Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun su herşey benim üstüme kalıcak benim kızım küçük okula gidiyor evden ayrılmam gerek olucak ayrilamicam yeteri ilgilenmem gerek ihmal etmekten ve tanimadigim bir insan yapa bilirmiyim diye korkuyomHiç bir şey anlamadım, kusura bakmayın.
Bakıcı varsa sorun ne?
Anneniz olmaz diyorsa onu dinleyin derim...Hayatında ilk defa bir insan beni bu kadar önemsiyor değer veriyor gerçekten çok iyi bir insan maddi acıdan ailenin sıkıntısı yok ama ben bilmiyorum annem olmaz diyor yapamazsın
Sorun su herşey benim üstüme kalıcak benim kızım küçük okula gidiyor evden ayrılmam gerek olucak ayrilamicam yeteri ilgilenmem gerek ihmal etmekten ve tanimadigim bir insan yapa bilirmiyim diye korkuyom
Yanınıza yardımcı bir kadin alirsiniz birlikte ilgilenirseniz.Sorun su herşey benim üstüme kalıcak benim kızım küçük okula gidiyor evden ayrılmam gerek olucak ayrilamicam yeteri ilgilenmem gerek ihmal etmekten ve tanimadigim bir insan yapa bilirmiyim diye korkuyom
Bakıcı olun da da tek bıraka bilirmiyim yani tek şans buraya gelmeleri büyük bir ev ve bir bakıcı tutmak gibi şuan kendi şehirlerinde var zaten bakicisiBakıcı varsa neden her şey sizin üstünüze kalıyor ve neden evden çıkamıyorsunuz?
Tabiki de zor durumda bunu söylerken bile ağlıyorum anne sonuçta oBence bakabilirsiniz bakıcısıyla beraber daha da kolay olur ben olsam bakardım sonunda bulmuşum mutluluğu he tabi ki çok zor olacaktır ama bakıcıyla hafifler en azından sizin olduğunuz yere gelsinler yada daha büyük bir eve geçilsin böyle bir şekilde geçinip gidersiniz Allah’ın izniyle Emin’im kadıncağız çok zor durumdadır bir oğlum var bir de kızım olsa ve bana bakmasalar çok üzülürdüm ben ne emeklerle büyüttüm diye damatta keşke daha iyi niyetli olsaymış ne ekerseler onu biçerler insan oğlu işte Emin’im çokta faydasını görmüştür kadının
Bakıcı olun da da tek bıraka bilirmiyim yani tek şans buraya gelmeleri büyük bir ev ve bir bakıcı tutmak gibi şuan kendi şehirlerinde var zaten bakicisi
Onların benim olduğum şehire gelmesi tabi. Birde annemizin o yolu kat edip gelmesi kızıda ne kadar rahat bir insanNiye bırakamayasınız ki? Bakıcı onun için evde olacak.
Aynen öyle, büyük ev ve yatılı bakıcı şu an tek mantıklı çözüm bence.
Onların benim olduğum şehire gelmesi tabi. Birde annemizin o yolu kat edip gelmesi kızıda ne kadar rahat bir insan
Eşi hakim cnm maddiyatı var ama işte istemiyor damatKızının ne şartlarda yaşadığını ve neden bakımı reddettiğini bilmiyoruz, o yüzden onu bir tarafa bırakalım.
Eğer kabul ederlerse bu şartları, çözüme yanaşırlarsa deneyin derim.
Eşi hakim cnm maddiyatı var ama işte istemiyor damat
Ama bahsetmem normal onlar çok.uzakta ve tanımaya tenezul.bile etmediği ve hic tanımadığı birine yük vermeyi planliyorsa bende normal.olarak bahsediyorumMaddiyattan bahsetmedim ki ben. Şimdiden, üstelik tanımadığınız insanlara görümce dedikodusu yapıyorsanız sizin iş yaş. Bu hep sorun olacak, evlenirseniz eşinize yansıtacaksınız. İlk tavsiyemden vazgeçtim, evlenmeyin. Bu şartları kaldıramazsınız, kabullendiğiniz her şey huzursuzluk olarak evliliğinize yansıyacak gibi görünüyor.