• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir evlilik ne zaman bitmeli

Siz bitirmişsiniz zaten kafanızda..
Uygulamaya geçirin..
Bir evlilik ne zaman biter diye belli kriter yok..
Aldatma şiddet ve eve bakmamak dışında..
Onunla yaşamak istemiyorsanız o evlilik bitmiştir..

Düzenlemene göre yazayım, tartışma konusu zamanla aşılabiliyor, cinsellik nasıl başladıysa ve öyle gidiyorsa değişmez. Filmlerdeki gibi evlilikler beklemeyin, mutlaka her evlilikte benzer sorunlar yaşanıyor.
Boşandınız başkasıyla evlendiniz, cinsellik süper olabilir ama sapkın şeylerle de karşılaşabilirsiniz.

Aşktan gözü kör evlenmiş nice arkadaşım inanılmaz kötü şekilde boşandı. İşin içine başka kadın giren de oldu, evlendikten sonra pisliğinden yanına varılmayan da.

anladığım kadarıyla hemen hemen günümüz erkeklerinde bulunan kaprisli kompleksli erkek gibi değilde kadın gibi düşünen bir koca ile karşı karşıyasınız ve onun bu hali sizi evlilikten soğutmuş. cinsellik hak getire. evliliğinizde artık hiç cinsel bir hissiyat kalmamışsa ona karşı içinizde bitirin derim. mental olarak da adam kaynanaya bağlamış sanki.

Bence evlilkte mucadele var erkek kadina hakim olmak ister tersi de mevcut egolar savaş masa evlilk kolay kolay bitmez

Cinsellik bence büyük bir sorun değil bizde ayda 1 bazen haftada 1 bazen 2 ayda 1 olur. Bence bir evlilikte boşanma saygı tamamen bittiğinde olur. Ama sizin evliliginiz toparlanması gereken bi evlilik, bitmesi gereken değil. Yani karsilikli alttan almalısınız. Birbirinizi sevip saydığınız günleri hatirlamalisiniz.

Ilgizilik alakasizlik.dinlememek yada olesine dinleyip anlamaya cabalamamak.cinsel uyumsuzluk.isteksizlik.
Saygisizlik

Ve kafanda bittiyse ister kadin ister adam agziyla kus tutsa gozune batar.yemek yerken tv izlerken normal hareketleri seni cileden cikarir.

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz

böyle düşünüyorum ,düzeltmede yazdıklarınızda evliliği bitirmek için sebep değil,niçin sorunlar tatrtışmaya dönyor o zaman alttan alan bir taraf yok,bu durum ne yapıyor karşındaki insandan soğumana sebep oluyor sonuç ayda 1 kez yaşanan cinsellik ,bakın hepsi peşpeşe geliyor sorunlarınızın,önce ne için bu kadar çok taratıştığınızı çözeceksiniz yada anlatacaksınız yardımcıl olmaya çalışıcaz elimizden geldiğince

Şahsi düşüncem ve yasadiklarimdan bunlari cikartdim:
Benim ayrilik veya argo söylemek gerekirse kicina tekme basma sebeblerim:

-dayak, psikolojik şiddet (ilgisizlik, insan yerine koyulmamak. Ses yükseltmek filan)

-saygisizlik (küfür, fikir alışverişi olmamasi filan)
-kumar, madde, aşırı icki (arada kendim icerim ortama uygun bicimde)
- tatmin edici olmayan cinsellik.

Daha cok sebebim varda sen beni fazla dinleme 30 yaşıma geldim hala nişanlıyım evlenmeyede niyetim fazla yok. Rahat insanim ben. Uğraşamam anasinla danasinla eltisinle kayninla ( benim şuanki şahsi sorunlarim. Evliliği ertelememin sebebi. Eger evli olsaydim boşardım

Samimi söylüyorum: bir evliliği sürdürmek için aldatma şiddet içki kumarın olmamasını yeterli bulmuyorum,onlar zaten olmaması gereken şeyler, evliliği bitirmeye yeter ama devam ettirmeye yetmez bu nedenler

Şu nedenden biter bu nedenden bitmez gibi yargılarım yok, içinde eğreti hissettiğim bir evlilik bence yürümemeli,saygı biter sevgi biter istek biter artık durum neyse,özetle eğreti hissetmek, o his, olmamışlık duygusu yeterli

Back
X