Kızlar hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim. Dün tavsiyelerinize uyup giyindim süslendim en sevdiği yemeklerden birini yaptım, eve geldi zaten yetişebiliyorsam hep kapıda karşılarım hoşgeldin dedim hiç surat yapmadım, baktı çok güzel olmuşsun dedi, yemek yedik, bebeği sevdik ettik birbirimize sarıldık öptük falan sonra ne mi oldu, hoop bilgisayar yine.
Şimdi tek tek alıntı yapmam uzun süreceği için cevapları burdan yazıvereyim kızlar kusura bakmayın e mi. Maddeler halinde yazayım karışmasın.
*Dışarı çık bi etkinlik yap demişsiniz, daha onbeş gün olmadı, çok bunaldım her gün bi yarım saat yürüyüş yapsam aslında açılırım hem biraz kilo da veririm iyi olur dedim. Kavga sebebi oldu. Kadın başına yürüyüşe mi çıkılırmış o beni avmde gezdirir gelirmiş, bizden ayrı mı takılmak istiyormuşum, aile olduğumuzu anlayamamışım, geçen de komşu çağırmıştı ona gitmek istemiştim, böyle komşudur yürüyüştür ilginç ilginç şeyler nerden aklıma gelirmiş. Komşunun ve yürüyüşün ilginç olduğunu hayatımda ilk kez duydum o gün.

*Hoşlandığı şeyleri zaten ezberledim artık, arabanın a sını bilmeyen ben sayayım şimdi isterseniz hangi araba kaç tork, bagajı kaç litre, lastikleri kaç jant vsvs
*Nette başka türlü şeyler peşinde olabileceğini aklıma bile getirmek istemiyorum çünkü bu yıkım olur benim için. Güveniyorum ona o konuda. Beni utandırmaz umarım.
*Gel yatakta takıl bilgisayarla en azından aynı yerde oluruz dedim, beli ağrıyormuş rahat değilmiş orda oturması.
*Bebeğim daha 5 aylık oturamıyor, sandalyesine oturtup gidemem yani. Tam şu anda yatmaktan sıkıldığı ama daha da oturamadığı dönem. Yatırınca basıyor çığlığı. Zaten zor bi çocuk, keşke anlattığınız gibi olsa. Kaynanam da diyordu telde anlatınca sen abartıyorsun öyle olmaz diye ama görünce sen haklıymışsın valla ben abartıyorsun zannediyordum dedi. Her gören de aynı şeyi söylüyor zaten. Gündüz uykusu da yok en fazla 5 dk sadece gece iyi uyur. Şikayet etmek için değil bin şükür Rabbime ama durum bu.
*Yardım etmesini istedim, hamileyken de ederdi sağolsun. Ama erkek işi dışardaymış, arabayı bakıma götürmek, fatura yatırmak vs onun işiymiş. Zaten yardım falan da yerinde kalsın dağıtmasa yeter.
*Kocamın yaşam tarzı bu. Aman öyle arkadaşlarla dışarı çıkalım, şu etkinliği yapalım modunda bi insan değil. Eve bayılıyor. Sen bebeğimiz yeter bana başka kimse istemem diyor. Kendi ailesinden bile sıkılır yani. Arkadaş, misafir falan hak getire anlayacağınız üzere. Kimseyle samimi olmaz. Yüz yıl bu şekilde yaşasa bıkmazmış.
*Arkadaşın dediği doğru, her gün dışarı çıksa yine belki o gelecek diye bi hazırlık bi bekleyiş olabilir ama zaten tüm gün birlikte nasıl uyanıyorsan öyle geçiveriyor. İşe gidip gelmesi yolla beraber haftada 15 saati geçmez. Gerisi hep yapışıkızz
*Bir de arkadaşlar yorumlarda şu dikkatimi çekti, genelde giyin süslen ilgilen aman biz kadınız çekip çeviririz imajı var. Evet tamam biz daha toparlayıcıyız ama insan hiç kendine sormaz mı, ben eve çocuğa kendime kocaya bakacam, kocaya cilve yapacam, dırdır yapmayıp isteklerini yerine getirecem, o erkek adam onu aile reisi bilip ona göre sınırımı aşmayacam, ikimizin de bu yaşa kadar getirdiği alışkanlıkları var ama o erkek olduğu için alışkanlıklardan vazgeçecem, ailemden uzakta yaşayıp hasret çekecem, ama erkek sadece gezmeye gidiyorum sanki diye tabir ettiği işine gelip gidip geri kalan zamanda istediği gibi takılacak.
Erkek adam boş bırakılmasın aman sıkılmasın kadın kendini paralasa da ilgilensin etsin iyi güzel de hayat arkadaşlığı bu mu sizce?