Bir fikir çıldırmak uzereyim

Hiç bir şey anlamadım, kusura bakmayın.

Bakıcı varsa sorun ne?
Sorun su herşey benim üstüme kalıcak benim kızım küçük okula gidiyor evden ayrılmam gerek olucak ayrilamicam yeteri ilgilenmem gerek ihmal etmekten ve tanimadigim bir insan yapa bilirmiyim diye korkuyom

Neden istemiyorsunuz?

Mutlu olmak için, sevdiğiniz adam için, kendiniz için neden denemiyorsunuz ?

Öyle iyi bir insanı yetiştiren annenin de kötu, anlaşılmayacak biri olduğunu düşünmüyorum.

Hayatında ilk defa bir insan beni bu kadar önemsiyor değer veriyor gerçekten çok iyi bir insan maddi acıdan ailenin sıkıntısı yok ama ben bilmiyorum annem olmaz diyor yapamazsın
Anneniz olmaz diyorsa onu dinleyin derim...

Bence bakabilirsiniz bakıcısıyla beraber daha da kolay olur ben olsam bakardım sonunda bulmuşum mutluluğu he tabi ki çok zor olacaktır ama bakıcıyla hafifler en azından sizin olduğunuz yere gelsinler yada daha büyük bir eve geçilsin böyle bir şekilde geçinip gidersiniz Allah’ın izniyle Emin’im kadıncağız çok zor durumdadır bir oğlum var bir de kızım olsa ve bana bakmasalar çok üzülürdüm ben ne emeklerle büyüttüm diye damatta keşke daha iyi niyetli olsaymış ne ekerseler onu biçerler insan oğlu işte Emin’im çokta faydasını görmüştür kadının

Sorun su herşey benim üstüme kalıcak benim kızım küçük okula gidiyor evden ayrılmam gerek olucak ayrilamicam yeteri ilgilenmem gerek ihmal etmekten ve tanimadigim bir insan yapa bilirmiyim diye korkuyom

Bakıcı varsa neden her şey sizin üstünüze kalıyor ve neden evden çıkamıyorsunuz?

Yanınıza yardımcı bir kadin alirsiniz birlikte ilgilenirseniz.

Bakıcı varsa neden her şey sizin üstünüze kalıyor ve neden evden çıkamıyorsunuz?
Bakıcı olun da da tek bıraka bilirmiyim yani tek şans buraya gelmeleri büyük bir ev ve bir bakıcı tutmak gibi şuan kendi şehirlerinde var zaten bakicisi

Bence bakabilirsiniz bakıcısıyla beraber daha da kolay olur ben olsam bakardım sonunda bulmuşum mutluluğu he tabi ki çok zor olacaktır ama bakıcıyla hafifler en azından sizin olduğunuz yere gelsinler yada daha büyük bir eve geçilsin böyle bir şekilde geçinip gidersiniz Allah’ın izniyle Emin’im kadıncağız çok zor durumdadır bir oğlum var bir de kızım olsa ve bana bakmasalar çok üzülürdüm ben ne emeklerle büyüttüm diye damatta keşke daha iyi niyetli olsaymış ne ekerseler onu biçerler insan oğlu işte Emin’im çokta faydasını görmüştür kadının
Tabiki de zor durumda bunu söylerken bile ağlıyorum anne sonuçta o

Bakıcı olun da da tek bıraka bilirmiyim yani tek şans buraya gelmeleri büyük bir ev ve bir bakıcı tutmak gibi şuan kendi şehirlerinde var zaten bakicisi

Niye bırakamayasınız ki? Bakıcı onun için evde olacak.

Aynen öyle, büyük ev ve yatılı bakıcı şu an tek mantıklı çözüm bence.

Niye bırakamayasınız ki? Bakıcı onun için evde olacak.

Aynen öyle, büyük ev ve yatılı bakıcı şu an tek mantıklı çözüm bence.
Onların benim olduğum şehire gelmesi tabi. Birde annemizin o yolu kat edip gelmesi kızıda ne kadar rahat bir insan

Bence evlenme.2. evliliğin olacak ve bir kızın var onuda düşünmek zorundasın.Adam da haklı annesini sokağa atamaz ama sen de bu sorumluluğu almak zorunda değilsin.Annenin lafını dinle sonra kafana vurma.

Bakıcı varsa bakıcıya bırakıp dışarı çıkabilirsiniz, günlük hayatınızı etkilemez. Ama uzun süre gidiş, tatil vs illa ki etkilenecektir.

