Bir garip çöpçatanlık hikayesi

Mihail Zoscenko

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
8.416
23.879
548
Selam arkadaşlar,

Büyük bir mesele değil ama şu ara canımı sıktı bir de anlatıp rahatlamam lazım yoksa kafama takılır :)

Şimdi ev arkadaşımın bir abisi var benim de çok sevdiğim bir kuzenim. Normalde hiç bulaşmam böyle işlere ama ikisini tanıştıralım dedik. Önce birkaç gün telefonda görüştüler sonra ev arkadaşımla abisi geldiler yüz yüze görüştüler. Çocuk baya hoşlandı benim kuzenden, bizimki de pozitifti aslında ama çekingen bir insandır hemen açamaz kendini duygularını belli etmez.

Neyse işte çocuk kuzenime sürekli mesajlar yazıyormuş bizimki de hem iş yoğunluğundan hem de pek konuşkan olmadığından (biraz da kaçan kovalanır taktiği olabilir hahah) sık sık yazmıyormuş. Çocuk da çekingen bir tip aslında ama elinden kaçırmamak için mi nasıl davranacağını bilmediğinden mi ne aşırı derecede üstüne düşmüş bizimkinin yazıp yazıp duruyormuş.

Tanıştıklarının ertesi günü çocuğun ablası mesaj atmış bizimkine ay bi seni çok sevdik çekincelerin varsa yardımcı olayım ben de bu yollardan geçtim diye. Benim kuzen baya şaşırmış ve tedirgin de olmuş ne kadar hızlı ilerliyor herşey diye yine de nazikçe cevaplamış. Sonra aynı günün akşamı ev arkadaşım başladı abim kuzeninin niyetini anlayamadı-ben bu işe ön ayak oldum-kendimi sorumlu hissediyorum-abim çok temiz kalpli-abimin üzülmesini istemiyorum-abimi çok seviyorum-abim abim abim vs bir sürü konuştu. Ama nasıl anlatayım böyle sanki cam fanusta sakladığı çocuğundan bahsediyor ve kuzenim de sanki abisinin duygularıyla oynayan hoppa bir kız.Sanki benim kuzenim bana kıymetli değil ama bi durun çifti kendi hallerine bırakın değil mi. Biri 31 biri 29 yaşında üstelik kocaman insanlar niye tasasına düşüyorlarsa.

Dedim ki daha dün bir bugün iki, bu insanlar birbirlerini tanımaya çalışıyor kuzenim aslında abinden hoşlandı ama biraz zaman istiyor herşey hızlı geliştiğinden tedirgin oldu diye anlatmaya çalıştım ama yok, kaset başa sarıyor dönüp dönüp yukarıdaki seti tekrarlıyor.

Ertesi günü ev arkadaşım biz ablamla bu işin olmasını istemiyoruz abim de zaten kuzeninle konuşacak kimse kırılmadan son verelim dedi. İyi hayırlısı dedim çıktım evden işlerim vardı. Abisi de kuzenimle yazışmış baya (kuzenim tlf arayım demiş evde kardeşim var utanıyorum demiş abisi tey allahım) yok soru işaretlerim var bilmem ne bana ikili oynamıyorsun değil mi falan demiş. Sonra da geri adım atmış bu söylediklerimi telafi edeceğim diye. Yani çocuk aslında istiyor ama etki altında da kalıyor sanırım. Çocuk saf kalpli pek saklamamış kız kardeşlerinin dediklerini, güya bizimki bana negatif konuşuyormuş da abilerine pozitif davranıyormuş.

Kızlar benim bu işe çok canım sıkıldı. Ev arkadaşımla ablasının 31 yaşındaki adama bu kadar müdahale etmesini mi, abilerinin hemen dolduruşa gelmesini mi, iki günde bu kadar tantana yapmalarını mı, kuzenimi oyuncak etmelerini mi sayayım bilemedim.

Daha da kötüsü adı üstünde ev arkadaşım aynı evdeyiz yani, ve şu anda pek muhattap olasım gelmiyor odama çekildim. Onda da durum aynı. Aynı evin içinde böyle soğuk rüzgardan nefret ederim aslında küsme huyum yoktur. 3 hafta sonra evden tamamen ayrılıyorum bu arada iş nedeniyle. Nasıl davranayım şimdi ben? Normal konuşsam mı ya da son üç haftayı böyle kapı duvar mı bitirsem? Ha kızlar?

