek gerekiyor. Sizin çabanız onun da bir şeyleri değiştirmesini sağlar.
Ablamın eşi çok titiz ve detaycıdır. Her şeyi dört dörtlük olsun ister. Ütüsü temizliği eksik olmayacak, akşam yemeğinde kuş sütü bile olacak. Üç çeşit olunca bir şey yapmamışsın diyen bir adam. Ablam bunların hepsini yaparken kendine de bakardı. Eşinin gelmesine yakın bebeği ayağında sallarken makyaj yaptığını bilirim. Duşa bebekle girerdi çoğu zaman. Kanguruya koyar temizlik yapardı. Ben bunları yapar mıyım? Asla... Ama onlar düzenlerini bu şekilde kurmuşlar. 24 senelik mutlu bir evlilikleri var. Eşinin ilgisi sevgisi de hala devam eder. Ama ablam salsaydı devam eder miydi tartışılır.
Sephora bir şey soracağım,ablan o kadar kendini paralarken enişte ne yapıyordu ? Yani kadın,4 çeşit yemek yapacak,ütü yapacak,kendine bakacak,evi temizleyecek,bebekle duşa girecek falan sırf huzuru bozulması diye mi

Düzenleri o şekilde ama bu düzenin kadına olan artısı sadece söylenmeyen ,yaptıklarınan memnun olan eş mi ? Eğer bunların hepsini yapmasaydı huzursuzluk olacaktı da adam sadece işe mi gidip gelmekle yükümlü :O