• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir fikri olan var mı?

sevginaz235

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
29
9
1
33
ya hangi foruma acacağımı bilemedim buraya yaziyim dedim. Arkadaslar şimdi benim hastalığım bitti kahverengi bi akıntı geliyordu ama ben yinede gusül abdest i aldım cıktım baktım akıntı falan yok yatsıyı kıldım sora wc ye gittim baktım yine gelmişş yeniden mi abdest almam gerekiyo ? Var mı bilgisi olan?

ya hangi foruma acacağımı bilemedim buraya yaziyim dedim. Arkadaslar şimdi benim hastalığım bitti kahverengi bi akıntı geliyordu ama ben yinede gusül abdest i aldım cıktım baktım akıntı falan yok yatsıyı kıldım sora wc ye gittim baktım yine gelmişş yeniden mi abdest almam gerekiyo ? Var mı bilgisi olan?
Evet.

Bu konuyu çok araştırırım hep , yeniden alın içiniz rahatlasın net bilgi yok

Back
X