- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Yahu okumadinizmi ikisi konusmuslar aralarinda sen mutfagi topla bende film seceyim demis. O esnada deseydi kiz o zaman toplamam veya yikayamam diye.İş,dağılımı anlayışınız mükemmel. Bu kız misafir ilk defa gitmiş anasını kendi düşünsün kendi toplasın niye kadın? Niye illaki ortamda kadın varsa o yapmalı.
Çok mantıklı gerçekten üstüne bi de burda konu açıcam ama erkek arkadaşım bulaşıkları yıkamadan gitti diye. Bu görgüden bahseden sevgili hanımlar yine aynı yorumları yapıcaklar mı acaba :)Gelecek seferde sen sevgilini evine misafir et. Bulaşiklarıda ona toplatdir. Yikamasa sende laf et.
Birlikte yapin, dogrusu bu:)Çok mantıklı gerçekten üstüne bi de burda konu açıcam ama erkek arkadaşım bulaşıkları yıkamadan gitti diye. Bu görgüden bahseden sevgili hanımlar yine aynı yorumları yapıcaklar mı acaba :)
Bu bir jest degilki ama :)Misafirken bulaşık yıkayan hanımların eline sağlık, gerçekten güzel bir jest ama içten gelmesi lazım işte.
Yani konu sahibinin zorundaymış gibi üstüne gidilmesi doğru değil.
Paylaştım,ama onların bişey dediğini söylemedim. Ayıp olmuş mudur acaba dedim. O da yıksaydın keşke laf söyletme kendine dedi o kadar. Bunları söylediğini duysa çok sinirlenirdi tabi.Sen annenle bu konuyu paylastinmi? Kahvaltiya davet edildim. Annesinin isi cikti gitti. Bende bulasiklari kenara biraktim film izledik dedinmi. Oglanin honkurmesinide soyle. Eminim sana ayip etmissin diyecektir. Aferim iyi yapmissin dediyse gercekten annenide ayiplarim. Oglanin sana honkurmesinede kizacaktir anne sonucta yani.
Ya yıkanadabilir yıkamak istemessen rahat değilsen yıkamazsın. Eminim üşendiğinden bırakmamıştır 2çatal tabak. Bu kadar kadın bir arada gördükleri bulaşığı bırakmış bi kadın, asıl sorunu görmüyolar, misafire bulaşığı yıkamadığı için atar yapan bi takoz nasıl gözükmez anlamadım. Cidden sinirlendim ya.Ben de yıkamazdım,üstelik ilk kez evine gittiğim bir evde niye bulaşık yıkayım misafirim sonuçta,madem bulaşığın yıkanması gerekiyordu kendisi yıkasaydı erkek arkadaşınızın.
Hah bu örnek bu zihniyettiklere ayna tutmak için iyi oldu. Erkek kızın evine gelseydi değil bulaşık yıkamak sofrayı toplatmak bile ayıp kaçardı. Biz bi de azarlanıyoz niye kadınız çünküKaç kaç kaç.
İlk gidilen evde mutfağa girip iş yapılmaz, hele bulaşık mulaşık hiç yıkanmaz. Normal olan budur. Erkek arkadaşın rica ettiği için masayı toplamışsın bu senin iyi niyetin. Ama arkandan laf edilmesi, hem de annen yaşındaki kadının laf etmesi düpedüz kötü niyet. Erkek arkadaşın da az yesin de bi bulaşıkçı tutsun ya da kendi yıkasın. O sizin eve gelse, annen bulaşıkları yıkamadı diye ona trip atabilir mi? Böyle düşününce saçma geliyor ama bir kız çocuğu söz konusu olunca herkes ayıplıyor. Oğlunun erkek arkadaşları gelince de söyleniyor muymuş böyle? Terbiyesiz kadın, senin hakkında atıp tutacağına iyi yetiştiremediği oğluna söylensin. Oğlu çolak zaar. Ne şimdi ne ilerde kendini bir erkeğe ya da ailesine hizmet etme moduna sokma, yardım etmekle hizmet etmenin ayrımını iyi yap. Doğru yoldasın, o çocuktan da ne köy olur ne kasaba, hem ana kuzusu hem tembel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?