- 30 Kasım 2010
- 9.601
- 19.272
- 448
- Konu Sahibi madamecocos
-
Bazen gerek var bazen yok bacım. Konu sahibi sahsi taniyor. Nasil muamele yapacagini bilir. Ben nasibinin kapandigini vurguladim. Zira arkadastan ziyade et gibi geldi derdi.Gerçekten bu kadar kaba bir mesaja gerek var mı?
Ay ne bilim ben düşmanıma yazamam onuBazen gerek var bazen yok bacım. Konu sahibi sahsi taniyor. Nasil muamele yapacagini bilir. Ben nasibinin kapandigini vurguladim. Zira arkadastan ziyade et gibi geldi derdi.
Yuzyillardir kullanilagelir aslinda PandaizmcimAy ne bilim ben düşmanıma yazamam onu
Ama hakaret bu bacım ne bu a aaYuzyillardir kullanilagelir aslinda Pandaizmcim
Nasipsiz köpek kurban bayraminda dağa kaçarmış derler. Nasipten öteye yol yok gibi.
bilemedim keşke sadece yarım saat mi boşluğun var diye sorsaydınız ama yani 30 dk çok kısa gerçekten ben kimsenin bu şekilde eve davet edeceğine inanmak istemiyorum, belki de ben yanlış düşünüyorumYani mesajı bende buradakiler gibi anladım öyle olsa 13.30- 14.00 gibi müsaitim demezmiyd
Değil bacım değil aslında. Kısmeti kapanan kişinin boş çabasında da kullanırız. Bir kere daha bu platformda köpek: it olarak kullanip yazdigim bir atasözünü bir üye yanlis anlamıştı.Ama hakaret bu bacım ne bu a aailk kez duydum valla
Çünkü genel olarak pek iyi tabirlerde kullanılmıyorDeğil bacım değil aslında. Kısmeti kapanan kişinin boş çabasında da kullanırız. Bir kere daha bu platformda köpek: it olarak kullanip yazdigim bir atasözünü bir üye yanlis anlamıştı.
Bir daha tövbe edecem haaa
Köpek ekmek yediği kapıyı bilir desem...Çünkü genel olarak pek iyi tabirlerde kullanılmıyor
Bkz: iti an çomağı hazırla
Bkz: itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
Galiba bende çok fesatım:)Her bayram kurban götürüyorsaniz, onu göturmeniz için yeterli olacak zamanı ayırmış gibi geldi bana. Ya da ben çok fesatım
iyi akşamlar kızlar. Size danışmak istediğim bir konu var. Benim arkadaş grubunda tanıştığım bir kız arkadaşım var. Bizde arada ortak çok nadiren de bir kahve içmelik bireysel görüşmüşlüğümüz var kendisiyle.
Bu kız arkadaşım şuan boşandı. Kendisi çalışıyor. Konum dini amaçlı algılanmasın Ayrıntıyı vermem gerek bende zekatımı ona vermiştim bir iki kere. Kurban da et götürmüştüm. Bu bayramda et götürmek için mesaj attım müsaitsen bir uğrayacağım diye.
Cevap olarak bugün evde değilim. Yarın sabahtan evde yokum bir tek ikindi evdeyim akşam yine yokum diye. Bende zaten bayram ziyaretiyle dışardaydık çok geç döndük. Dolabımda da sıkıntı olduğu için bozulmadan ona vereceğim etleri bir başkasına verdim.
neyse geçen gün mesaj atmış bana bugün kahveye gelsene diye. Bende tamam dedim. Ardından bir mesaj 13:30 - 14:00 arası müsaitim diye. Bende bozuldum bir işim çıktı başka zaman inşallah yazdım. Yarın gel gibilerden yazmış. Bugün de tekrardan mesaj atmış akşam üzeri müsaitsen gelsene diye.
Ben çocuklu biriyim açıkçası bana bir kahve içmelik bile olsa sadece yarım saat vakit ayırmasına bozuldum. Ama bu ısrarı da neden anlam veremedim. Siz olsanız ne düşünürdünüz bir daha gider miydiniz?
Zaman kısıtlaması çok sacma bende olsam samimi gelmezdi .iyi akşamlar kızlar. Size danışmak istediğim bir konu var. Benim arkadaş grubunda tanıştığım bir kız arkadaşım var. Bizde arada ortak çok nadiren de bir kahve içmelik bireysel görüşmüşlüğümüz var kendisiyle.