Offf uzun oldu farkındayım ama anlatmam lazımdı:KK34:

Evden 3 hafta sonra ayrılacaksanız, idare edin ev arkadaşınızı.
Kuzeniniz meselesine gelince...
Ben olsam kuzenime kusura bakma ben iyi niyetle seni tanıştırdım ama bunlar işi abarttı bence kibarca mevzudan uzaklaş, böyle olmaz derdim.
Çünkü olur da kuzeniniz he derse ileride çok başı ağrır. 31 yaşında adamın kardeşlerinin ağzının içine bu kadar bakması normal değil.
Ayrıca böyle yangından mal kaçırır gibi de olmaz bu işler, zaten.
Adam 31 yaşında muhtemelen evlenmek istiyor, kuzeniniz de eli yüzü düzgün, iyi bir aileden işi gücü olan biriyse bir an önce başını bağlamaya çalışıyorlardır.
Gerek yok.
Ben olsam uzak dur derdim, şahsen.

Evden 3 hafta sonra ayrılacaksanız, idare edin ev arkadaşınızı.
Kuzeniniz meselesine gelince...
Ben olsam kuzenime kusura bakma ben iyi niyetle seni tanıştırdım ama bunlar işi abarttı bence kibarca mevzudan uzaklaş, böyle olmaz derdim.
Çünkü olur da kuzeniniz he derse ileride çok başı ağrır. 31 yaşında adamın kardeşlerinin ağzının içine bu kadar bakması normal değil.
Ayrıca böyle yangından mal kaçırır gibi de olmaz bu işler, zaten.
Adam 31 yaşında muhtemelen evlenmek istiyor, kuzeniniz de eli yüzü düzgün, iyi bir aileden işi gücü olan biriyse bir an önce başını bağlamaya çalışıyorlardır.
Gerek yok.
Ben olsam uzak dur derdim, şahsen.
Aynen dediğiniz gibi sürekli abimin yaşı geldi evlenecek fazla vakti yok deyip durdu.

Ben de kuzenime eğer bu kişiyle devam edeceksen insanların müdahale etmediğine ve dolduruşa gelmediğine emin ol dedim. Çocuğu sevmiştim aslında ama bu kadar parmaklarında oynatmaları doğru değil.

Ay bir de tavırlar ziyagil ailesi gibi, mükemmel abimize mükemmel eş arıyoruz.

Saf mıyım neyim ben de hep beni buluyor böyleleri üç hafta nasıl katlanacağım bilmiyorum :KK11:

Arkadaşınla konuş. Onlar koskoca iki insan kendi kararlarını verebilirler. Seninle biz neden böyle olalım ben seni seviyorum vs. Onun tavrına göre de arkadaşlığınız 3 hafta daha idareten mi sürecek yoksa devam mı edecek anlaşılır. Kuzenin tabii ki o yavru kuştan kurtulacak. Aklını kullansın.

Arkadaşınla konuş. Onlar koskoca iki insan kendi kararlarını verebilirler. Seninle biz neden böyle olalım ben seni seviyorum vs. Onun tavrına göre de arkadaşlığınız 3 hafta daha idareten mi sürecek yoksa devam mı edecek anlaşılır. Kuzenin tabii ki o yavru kuştan kurtulacak. Aklını kullansın.
Ayy demez miyim elli defa dedim onlar kendi kararlarını verirler diye. Ama takılmış bi yere çalıp duruyor. Hani anlarsın ya lafının karşı tarafa ulaşmadığını, öyle olunca meeh deyip gidip yatmıştım. Ertesi günü bu iş olmasın falan deyince tepem attı.

Ya öyle mi desem acaba. Şu anda pek göresi gözüm yok rol de yapamıyorum :/ Yine de canımlı cicimli olmadan konuşayım ben değil mi kalmış şurda üç hafta nefret ederim zaten tripleşmekten.

Aynen dediğiniz gibi sürekli abimin yaşı geldi evlenecek fazla vakti yok deyip durdu.

Ben de kuzenime eğer bu kişiyle devam edeceksen insanların müdahale etmediğine ve dolduruşa gelmediğine emin ol dedim. Çocuğu sevmiştim aslında ama bu kadar parmaklarında oynatmaları doğru değil.

Ay bir de tavırlar ziyagil ailesi gibi, mükemmel abimize mükemmel eş arıyoruz.

