Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CekememAşırı kıskançlığa tahammül edermiydiniz?
Sen nekadarina tahammul ediyorsun peki?konuyu actigina gore var bi derdinAşırı kıskançlığa tahammül edermiydiniz?
Yok valla etmem, hic ugrasamamAşırı kıskançlığa tahammül edermiydiniz?
Dert büyük sırf bu yüzden ayrıldım.düğüne git oynama,rehberinde olmayan numaraya cevsp verme,tanimadiğin kisiye kapiyi acma,tanimadigim komsuya gitme ve buna benzer bi suru sebep..[/QUOTE][QUOTnaneelimoonn, post: 44764142, member: 695116"]Sen nekadarina tahammul ediyorsun peki?konuyu actigina gore var bi derdintani
Dert büyük sırf bu yüzden ayrıldım.düğüne git oynama,rehberinde olmayan numaraya cevsp verme,tanimadiğin kisiye kapiyi acma,tanimadigim komsuya gitme ve buna benzer bi suru sebep..[/QUOTE][QUOTnaneelimoonn, post: 44764142, member: 695116"]Sen nekadarina tahammul ediyorsun peki?konuyu actigina gore var bi derdintani
Dert büyük sırf bu yüzden ayrıldım.düğüne git oynama,rehberinde olmayan numaraya cevsp verme,tanimadiğin kisiye kapiyi acma,tanimadigim komsuya gitme ve buna benzer bi suru sebep..
Bunlar kıskançlık değil ki.koruma iç gudusu.eşim her sabah ise giderken bıkmadan bunları söyler bana.korkuyor zaman kötü. Başka neler yapiyor? kıskançlık mi diye ona göre yorumlayalim.[/QUOTE]post: 44764353 .!.:Dert büyük sırf bu yüzden ayrıldım.düğüne git oynama,rehberinde olmayan numaraya cevsp verme,tanimadiğin kisiye kapiyi acma,tanimadigim komsuya gitme ve buna benzer bi suru sebep..
Aşırı kıskançlığa tahammül edermiydiniz?
Düğüne gidecem oynama ndn,birileri seni telden çekerde faceye youtubeye koyar .istemiyorum karimin kivirmasini baska erkekseyretsin diyor
Biraz haklılık payı var.Düğünde görüyorum kadınlar oynuyor,erkekler kalkmış ayağa gözleri kadınların malum organlarında,bazıları da öyle kıvırıyor ki benim bile dikkatimi çekiyorDüğüne gidecem oynama ndn,birileri seni telden çekerde faceye youtubeye koyar .istemiyorum karimin kivirmasini baska erkekseyretsin diyor
Mesela senın kı napıyo söyle bakalım ona göre aşırı kıskançmı değil mi konuşalım ?Sizce aşırı kıskançlik belirtileri ne.herkez bir sebep yazabilirmi acaba.