Bu kız arkadaşım şuan boşandı. Kendisi çalışıyor. Konum dini amaçlı algılanmasın Ayrıntıyı vermem gerek bende zekatımı ona vermiştim bir iki kere. Kurban da et götürmüştüm. Bu bayramda et götürmek için mesaj attım müsaitsen bir uğrayacağım diye.
Cevap olarak bugün evde değilim. Yarın sabahtan evde yokum bir tek ikindi evdeyim akşam yine yokum diye. Bende zaten bayram ziyaretiyle dışardaydık çok geç döndük. Dolabımda da sıkıntı olduğu için bozulmadan ona vereceğim etleri bir başkasına verdim.
neyse geçen gün mesaj atmış bana bugün kahveye gelsene diye. Bende tamam dedim. Ardından bir mesaj 13:30 - 14:00 arası müsaitim diye. Bende bozuldum bir işim çıktı başka zaman inşallah yazdım. Yarın gel gibilerden yazmış. Bugün de tekrardan mesaj atmış akşam üzeri müsaitsen gelsene diye.
Ben çocuklu biriyim açıkçası bana bir kahve içmelik bile olsa sadece yarım saat vakit ayırmasına bozuldum. Ama bu ısrarı da neden anlam veremedim. Siz olsanız ne düşünürdünüz bir daha gider miydiniz?
Yanlış anlamazsanız, zaten bu kadar nadir görüştüğünüz, pek samimiyetinizin olmadığı, başkaları aracılığıyla tanıştığınız biriymiş.Bizde arada ortak çok nadiren de bir kahve içmelik bireysel görüşmüşlüğümüz var kendisiyle.
Daha önce de aramıştım bayramda. Evdeydi kapıdan verip döndüm. Bu sefer de evde değildi. Sonrasında o ısrar etti bir kaç gün sonra kahveye gel müsaitim gel diye. Yoksa benim bir ısrarım olmadı başka zaman geleyim diyeYanlış anlamazsanız, zaten bu kadar nadir görüştüğünüz, pek samimiyetinizin olmadığı, başkaları aracılığıyla tanıştığınız biriymiş.
evine gidip kahve içecek bir yakınlık gibi değil bu alıntıladığım yer.
daha önce kurban etini nasıl verdiyseniz bu sefer de öyle yapsaydınız keşke. Yüz göz olmaya gerek yok. Et bırakmak istiyorum vb derdiniz o da size ben alırım veya tamam şu vakit olur teşekkür ederim diyip gayet ölçülü ve resmî bir şekilde hallederdiniz gibi geldi bana.
belki de ben yanlış düşünüyorumdur. Ama evine kahve içmeye gidebildiğim bir insanla orta seviyede de olsa bir samimiyetimiz var demektir bence.
Aynisi benim basima geldi. Biz 3 arkadas, eşi vefat etmis diger arkadasimiza taziyeye gidecektik. Kizlar aramis taziye icin bi ugriycaz musaitmisin demisler. Yarim saat bos vaktim var 12 ile 12.30 arasi gelin demis. Esinin vefatindan bir hafta falan sonraydi. Ne işi olabilirdi ki. Ben gitmedim digerleri gitti. Bi daha da gorusmedim. Ne isim olurDaha önce de aramıştım bayramda. Evdeydi kapıdan verip döndüm. Bu sefer de evde değildi. Sonrasında o ısrar etti bir kaç gün sonra kahveye gel müsaitim gel diye. Yoksa benim bir ısrarım olmadı başka zaman geleyim diye
Muhtemelen hayatına biri girmiş. Ama evine çağırdığı birini de yarım saat müsaitim diye bilgilendirmek çok ayıp bir durum. Senin yerinde olsam biraz uzak durup herkesi hayatında bir yere yerleştirmesini beklerdim. Eğer önem verdiğin biriyse bekle bunu değilse bence hiç arayıp sorma bile.iyi akşamlar kızlar. Size danışmak istediğim bir konu var. Benim arkadaş grubunda tanıştığım bir kız arkadaşım var. Bizde arada ortak çok nadiren de bir kahve içmelik bireysel görüşmüşlüğümüz var kendisiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?