Saf mıyım neyim ben de hep beni buluyor böyleleri üç hafta nasıl katlanacağım bilmiyorum :KK11:
Allah Allah ne varmış ayol adamın yaşında. Ben de 30 yaşındayım şahsen 5 yıllık kalkınma planıma henüz evliliği almadım :KK53:
Yok eğer evlenirlerse yarın öbür gün buraya kuzenimin kocası annesinin kardeşlerinin sözünden çıkmıyor diye konu açarsanız, benden söylemesi.
Çok sakat böyle tavırlar.
Artık odanıza gireceksiniz, pc en büyük yariniz olacak :KK53:

Yerinde olsam bu tarz işlere girmem tabi senin çevreni bilmiyorum ama genelde
İyiyse Allahtan kötüyse senden oluyo
Koskoca adam olgunlukla halledememis liseli gibi her dakika mesaj atmasi ve kuzeninin hosuna gitmemeside normal
Allahtan ayriliyormussun yoksa daha kötü olurdu bence
Böyle tipler hemen oldu bittiye getirir
Bu tarz şeylerde bence aceleye gerek yok kolay bi insani tanımak hayatını katmak
Bence olmamasi isabet olmuş

Allah Allah ne varmış ayol adamın yaşında. Ben de 30 yaşındayım şahsen 5 yıllık kalkınma planıma henüz evliliği almadım :KK53:
Yok eğer evlenirlerse yarın öbür gün buraya kuzenimin kocası annesinin kardeşlerinin sözünden çıkmıyor diye konu açarsanız, benden söylemesi.
Çok sakat böyle tavırlar.
Artık odanıza gireceksiniz, pc en büyük yariniz olacak :KK53:
İşte kafa bi değişik kuzeninin de vakti geldi niye hemen evlenmiyor gibi konuşuyordu bir de :)

Aşkı memnu da bitmek üzere yeni bi diziye sarayım en iyisi çekirdek de aldım hahaha. Ne kapanacam odama salonda takılırım o kapansın odaya.

Saolun ya anlattım rahatladım yeminle :KK53:

İşte kafa bi değişik kuzeninin de vakti geldi niye hemen evlenmiyor gibi konuşuyordu bir de :)

Aşkı memnu da bitmek üzere yeni bi diziye sarayım en iyisi çekirdek de aldım hahaha. Ne kapanacam odama salonda takılırım o kapansın odaya.

Saolun ya anlattım rahatladım yeminle :KK53:
Hey Allahım ya. Bazı kadınlar neden böyle buldumcuk oluyorlar, aklım almıyor. Evlenmicek benim kuzenim diyin, turşusunu kuracağız deyin :D
Ben Vikings seviyorum :KK53: Hem de oğlan çok yakışıklı :D

Ayy demez miyim elli defa dedim onlar kendi kararlarını verirler diye. Ama takılmış bi yere çalıp duruyor. Hani anlarsın ya lafının karşı tarafa ulaşmadığını, öyle olunca meeh deyip gidip yatmıştım. Ertesi günü bu iş olmasın falan deyince tepem attı.

Ya öyle mi desem acaba. Şu anda pek göresi gözüm yok rol de yapamıyorum :/ Yine de canımlı cicimli olmadan konuşayım ben değil mi kalmış şurda üç hafta nefret ederim zaten tripleşmekten.
Kendi huzurun için iyi davran bence. Yani ben olsam öyle yapardım. Anladığım kadarıyla onun arkadaşlığı için ölüp bitmiyorsun:)

Kendi huzurun için iyi davran bence. Yani ben olsam öyle yapardım. Anladığım kadarıyla onun arkadaşlığı için ölüp bitmiyorsun:)
Şimdi kızgın olsam da severim arkadaşımı aslında ama yine de ölüp bitmiyorum evet :) evde soğuk rüzgar sevmem ama napıyım estirecekse de kendi odasında estirsin madem :KK70:

abim abim bıdı bıdı konuşurken beni ilgilendirmez onların hayatı deyip işin içinden çıkmalıydın. aynı evde olduğun için ve daha vakit olduğu için sanki birşey olmamış gibi davranın.

abim abim bıdı bıdı konuşurken beni ilgilendirmez onların hayatı deyip işin içinden çıkmalıydın. aynı evde olduğun için ve daha vakit olduğu için sanki birşey olmamış gibi davranın.
Biz tanıştırmış olduk ya çenemi tutamadım işte. Ben her zamanki gibi salonda takılıyorum gelir konuşursa normal davranacağım ama tribale bağlarsa da napiyim zaten sinirliyim.

gelip konuşacağını sanmıyorum. ancak konudışı günlük hayattan bir şey sorup cevap alırsan veya beraber yapılacak bir aktivite yaparsanız falan yavaş yavaş yumuşanır. Allah kolaylık versin, çok moktan bir durum.

Kuzeninize ettim bi hata deyin, onu bu durumdan kurtarin. 31 yasında adam kız kardeşlerinin elinde oyuncak olmuş valla. Şimdi devam etseler ilerde kesin sorun yaşarlar.

Back
X