Bir garip arkadaşlık meselesi

Gerçekten bu kadar kaba bir mesaja gerek var mı?
Bazen gerek var bazen yok bacım. Konu sahibi sahsi taniyor. Nasil muamele yapacagini bilir. Ben nasibinin kapandigini vurguladim. Zira arkadastan ziyade et gibi geldi derdi.

Bu arada kabalik olarak gelebilir ama bizim büyükler hep kullanir bu sözleri. Gercek manasiyla bakmayin mümkünse

Yani mesajı bende buradakiler gibi anladım öyle olsa 13.30- 14.00 gibi müsaitim demezmiyd
bilemedim keşke sadece yarım saat mi boşluğun var diye sorsaydınız ama yani 30 dk çok kısa gerçekten ben kimsenin bu şekilde eve davet edeceğine inanmak istemiyorum, belki de ben yanlış düşünüyorum

Ama hakaret bu bacım ne bu a aa ilk kez duydum valla
Değil bacım değil aslında. Kısmeti kapanan kişinin boş çabasında da kullanırız. Bir kere daha bu platformda köpek: it olarak kullanip yazdigim bir atasözünü bir üye yanlis anlamıştı.

Bir daha tövbe edecem haaa

Çünkü genel olarak pek iyi tabirlerde kullanılmıyor
Bkz: iti an çomağı hazırla
Bkz: itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı

Çünkü genel olarak pek iyi tabirlerde kullanılmıyor
Bkz: iti an çomağı hazırla
Bkz: itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
Köpek ekmek yediği kapıyı bilir desem...
Aslında insan kendisine iyilik yapan insanı bilir diyorum. Ve biliyor musunuz köpekleri çok seviyorum. Bahçeli bir ev alıp kızlarımın hayalini ve kendi hayalimi umarım gercek kılarım.
Konuyu sabote etmis olmayalim guzel sohbetti NedirYani

Zaman kısıtlaması çok sacma bende olsam samimi gelmezdi .

Ayol ne o oyle saat vermeler, doktor randevusu gibi tuhafima gitti. Yarim saat için gitmeye değmez. Insan misafir cagirir da geniş zamanda çağırır. Bence sizinle arkadaşlik kurmak istiyo ama çok da vakit geçirmek istemiyo gibi.

Bizde arada ortak çok nadiren de bir kahve içmelik bireysel görüşmüşlüğümüz var kendisiyle.
Yanlış anlamazsanız, zaten bu kadar nadir görüştüğünüz, pek samimiyetinizin olmadığı, başkaları aracılığıyla tanıştığınız biriymiş.

evine gidip kahve içecek bir yakınlık gibi değil bu alıntıladığım yer.

daha önce kurban etini nasıl verdiyseniz bu sefer de öyle yapsaydınız keşke. Yüz göz olmaya gerek yok. Et bırakmak istiyorum vb derdiniz o da size ben alırım veya tamam şu vakit olur teşekkür ederim diyip gayet ölçülü ve resmî bir şekilde hallederdiniz gibi geldi bana.

belki de ben yanlış düşünüyorumdur. Ama evine kahve içmeye gidebildiğim bir insanla orta seviyede de olsa bir samimiyetimiz var demektir bence.

Daha önce de aramıştım bayramda. Evdeydi kapıdan verip döndüm. Bu sefer de evde değildi. Sonrasında o ısrar etti bir kaç gün sonra kahveye gel müsaitim gel diye. Yoksa benim bir ısrarım olmadı başka zaman geleyim diye

Aynisi benim basima geldi. Biz 3 arkadas, eşi vefat etmis diger arkadasimiza taziyeye gidecektik. Kizlar aramis taziye icin bi ugriycaz musaitmisin demisler. Yarim saat bos vaktim var 12 ile 12.30 arasi gelin demis. Esinin vefatindan bir hafta falan sonraydi. Ne işi olabilirdi ki. Ben gitmedim digerleri gitti. Bi daha da gorusmedim. Ne isim olur

Muhtemelen hayatına biri girmiş. Ama evine çağırdığı birini de yarım saat müsaitim diye bilgilendirmek çok ayıp bir durum. Senin yerinde olsam biraz uzak durup herkesi hayatında bir yere yerleştirmesini beklerdim. Eğer önem verdiğin biriyse bekle bunu değilse bence hiç arayıp sorma bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…