Bir garip bulaşık konusu

O soz kesinlikle sahsina soylenmis bir soz degil. Ortaya konustum. Canim benim bizdede misafirden bir sey beklenmez. Hele ki yasitlarimdan buyuklerimden hic bir sey beklemem. Ama soz konusu gelin adayi olursa is degisir bende. Herseyine dikkat ederim. Karsimda oturmasindan tutunda yiyip icmesine kadar incelerim. Ben oglumu guzel yetistirmeye calisiyorum oglumada layik bir gelin isterim.

Ay allah razı olsun ya

arkadaslar baya guzel yorumlamış. Doğru söze ne denir ki

annesini tanıyorum,gerçekten çok tatlı bi kadın bişey diyeceğine gerçekten ihtimal vermiyorum

Sen oyle san...

Sevgilinin daha simdiden boyleyse ohooo...

Ayrica misafirinin bulasigini yikayamayacak olan eve misafir cagirmasin. Boyle bi konu icin laf mi yapilir.

Ya hu niye yıkasın? İlk tanıştığım ilk gittiğim evlerde bende yıkamam çekinirim bi kere. Evin oğlu totosunu yayıp film seçsin misafir de bulaşık yıkasın. Hem de buna zorunlu olsun. Niye çünkü kadın öyle mi. Dünyaya hizmet etmeye gelmişiz valla. Ama biz kadınların zihniyeti değişmedikçe erkekler naapsa bize az. Oh olsun ezilen kadınlara. Ez beni diyorsa ezerler.

kusura bakma ama hatalısın ben bir yere misafirliğe gittiğim zaman bile yardım edeyim vs derim bu görgüden yetiştirilmeden ileri gelir.
Bu görgüden falan gelmiyor. Görgü ağırladığın misafirin arkasından konuşmamak olabilir mesela. Ve bu tamamen yıllardır süre gelen genç kızlarda. ekstra hizmet beklentisine girmekten geliyor

Is dagilimi yapmislar. Davet eden kisiyle yasit degil biraksin bulasigi.Valla benim yasitim bile olsa ben yikardim.Davet etmis emek vermis. Kadin bilerek birakip gitmemis bulasigi.Saygidir bu görgüdür bu.
Oglanin soyleyis tarzida cok kotu onuda ayipladim cidden. Guzel bir dille soyleyebilirdi.

Misafire hizmet zevktir. Misafir sevmeyen arkasından bulaşığının lafını yapıcak olan evine misafir almasın kendi tabak çanağıyla uğraşsın :)
Sen anlamak istemiosun bence :) sen siradan bi misafir degilsin o evde:) kaldiki ben kimsenin arkasindan laf etmem ama kendim yaparim her gittigim yerde yardim ederim :)

Inan bana yeni nesilin durumu vahim. Diller bir karis. Burada hep kaynanalar sikayet ediliyor ya ilerde gelinler sikayet edilecek emin olun.
Aynen ole.. biri yazmis ye ic gez suslen modundalar :) bak bende bi gelinim buyuk cocuklarim vs yok ama ona ragmen garipsiyorum son donem nesli.. bizim cocuklara kdr neler olacak Allah bilir.

İş,dağılımı anlayışınız mükemmel. Bu kız misafir ilk defa gitmiş anasını kendi düşünsün kendi toplasın niye kadın? Niye illaki ortamda kadın varsa o yapmalı.

Ben de yıkamazdım,üstelik ilk kez evine gittiğim bir evde niye bulaşık yıkayım misafirim sonuçta,madem bulaşığın yıkanması gerekiyordu kendisi yıkasaydı erkek arkadaşınızın.

Kadın olmak erkek olmak değil arkadaşlar şöyle ki ben olsam erkek arkadaşının üslubu tavrı tarzı hoş olmasa bile o kadın benim için hazırlanmış beni en iyi şekilde ağırlamaya çalışmış bi manisi çıkmış gitmiş ben de 2 tabak değil mi yıkardım ne olacak gelince yemiş bırakmış gitmiş demesin arkamdan ilk intiba bu niye yanlış düşünülsün 2 tabak için annesi tanıdığınız gibi değil bir iki laf söylemiş demekki çocuk size bunları söylediğine niye film izlerken sesi çıkmadı evden ayrılırken sesi çıkmadı da sonradan olay oldu bi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…