Bir FİLM vardı ...??

pegasus89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
140
3
46
Bingöl
Arkadaşlar bir film vardı çoookk önce izlemiştim ve adını hatırlayamıyorum bana yardımcı olur musunuz?
Konusu şöyleydi : rusyada sosyalizm yıkılır ve dışarıdan yeni markalar gelir yeni yerler açılır kapitalist dünyaya yavaş yavaş geçilmeye başlanır. Çocukları olan bir aile bunlar sosyalizmi savunuyorlar çocuklarıda anneleri babaları üzülmesin akşamları açıp haberlerde yeni sistemi görmesinler diye (buarada anneleri hasta sanırım) kendileri eski sisteme uygun haberler çekip onları izletiyorlar. Birgün birinin yardımıyla annesi dışarı çıkıyor ve neye uğradığını şaşırıyor.
Konusu böyleydi bu filmi bilen varmı ??? :44:

evet o bir arkadaşta mesaj atmış ben konuyu açtıktan hemen sonra çok çok teşekkür ederim cidden bu merakımı giderdiğiniz için

konu sahibi kusura bakmayın ama konu açmak istemedim
sizin başlığınıza uygun bir soru ben de soracaktım kk'ya

1998-2002 yılları arasında show tv de bir korku dizisi vardı co..... ........ diye devam ediyordu uzun bir ismi vardı
co....... diye başlıyordu sadece bu kadarını biliyorum
her gün farklı konularla ilgili oluyordu gündüz yayınlanıyordu,işte zombilerle ilgili falan oluyordu bazen
acaba bilen var mı?
pek bilgi de veremedim ya,aklımda bu kadarı kalmış
:26::26::26:

Son düzenleme:

bak ben de merak ettm bunu co sunumu hatrladın bitek allahım ya

bayanlar dalga geçmeyin yanapim aklıma takılıyor kaç zamandır:)
co...... ....... böyle uzun işte
çizgi film değil normal dizi film işte:9
cogfiction ...... gibi bişi(co... dan sonrasını kafadan attım)

konunun bu kadar tutulacağını zannetmemiştim:)
aa evet şimdi baktım netten evet oymuş
çok sağolun,benim aklımda niye coo diye kalmış ya:)

ben varsam tutar neyse ha co ha go senimi kiracaz
bu arada bulan arkadasida tebrik etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…