bir face krizide benden..

ben şunu merak ettim
acaba facesi vardıda dondurulmuş muydu
sonuçta siz mail ve şifre yazınca hesap yeniden aktif oluyor.
yoksa güncel olan bir face mi
tweet kapattım deynce belki de faceside kapalıydı kendinizi ele vermeyn diye söylüyorum.

teşekkür ederim..o kız varken zaten face adresi yokmuş benimle birlikte face twitter açmış iki aylık yani onlarda..twitterdan sıkılmış pek bişey paylaşmıyodu zaten bende pc başındaydım rica etti kapattım dondurulmuş durumu yok yani bende ekli olan face açıldı direkt

anladm canım
erkekler erkeklere hava atmayı sever ondan yapmışta olabilir çocukluk yani bu arada kaç yaşında?
bana karşı iyi davranıyor diyorsunz çünkü. sizin yaşınz nedir?

anladm canım
erkekler erkeklere hava atmayı sever ondan yapmışta olabilir çocukluk yani bu arada kaç yaşında?
bana karşı iyi davranıyor diyorsunz çünkü. sizin yaşınz nedir?
belkide iyi davranıyo demek için henüz erken çünkü iki aylık bi ilişki sadece..ben 24 o 25 yaşında

ufff yine mi facebook....sevgililerinizi teknoloji bilmeyenlerden seçin kurtulun bu sorundan......

Sen de bu konuşmaya göre davran umursama. Bir de yeni bitmiş bir ilişkinin ardından senle olan başlangıcı hızlı olmuş , öylesine bir ilişki olarak düşünme ihtimali de yüksek. Yaşlar da ileri olduğu için açık açık bir niyetini sor bence.

Bence bir kuşbeyinliyle çıkma çıkmışken zeki biri olsun,

erkekler boyle canımm bence karsıdakı cocuga cool gozukup karızmasından odun vermemek ıcın demıstır artık kımseyı ıplemıyorum havaları flan boswer kafana takma

öylesine başladıgınıda sanmıyorum aslında ailelerimiz tanışıyo belkide bildigimiz iyi bi kız olsun diye düşünerek başlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…