- 16 Mayıs 2021
- 143
- 76
- 28
- 31
- Konu Sahibi madamecocos
-
Seni değil kavurma yapıp yağlı yağlı gömmek için etleri istiyor :)iyi akşamlar kızlar. Size danışmak istediğim bir konu var. Benim arkadaş grubunda tanıştığım bir kız arkadaşım var. Bizde arada ortak çok nadiren de bir kahve içmelik bireysel görüşmüşlüğümüz var kendisiyle.
Bu kız arkadaşım şuan boşandı. Kendisi çalışıyor. Konum dini amaçlı algılanmasın Ayrıntıyı vermem gerek bende zekatımı ona vermiştim bir iki kere. Kurban da et götürmüştüm. Bu bayramda et götürmek için mesaj attım müsaitsen bir uğrayacağım diye.
Cevap olarak bugün evde değilim. Yarın sabahtan evde yokum bir tek ikindi evdeyim akşam yine yokum diye. Bende zaten bayram ziyaretiyle dışardaydık çok geç döndük. Dolabımda da sıkıntı olduğu için bozulmadan ona vereceğim etleri bir başkasına verdim.
neyse geçen gün mesaj atmış bana bugün kahveye gelsene diye. Bende tamam dedim. Ardından bir mesaj 13:30 - 14:00 arası müsaitim diye. Bende bozuldum bir işim çıktı başka zaman inşallah yazdım. Yarın gel gibilerden yazmış. Bugün de tekrardan mesaj atmış akşam üzeri müsaitsen gelsene diye.
Ben çocuklu biriyim açıkçası bana bir kahve içmelik bile olsa sadece yarım saat vakit ayırmasına bozuldum. Ama bu ısrarı da neden anlam veremedim. Siz olsanız ne düşünürdünüz bir daha gider miydiniz?
Olabilir tabiki o gün müsait değildir ama yarım saatliğine de gel demesine bozuldum.Insanlar planlı programli yasiyor olabilir ama böyle sanki siz zorlamissiniz da ajandadan saat aralığı vermiş gibi olmuş ben olsam net gun saat ister, iptal oldugunda bir daha ugrasmazdim
Et bırakmak için uğrayacağımı söylemedim. Müsitsen kapıdan uğrayacağım dedimSeni değil kavurma yapıp yağlı yağlı gömmek için etleri istiyor :)
Eskiden görüşürdük şimdi eskisi kadar sık görüşmüyoruz en son bebek tebriğine gelmişlerdi arkadaşlarlaHep mi böyleydi yoksa yeni mi değişti huyları?
Çok nahoş, geniş bir zaman diliminde sizi ağırlayamaz mıydı? İsteseydi pekala ağırlardı.Ardından bir mesaj 13:30 - 14:00 arası müsaitim diye.
Eti bırak git gibi olmuş. Yarım saat için üzerimi giyinmeme değmez. Zaten ortada et de yok artık sanırım. Birkaç kere daha erteleyin sonra çağırmaz zaten.Olabilir tabiki o gün müsait değildir ama yarım saatliğine de gel demesine bozuldum.
13.30 -14.00 müsaitim demiş mesajı direkman kopyaladımMesajı yanlış anlamış olabilir misiniz acaba? Mesela biri bana sana kaç gibi geleyim dese ben 13-14.00 gibi müsaitim o civarda gel dediğim olur ama kast ettiğim aradaki 1 saat gel ve git değil tabi bi, bunu karşı taraf da anlar. Bazen hazır komuta gibi direkt 13.00 da gel demek garip geldiği için yuvarlak konuşmuştur belki.
Yani mesajı bende buradakiler gibi anladım öyle olsa 13.30- 14.00 gibi müsaitim demezmiyd13.30 -14.00 müsaitim demiş mesajı direkman kopyaladım
Gerçekten bu kadar kaba bir mesaja gerek var mı?Ben olsam mesaj atardim: Tamam 13.30 da ordayim kahvem sade olsun bacım. Ha bu arada kurban icin et ayırmıştim sana ama nasipsiz köpek kurban bayraminda dağa kaçarmış ya o hesap başkasına verdim de kiz sende pek nasipsizmissin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?