Bir garip bulaşık konusu

film seçmekle bulaşık yıkamak aynı değil ki aynı gibi yorum yapıyorsunuz.ayrıca kız sevgilisini evine davet etse, sonra ben film seçerim bulaşık yıkamam dese .sevgilisi yıkamayınca daniye yıkamadın diye azarlasa ne düşünürdünüz?

ayrıca siz eziliyorsunuz diye başka kadınlar da ezilmek hizmetçi muamelesi görmek zorunda değil.bu ben yanıyorsam sen de yanacaksın demek gibi...

Paylaştım,ama onların bişey dediğini söylemedim. Ayıp olmuş mudur acaba dedim. O da yıksaydın keşke laf söyletme kendine dedi o kadar. Bunları söylediğini duysa çok sinirlenirdi tabi.
Bak iste annende hatani soylemis. Sen benim kizim olsan bende derdim. Niye yikamadin davet edilmissin o senin buyugun ayip etmissin derdim. Oglanin honkurmesinide soylesen bana onada cildirirdim oda ayri konu tabi. Sen bence o oglana sessiz kal bir sure konusma ayip etmis cidden. Israrla ararsada ben bir hata ettim ama seninde tepkin asiriydi dersin. Hala soylenirse def et gitsin.

Evlenince cogu zmn bu kiz yapicak zaten:) yani muhtemelen ole olur. Kocam en az benim kdr is yapiyo diyen ya yalan soler ya da istisnadir o evlilik :)

Iki tabak yikayinca ezilmis mi oluyosun :)

Ayrica sevgilisi hodukluk etmis bunu kimse inkar etmiyo burda

Çocuk zaten baştan iş bölümünü yaparken kendini belli etmiş,yani sonuçta bulaşık yıkamayı kendisi yapabilirdi ki olması gereken o,misafir sonuçta,anneside ogluna kızmalı bence,ama tabi kadının görevi ya bulaşık yıkamak,aynı şeyin tam tersi olsa niye yıkasın çocuk diyen çok kişi olur

Sorun yıkama yıkamama meselesi değil
Eğer bukadar küçük bir sebebten bile tartışabiyorsanız bu ilişki tartışılır
Küçük gibi görünen aslında büyük ipuçları veren bir olay

Madem çok düşünceliymiş kendi yıkasaymış annesinin altın pipilisi. Evine ilk kez gelen insana sofra toplatıyor üstüne bulaşık yıkamadın diye fırça çekiyor. Hemen toplumdaki rollerinizi biçmiş zaten sen sofrayı topla ben film seçeyim gibi bir görev dağılımıyla. Orda itiraz edecektiniz aslında.

Dedim annen bişey mi dedi,noluyor diye. Yok benim annem ben üzülmeyeyim diye demez bişey ama bozulmuştur

Burası yalan bi kere onu bil ...

Öyle tezgahtaki bulaşığı farkedecek hee mii ?
Annesi bıdırdamış , arkadaşta çabuk gaza gelmiş .

Ha , yıkar mıydım ? Yıkardım herhalde ... ama mevzu yıkamak mııııı yıkamamak mııııı kadar neden büyütülmüş bu çok yersiz sevgilin tarafından .

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorumm

sevgilin fazla tepki gostermis..ama ben de olsam yikardim sanirim..kiz arkadasim da olsa yikardim sanirim ama bu da karakter meselesi..eziklikle ilgisi yok bazilarinin yazdigi gibi:)

Eee azarlama var mı ortada yok
Öyle bir durum olsun gelsin konuşuruz
Yok hic ezildigimi düşünmüyorum,aksine sevgilimin evine gidip kahvaltıyı yaptıktan sonra israrla bulaşıkları yıkayalım boyle kalmasın dememe rağmen hayır aşkım ben hallederim diyen bir sevgiliye sahibim. Yani ben yapmam gerekeni yapıyorum,o da vermesi gereken cevabı veriyor,benim için üzülmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bir evde bulaşık yıkamak için o evin kızı ya da gelini olmaya gerek yok,nezaketen bulaşıkları yıkayabilirdiniz.

