BİR EVLİLİKTE AŞIRI KISKANÇLIĞIN BELİRTİLERİ NELERDİR?

"Tanımadığın kişiye kapıyı açma, tanımadığın kişiye gitme..."
Bunlar kıskançlık değil yanlız.şu devirde yapılması gerekenler.
"Düğünde oynama"kıskançlık sayılabilir ama birtek buda tölere edilebilir diye düşünüyorum.

Arkadaşım sen pişman olmuşsun sanırım.. kocanın kıskançlığından daha önemli sorunların var adam kıskanç mı değil mi o mu önemli şimdi

Ya bunlar çok komik şeyler. Millet de senin yanındaki kadını "kaçırsam, ah be adama bak ne şanslı" ve buna benzer bir sürü saçmalık söyleyecek sanki...
Kadın erkek ilişkilerinin bu denli rahat olduğu bir dönemde bir erkek karısını ya da sevgilisini kıskanıyorsa kendi kişiliğiyle ilgili sorunlar vardır.
Ailesi öz güven verememiştir veya kız gibi yetiştirmiştir ki evlendikten sonra erkek olduğunu az buçuk anlar.

ben mi?* hiç çekememm.
kocamdan korkuyorum aşiri kıskandığında gözü dönüyor. sanki beni dövcek gibi..
herşeyi ona anlatasim gelmiyoo
diyo ki bana bana anlatcak bişey varsa söle bişeyi saklama saklarken çok kızarim..
böle deyince içten sıkıla sıkıla sölüyorum. birden patlamaz mi _
bende ona dedim bak böle olduğu için anlatamiyorum dedim.
ya işte onun hiç sevmediğim huy.. herşeyi gözetiyor bende güvenmiyorsun diyorum.. güveniyorum diyo ama aşırı kıskanca katlanamiyorum.
çok zor ya işte napalım seviyorum adami. mecbur katlaniyorum
gülü seven dikenine katlanir.

[QUOTnaneelimoonn, post: 44764142, member: 695116"]Sen nekadarina tahammul ediyorsun peki?konuyu actigina gore var bi derdintani
Dert büyük sırf bu yüzden ayrıldım.düğüne git oynama,rehberinde olmayan numaraya cevsp verme,tanimadiğin kisiye kapiyi acma,tanimadigim komsuya gitme ve buna benzer bi suru sebep..[/QUOTE]

Ayrıldım ne demek ?

Valla bunlar kıskançlıksa benim kocamınki ne :KK14:

Aşırı kıskançlığın belirtileri neymiş yav. Kıskançsa kıskançtır nasıl belirti versin. Başlık enteresan. İçerik ise tamamen kişilerin kıskançlık eşiğine göre değişir. Baskıyı sevmem,biraz kıskanılmak hoşuma gider ama istediğim yere gider,istediğimi yaparım eşimde kısıtlamaz.

Ben bi kadın olarak kocamı sakınır ve kıskanırım.. Birinden zarar görmesinden korkarım, bi kadının ona kötü gözle bakmasını zaten aklıma bile getirmiyorum :KK62:
Onun da beni sakınıp, kıskanmasını seviyorum.. Yabancılardan gelebilecek zararlara karşı beni uyarmasını da normal karşılıyorum.. Sonuçta ben erkek o kadın olaymış düşünüyorum da onu pammuklara sarmalar sarardım :KK53:
kıskanmamak ve kıskanılmamak asıl benim garibime giden..

Henüz 3 yaşında bir kardeşin vaaaarrrr. Seni ondan bile kıskanıyorum.

[QUOTnaneelimoonn, post: 44764142, member: 695116"]Sen nekadarina tahammul ediyorsun peki?konuyu actigina gore var bi derdintani
Dert büyük sırf bu yüzden ayrıldım.düğüne git oynama,rehberinde olmayan numaraya cevsp verme,tanimadiğin kisiye kapiyi acma,tanimadigim komsuya gitme ve buna benzer bi suru sebep..[/QUOTE]

tamam da bunlar kiskancmlik degil akli fikri yerinde olan normal bir yetiskin ne tanimadigi birinin evine gider nede tanimadigi numarayi acar, ben sahsen oyle dugunde falan cikip ta oynamam su anlattiklarinizi zaten yapmayan biriyim ben ornegin. Sizinki kiskanclik degilki siz bildigin gorus ayriligi yasiyorsunuz, anlasamiyorsunuz. Adamda goruslerini hayat seklini size empoze etmeye calismis.

Aşırı kıskançlık iki tarafı da bunaltır .
Mesela benim sevgilim tayta biraz kızıyo kalçalarım çok ön plana çıkıyormuş :)
Eskiden düğünlerde bende çok oynardım ama artık utanıyorum ya nedense gereksiz gelmeye başladı şıkır şıkır göbek atmak :D
Tek sorun ettiği şey oynamanızsa oynamayın çok mu önemli sanki :)

Back
X