- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ben şunu merak ettimMerhaba kızlar..bilenler bilir iki aylık yeni bir ilişkim var bana twitter adresini kapatmamı rica etti ben ilk başta istemedim kendin yap dedim ama sen yapabilirmisin dedi kabul ettim bugünde şeytan dürttü aynı mail ve şifreyle face denedim ve açıldı bende ne var ne yok bakmaya başladım adreside iki üç aylık benimle birlikte açmış benden önce bi ilişkisi varmış kız bunu terketmiş ondan 1-2 ay sonrada ben olmuşum hepsini anlattı bana..mesajlara bakıyodum arkadaşı demişki noldu yengemiz oda demişki terketti beni kahpe onun yüzünden psikiyatrik vaka oldum iki aydır deli hapı kullanıyorum arkadaşıda sana kızmı yok bulursun demiş bizimkide buldum zaten ama artık sallamıyom baglanmak yok yazmış bu konuşmada bir ay önce yapılmış ne yapmalıyım nasıl tutum sergilemeliyim sizce??
teşekkür ederim..o kız varken zaten face adresi yokmuş benimle birlikte face twitter açmış iki aylık yani onlarda..twitterdan sıkılmış pek bişey paylaşmıyodu zaten bende pc başındaydım rica etti kapattım dondurulmuş durumu yok yani bende ekli olan face açıldı direktben şunu merak ettim
acaba facesi vardıda dondurulmuş muydu
sonuçta siz mail ve şifre yazınca hesap yeniden aktif oluyor.
yoksa güncel olan bir face mi
tweet kapattım deynce belki de faceside kapalıydı kendinizi ele vermeyn diye söylüyorum.
anladm canımteşekkür ederim..o kız varken zaten face adresi yokmuş benimle birlikte face twitter açmış iki aylık yani onlarda..twitterdan sıkılmış pek bişey paylaşmıyodu zaten bende pc başındaydım rica etti kapattım dondurulmuş durumu yok yani bende ekli olan face açıldı direkt
belkide iyi davranıyo demek için henüz erken çünkü iki aylık bi ilişki sadece..ben 24 o 25 yaşındaanladm canım
erkekler erkeklere hava atmayı sever ondan yapmışta olabilir çocukluk yani bu arada kaç yaşında?
bana karşı iyi davranıyor diyorsunz çünkü. sizin yaşınz nedir?
anladım canım yine de dikkatli ol hakkınz da hayırlısı...belkide iyi davranıyo demek için henüz erken çünkü iki aylık bi ilişki sadece..ben 24 o 25 yaşında
çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur..anladım canım yine de dikkatli ol hakkınz da hayırlısı...
vallla ne denir bilemedim ben sırf egosunu tatmin etmek için bile böyle bir şey yapmış olabilir ya da bırakabilirterkedermi diyosunuz yani yakında
evet ilk gördügümde çok üzüldüm ama erkeklik taslamış gibi geliyo artık terkedilmiş erkek psikolojisi olabilirBelli ki tadınız kaçmış, moral bozuk şekilde devam etmezsiniz heralde.
yokki malesef onlardanufff yine mi facebook....sevgililerinizi teknoloji bilmeyenlerden seçin kurtulun bu sorundan......
ya zaten şuan baglanmış gibi görünüyo herşeyi anlatır haber verir ya o arkadaşına artistlik yapmak için öyle konuştu yada beni kandırıyo hangisi bilemedimbağlanma ama bağla bi şekilde kendine..
en güzel intikam..
öylesine başladıgınıda sanmıyorum aslında ailelerimiz tanışıyo belkide bildigimiz iyi bi kız olsun diye düşünerek başlamıştırSen de bu konuşmaya göre davran umursama. Bir de yeni bitmiş bir ilişkinin ardından senle olan başlangıcı hızlı olmuş , öylesine bir ilişki olarak düşünme ihtimali de yüksek. Yaşlar da ileri olduğu için açık açık bir niyetini sor bence.
güldüm bunaterbiyesiz herif. adam değil
zeki gibi görünüyo ama bilemedim kafamı karıştırdı bu çocukBence bir kuşbeyinliyle çıkma çıkmışken zeki biri olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?