- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Öyle demese de kimse bence “sallanmamak” istemez.
İlişkinin başında da olsa kimse ayrılma potansiyelinde olmak istemez her an.
En azından 3. Bir şahsa karşı bu şekilde anılmak istemez.
Karşındaki adam olsaydı da nötr ise dahi bu şekilde ifade etmeseydi kendini.
eşimin tüm şifrelerini bilirim zaten hepsi aynıdır. oda benimkileri bilir ama bi günden bigüne girip bakmış değilizdir. ben sevgiliyken girip birkaç kere bakmıştım ama evlenince aklıma bile gelmedi. ne oldu yani şimdi bizimki özel hayata saygısızlık mı oldu :) onun özel hayatı benim benimkide o :)
evet bunun savunulcak bi yanı yok kız baya iyi niyetini suistimal etmiş ayrılmış ertesi gün başkasına koşmuş ama yinede kahpe demesini gerektirmezeski sevgilisine laçka bi muhabbetle kahpe diyen bi adamdan(!) çok bişi bekleme
özel alanına girmem hata asla savunamam kendimi şeytan dürttü işte dayanamadım..evet terk edilme dönemi baya agır geçmiş kendide anlattı ve şuan ona saçmasapan sorular sorup duruyorum halbuki gayet iyiydikSize güvenip şifresini vermiş siz de kişisel hesabına girip özel bir yazışmayı okumuşsunuz. Çok yanlış. 3. bir şahsa takılıyorum önemsemiyorum demesinin bir kıymeti yok size nasıl davrandığı ve nasıl hissettirdiği önemli. Ayrıca ben mesajını terk edilmiş bir insanın savunma mekanizması olarak algıladım. "Hepsi aynı, artık kadınlara güvenmiyorum, bundan sonra günümü gün edeceğim..." vs. terk edilen erkek tepkileri. Dediğim gibi siz nasıl hissediyorsunuz?
aslında etrafa sallamıyorum diye anlatmamış başka konuşmalarınıda okudum bi sıkıntı yoktu benden bahsetmiş millete sadece o konuşmayı görünce bozuldum çokBir ay önce oldu, belki sonradan değişti fikirleri diyorsun da ben şunu merak ettim.
Bu adam sana bir ay önce senin tabirinle "prenses muamelesi" yapmıyor muydu?
Bu mesajı attığı sıralarda hakikaten seni "sallamadığını" hissettiriyor muydu?
Cevabın, "Bir ay önce hakikaten beni sallamıyordu" ise; bir ay boyunca seni sallamayan adamla sen ilişkini neden devam ettirdin?
"Başladığımızdan beri bana prenses gibi davranıyor" ise; adam bir yandan prenses muamelesi yapıp, bir yandan sallamıyorum diye anlatıyormuş etrafa demek ki, böyle bir adama güvenip nasıl hala birlikte olabilirsin?
ben bana aşık olsun deli gibi baglansın degil ilişkimiz başlamış beni hiçe sayarak başkasına baglanmam demesine kırıldım üstelik hala o kızdan nefret ediyo herhangi bi his içinde olmasını istemezdimBen hiç bir ilişkiye çok ciddi olarak başlamadığımdan bunları pek anlamıyorum. İlişki başlar takılıyoruz işte modunda olunur, olursa olur olmazsa olmaz. Tanıma evresidir çünkü. Ne iki ayı altı ay belki bir sene bu modda olurum ben. Doğrusu da budur bence.
Siz şimdi çok seviliyor, prenses gibi hissediyorsunuz ya, bir süre sonra o bitecek. İşte o zaman bu okuduklarınızı önüne sereceksiniz, sen zaten bana bağlanmak istemiyorsun diyeceksiniz. Sonra kavga çıkacak, sonra buraya gelip bütün erkekler böyle mi diye konu açacaksınız.
Hem iki ayda bağlanmak nedir allahaşkına? Hatta bağlanmak nedir? Neden ilişki yaşayanlar bu bağlılık, bağımlılık konusuna bu kadar takarlar? Bende mi var bir tuhaflık? Çok mu soru sordum?
ona cesaretim yok bi sebep sunmadan terkedememdurup dururken terket bakalım ne yapacak ?
evet bende tamamen ona takıldım benim hakkımda öyle söylemesine erkek kardeşiyle konuşmuş homeostas üzülüyo şunu şöyle yapalım falan demiş buda var kafam karıştı ya ne düşünecegimi şaşırdımÖyle demese de kimse bence “sallanmamak” istemez.
İlişkinin başında da olsa kimse ayrılma potansiyelinde olmak istemez her an.
En azından 3. Bir şahsa karşı bu şekilde anılmak istemez.
Karşındaki adam olsaydı da nötr ise dahi bu şekilde ifade etmeseydi kendini.
haklısınız kızlar ben bu konuşmayı görünce şok geçirdim çünkü prenses muamelesi görüyorum iki aydır erkek arkadaşına artistlikmi yapmak içinmi öyle konuştu kafam karıştı ya
birileri olduguna dair henüz bişeye ulaşmadım ben sadece kızı aratmışmı diye merak edip açtım hergün beni aratmış başka kimseye bakmamış arkadaşları dışında en son bu konuşmayı gördüm canım sıkıldızaten msjında yazmış arkadaşına. artık umursamıyorum demiş senden çok vardır onda!
Daha ne sebeb olmalıkı miden bulanmış işte nasıl güveneceksin ona.ona cesaretim yok bi sebep sunmadan terkedemem
yok akrep yengeç olan benim :)Adamın burcu yengeç mi, niyeyse merak ettim
Daha ayrılalı 3-5 ay olmuş, bu sürenin iki ayını da sizinle geçirmiş yanılmıyorsam. Nasıl hiç bir şey hissetmemesini beklersiniz ki? Yaralandığı halde hala onu seviyor olabilir, nefret ediyor olabilir, özlüyor olabilir ama hiç bir şey hissetmiyor olamaz.ben bana aşık olsun deli gibi baglansın degil ilişkimiz başlamış beni hiçe sayarak başkasına baglanmam demesine kırıldım üstelik hala o kızdan nefret ediyo herhangi bi his içinde olmasını istemezdim
peki nasıl anlıcaz varmı bi tavsiyenizErkekler seviyormus gibi yapar , hem 2 aylik iliskide ben seviyorum diyene inanmam.. ne sevgisi tanisma surecinde..
Sende onu sallama bosver.
“Gezip tozarım, günümü gün ederim, olmadı tekmeyi basarım” demek öylesine başlamak demek.Kişinin adamlığı 1 aylık ilişkide artık kimseyi umursamadığını sallamadığını söyleyerek ölçülmez bence.
Ben de eşimle tanıştığımda en yakın arkadaşıma " gezip tozarım, günümü gün ederim olmadı tekmeyi basarım" ve daha neler demişimdir. Ne oldu karaktersiz mi oldum? Güvenim yoktu, ciddiye almam için uzun zaman ve emek gerekirdi ve öyle de oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?