Ay hala hata diyosun nolur bak,profiline baktım bekarmışsın yoksa bi örnek gösterecektim. Burada hangi kadının kocası kv gidince sofrayı toplayıp ( hadi bunu yapan bi kaç kişi vardır belki) bulaşığı yıkıyor? 5 senelik evliyim 3 damat var annemde onlar daha eski daha bi tanesi bulaşık yıkamamıştır anneme her hafta yemeğe gittiğimiz halde. Ama bunu gelin bi kere yapmasa üstüne çullanabiliriz. Çünkü p.pisi yok. O önemli. Ki kızcağız daha gelin bile değil. Yapmayın lütfen yapmayın biz kadınlar kendimizi o kadar ikinci sınıf insan gibi görüyoruz, o kadar kanıksamışız ki normal görüyoruz. Ha ben de kv me yaparım. Temizlik bile yaparım. Ama yapmadığımı söyleyecekler eleştirecekler daha elimi bile sürmem. Zorunda değilim. İçimden geldiği zaman geldiği kadar.

Evli olmama ragmen ben bile kv de de bulasik yikamam. Ne demek yika vs hele bunun kavgasini yapan adami kapinin onune koyarim ben. Ayrica oyle is paylasimi olmaz diceksin ki ben filmi seceyim sen yika. Adil oldugunu dusunuyosa laf etmesin madem. Elin simarik ogluna hele de onun evinde hic bisey yapmak zorunda degilsin. Basta nasil tutarsan oyle gidiyo soyleyeyim. Bn hala kv de is fln yapmam gerek yok. O isi yapibca o evin kizi olcaksan hic olma daha iyi.

Bende öyle düşünüyordum buraya gelene kadar ama minnoş erkek anaları sağolsun,ne kötü bi kızmışım Allah’ta beni kahretsin moduna girdim

Ogluna sen kendin bulasigi niye yikamadin diye kizacak anne nerde Allah askina hayal alemindemi yasiyorsunuz siz. Eminim siz bile demezdiniz bunu oglunuza. Benim oglumda bulasik yikamaz ben varken. Ama masayi kurar kaldirir her zaman. Ben birinci cayi ikram ettiysem ben soylemeden 2.nci cayimi doldurur. Her zaman soylerim bunlari esinede yap diye. Elinden geldigince yardim eder. Ben gelinimi gelin olarak gormek istemiyorum. Kizim olarak gormek istiyorum. Oglum yapiyorsa bana bunu gelinimde yapmali. Yeri gelir bende hizmetini yaparim. Hic gocunmam. Benim oglumunda kiz arkadasi gelir yikamak toplamak ister yaptirmam ama. Teklifide hosuma gidiyor tabi. Elim ayagim tutarken ben yapayim kizim derim. Yapamayacagim zamanda gelir o zaman sen yaparsin diyorum. Cayinida goturur getiririm.

Son düzenleme:
Bende öyle düşünüyordum buraya gelene kadar ama minnoş erkek anaları sağolsun,ne kötü bi kızmışım Allah’ta beni kahretsin moduna girdim

Yikamak sorun degil. Ben arkadaslarimin evine gittigimde silerim de supururum de ama lafi edilmesi yapacaksan bile insanda inat duygusu olusuyo. Sevgilin anneci mi yoksa seni iyi mi gostermeye calisiyo bilmiyorm. Ama oldugun gibi dur ve taviz verme. Balik bastan kokarmis. Ciddi dusunuyosan da iyi olc bic derim. Yarin birgun evlenince adam ederim diye bisey olmuyo maalesef. Bi bakmissin ki kaynanandan cikmiyoaun her misafire hizmet ediyosun. Hatta dogumunda bile herkes senden yemek is bekliyo. Bu dongu maalesef bu sekilde gidiyo. Sen orda bulasigi birakmis olabilirsin unutmusta olabilirsin. Akilli erkek onu yikar ve annesine de senin yikadigini soylerdi. Bana gore boyle olmasi gerek. Senin ufak hatanda kiyameti koparan adam kendi yaptigini gormeyen adamdir. Iyi dusunmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…