Ayrıca küçük kızınız evde tanımadığı yatalak bir kadınla rahat edebilir mi, zaten üvey babayla düzeni bozulacak. Onu da düşünmek lazım bence.

Benim fikrim şu yönde ..

Eger bu adam beni ömur boyu sever saygi gösterir ve cocugumuz okursa ona iyi bir baba olur diyorsam bu benim sinavimdir evleneceksem eger annesini başimin taci yaparim zaten hasta kac yil yasayabilir ki ona o kadar guzel gunler gecirtebilirim ki cenneti kazanmama aaci olur diye dusunur ve onu el bebek gul bebek bakardim tabiki bu esin deestegi olmadan veya sizin bakacak fiziki ve ruhi sorunlariniz yoksa bu gecerli bakamam diyorsaniz yazik etmeyin kadina zaten muhtac daha da perisan olasin kadincagiz Rabbim sifa versin kendinizi o kadinin yerine koyun nasil hissederdiniz ve nasil bakilmayi isterdiniz ...

Onların benim olduğum şehire gelmesi tabi. Birde annemizin o yolu kat edip gelmesi kızıda ne kadar rahat bir insan

Kızının ne şartlarda yaşadığını ve neden bakımı reddettiğini bilmiyoruz, o yüzden onu bir tarafa bırakalım.

Eğer kabul ederlerse bu şartları, çözüme yanaşırlarsa deneyin derim.

Kızının ne şartlarda yaşadığını ve neden bakımı reddettiğini bilmiyoruz, o yüzden onu bir tarafa bırakalım.

Eğer kabul ederlerse bu şartları, çözüme yanaşırlarsa deneyin derim.
Eşi hakim cnm maddiyatı var ama işte istemiyor damat

Hasta bakmak çok ağır bir sorumluluk. Gerçekten kolay değil. Kendi anne babanız olsa yük gelmez ama başkası olunca sıkıntı olur. İyi düşünün karar verin. Sevgi aşk bunlar bir zaman sonra rutine bağlıyor, hayatın gerçekleriyle başbaşa kalıyorsunuz. Ben geçmişte bir süre kv mı bakmıştım, inan ki 3 ay dayanamadım, ne ağzı durdu ne dedikodusu ne memnuniyetsizliği. Asla memnun edemedim. Çok şükür geçici bir dönemdi de bitti gitti ama uzun sürseydi psikolojim bitmişti hatta eşimle boşanmıştık çoktan. Bence ikinci evliliğinizde bari rahat edin artık.

Eşi hakim cnm maddiyatı var ama işte istemiyor damat

Maddiyattan bahsetmedim ki ben. Şimdiden, üstelik tanımadığınız insanlara görümce dedikodusu yapıyorsanız sizin iş yaş. Bu hep sorun olacak, evlenirseniz eşinize yansıtacaksınız. İlk tavsiyemden vazgeçtim, evlenmeyin. Bu şartları kaldıramazsınız, kabullendiğiniz her şey huzursuzluk olarak evliliğinize yansıyacak gibi görünüyor.

Maddiyattan bahsetmedim ki ben. Şimdiden, üstelik tanımadığınız insanlara görümce dedikodusu yapıyorsanız sizin iş yaş. Bu hep sorun olacak, evlenirseniz eşinize yansıtacaksınız. İlk tavsiyemden vazgeçtim, evlenmeyin. Bu şartları kaldıramazsınız, kabullendiğiniz her şey huzursuzluk olarak evliliğinize yansıyacak gibi görünüyor.
Ama bahsetmem normal onlar çok.uzakta ve tanımaya tenezul.bile etmediği ve hic tanımadığı birine yük vermeyi planliyorsa bende normal.olarak bahsediyorum

Konu sahibi hanım eğer maddi durum elverişliyse dublex bir ev tutup üst katı anneye tahsis edebilir ve yatılı bir bakıcı bulabilirsiniz eşinizle özel alanınız da olur kızınızda rahat eder her gün halini vaktinide sorarsınız yanında da vakit geçirebilirsiniz ve özel alanınız da olur ama herşeyi geçin ben göğsü merhametli bi kadınım diyebiliyorsanız kendinize öyle kabul edin bu evliliği. Çünkü yeri gelecek bakıcı değiştirmek zorunda kalacaksınız yenisini bulana kadar annenin öz bakımı size kalacak bir süre eğer tiksinmem erinmem derseniz öyle kabul edin o da bir anne ve muhtaç bir bakışınız bile çok can yakar . Birde tavsiyem bu yollara girmeden önce anneyle bir tanışın vakit geçirin geçinilecek insan mı bakın

Back
X