Görüştüğüm biri var aslındaSen de sevgili bul? Boşandım diye 7/24 full time anne olmak zorunda değilsin
Umut değil sizin ki bir hayal , bir rüya. Rüyadan uyanın artık. Mutlu yuvaniz hiç olmadı, oğlunuz mutsuz ve sevgisiz bir evde büyümekten kurtuldu. Eski kocanız size iyi davranacak , insan yerine koyacak kadar saygı duymadı ve sevmedi. Siz bir cehennemden çıktınız ama o kadar umutluydunuz ki cehennemi bir gün cennet olabilme ihtimaline. Şimdi o ihtimal bile ortadan kalkınca sudan çıkmış balığa döndünüz. Bundan sonra yaşayacağınız hiç bir şey o cehennem evlilikten daha kötü olamaz.Mutlu değildik bunu asla söylemem . Sadece mutlu olmayı unut ettim olmadı . Mutlu olabilirdik belki düzelseydi umudu
Ay götüm.. Şu adama bir daha bu cümleyi kullandırtma nolur. Nasıl havaya girmiş totosu kalkmış. Yavruna sarıl ve kafanı oyalayacak biseyler bulmaya çalış ne olurMerak ediyorum bakıyorum sürekli hiç bir şey kazandırmıyor geri dönsün diye umut besledim ama ben senden boşandım beni takip etmeyi bırak dedi kötü hissediyorum
bence tamamen hırs yapmışsın senSöyle düşünüyorum bu adam hayatımı çaldı oğlum ile mutlu bi yuvamız olacakken . Şimdi mutlu sevgili yapmış . Belki sevgilisi var diye kıymetlendi ve ya ben oğlumu bi aile içinde büyütmeyi özledim
Nerden biliyor ki takip ettiğini? Yani rahatsiz edici seyler mi yapiyorsun ki mahvedicem falan dedi? Normal sosyal medya takipleşmesi olsa, rahatsızsa engeller hani, anlamadim ben olayi.Boşanalı 7 ay oldu oğlumdan dolayı konuşmak zorundayız . Ben sürekli takip ediyorum ne yapıyor Ne ediyor diye . Bana kendisini takip ettiğimi söyledi seni mahvedecem boşandım defol git vs diye . Ben bu durumdan nasıl kurtulurum evet sevgilisi var ama ben takip etmeden duramıyorum . Ve çok canım yanıyor
Size defol diyen birine yine de bakıyorsanız sizinki sevgi bile değil maalesef aşağılık kompleksi veya diğer psikolojik rahatsızlıklar . Eğer kendinizden nefret ederseniz bir daha kimseyi sevemezsiniz. O adam size dönmez muhtemelen sizi zavallı ve güçsüz görüyor . VazgeçinBoşanalı 7 ay oldu oğlumdan dolayı konuşmak zorundayız . Ben sürekli takip ediyorum ne yapıyor Ne ediyor diye . Bana kendisini takip ettiğimi söyledi seni mahvedecem boşandım defol git vs diye . Ben bu durumdan nasıl kurtulurum evet sevgilisi var ama ben takip etmeden duramıyorum . Ve çok canım yanıyor
Belki sevgilisinin hikayesine bakıyor hesabı açık belki beğeni atıyor geri çekiyor zaten kendini belli ediyor mutlaka ki adam da anlamış. Çok yazık ne desem bilmiyorumNerden biliyor ki takip ettiğini? Yani rahatsiz edici seyler mi yapiyorsun ki mahvedicem falan dedi? Normal sosyal medya takipleşmesi olsa, rahatsızsa engeller hani, anlamadim ben olayi.
Bide eski günleri düşünüyorum diyorsunuzAldatma ve şiddet vardı
Şddet dolu bi ailede büyütülen çocuğun psikolojisini düşündünüz müSöyle düşünüyorum bu adam hayatımı çaldı oğlum ile mutlu bi yuvamız olacakken . Şimdi mutlu sevgili yapmış . Belki sevgilisi var diye kıymetlendi ve ya ben oğlumu bi aile içinde büyütmeyi özledim
Bir gün siz de hak ettiğiniz mutluluğu bulacaksınız şu an kendinizi iyileştirmeye odaklanın hayat güzel ve kısaMutlu değildik bunu asla söylemem . Sadece mutlu olmayı unut ettim olmadı . Mutlu olabilirdik belki düzelseydi umudu
Öyle rahatsızlık vermek değil sadece takip isteği bi kaç fake hesaptan vs bu da benim olduğumu düşünerek bana yazmış yoksa Sevgilisiyle vs ışık yok kendi düşen Ağlar travestiyle aldatMis boşanmış bir adam sevgilisi de yabancı vs vsNerden biliyor ki takip ettiğini? Yani rahatsiz edici seyler mi yapiyorsun ki mahvedicem falan dedi? Normal sosyal medya takipleşmesi olsa, rahatsızsa engeller hani, anlamadim ben olayi.
Adam napsa kurtulamamış sizden yazık yav.Aldatma ve şiddet vardı
Beni bulan evlenmek isteyen kendisiydi boşanan bendim çünkü saplantılı bir travesti bagimlisiydiAdam napsa kurtulamamış sizden yazık yav.
Evlenmek isteyen oydu ama bırakmayan da sizsiniz şu an. O travesti bağımlısı heriften tonla lafı duymak çok mu hoşunuza gidiyor da halen peşindesiniz? Siz kendinizi travesti bağımlısına mı layık görüyorsunuz mesela? Bu adam şu saatten sonra düzelse ne ? Hiç mi aklınıza gelmeyecek öfff.Beni bulan evlenmek isteyen kendisiydi boşanan bendim çünkü saplantılı bir travesti bagimlisiydi
Çok mu seviyordunuz severek mi ayrıldınız? Bir sure daha bağımlılık halinde gider durum böyleyse ama zor da bir durumBoşanalı 7 ay oldu oğlumdan dolayı konuşmak zorundayız . Ben sürekli takip ediyorum ne yapıyor Ne ediyor diye . Bana kendisini takip ettiğimi söyledi seni mahvedecem boşandım defol git vs diye . Ben bu durumdan nasıl kurtulurum evet sevgilisi var ama ben takip etmeden duramıyorum . Ve çok canım yanıyor
Çok sevmiyordum aslında ama çocuk olunca insan farklı düşünüyor biraz anne baba bir büyüyebilseydiÇok mu seviyordunuz severek mi ayrıldınız? Bir sure daha bağımlılık halinde gider durum böyleyse ama zor da bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?