- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
-
Aynen dediğiniz gibi sürekli abimin yaşı geldi evlenecek fazla vakti yok deyip durdu.Evden 3 hafta sonra ayrılacaksanız, idare edin ev arkadaşınızı.
Kuzeniniz meselesine gelince...
Ben olsam kuzenime kusura bakma ben iyi niyetle seni tanıştırdım ama bunlar işi abarttı bence kibarca mevzudan uzaklaş, böyle olmaz derdim.
Çünkü olur da kuzeniniz he derse ileride çok başı ağrır. 31 yaşında adamın kardeşlerinin ağzının içine bu kadar bakması normal değil.
Ayrıca böyle yangından mal kaçırır gibi de olmaz bu işler, zaten.
Adam 31 yaşında muhtemelen evlenmek istiyor, kuzeniniz de eli yüzü düzgün, iyi bir aileden işi gücü olan biriyse bir an önce başını bağlamaya çalışıyorlardır.
Gerek yok.
Ben olsam uzak dur derdim, şahsen.
Ya bir de görümcelik yapıyormuş gibi görünmek istemiyorum diyor.Gorumceler fena. Kiz kardeslerinin etkisinde kalmis koskoca bir adam. Bilemeyecegim...
Ayy demez miyim elli defa dedim onlar kendi kararlarını verirler diye. Ama takılmış bi yere çalıp duruyor. Hani anlarsın ya lafının karşı tarafa ulaşmadığını, öyle olunca meeh deyip gidip yatmıştım. Ertesi günü bu iş olmasın falan deyince tepem attı.Arkadaşınla konuş. Onlar koskoca iki insan kendi kararlarını verebilirler. Seninle biz neden böyle olalım ben seni seviyorum vs. Onun tavrına göre de arkadaşlığınız 3 hafta daha idareten mi sürecek yoksa devam mı edecek anlaşılır. Kuzenin tabii ki o yavru kuştan kurtulacak. Aklını kullansın.
Allah Allah ne varmış ayol adamın yaşında. Ben de 30 yaşındayım şahsen 5 yıllık kalkınma planıma henüz evliliği almadımAynen dediğiniz gibi sürekli abimin yaşı geldi evlenecek fazla vakti yok deyip durdu.
Ben de kuzenime eğer bu kişiyle devam edeceksen insanların müdahale etmediğine ve dolduruşa gelmediğine emin ol dedim. Çocuğu sevmiştim aslında ama bu kadar parmaklarında oynatmaları doğru değil.
Ay bir de tavırlar ziyagil ailesi gibi, mükemmel abimize mükemmel eş arıyoruz.
Saf mıyım neyim ben de hep beni buluyor böyleleri üç hafta nasıl katlanacağım bilmiyorum
İşte kafa bi değişik kuzeninin de vakti geldi niye hemen evlenmiyor gibi konuşuyordu bir de :)Allah Allah ne varmış ayol adamın yaşında. Ben de 30 yaşındayım şahsen 5 yıllık kalkınma planıma henüz evliliği almadım
Yok eğer evlenirlerse yarın öbür gün buraya kuzenimin kocası annesinin kardeşlerinin sözünden çıkmıyor diye konu açarsanız, benden söylemesi.
Çok sakat böyle tavırlar.
Artık odanıza gireceksiniz, pc en büyük yariniz olacak
Aynen ya :) Yani abartıyor muyum acaba dedim ama yok içim şişti resmenAyni evde nerdeyse kız sana görümcelik yapmış.abimde abim
Hey Allahım ya. Bazı kadınlar neden böyle buldumcuk oluyorlar, aklım almıyor. Evlenmicek benim kuzenim diyin, turşusunu kuracağız deyinİşte kafa bi değişik kuzeninin de vakti geldi niye hemen evlenmiyor gibi konuşuyordu bir de :)
Aşkı memnu da bitmek üzere yeni bi diziye sarayım en iyisi çekirdek de aldım hahaha. Ne kapanacam odama salonda takılırım o kapansın odaya.
Saolun ya anlattım rahatladım yeminle
Kendi huzurun için iyi davran bence. Yani ben olsam öyle yapardım. Anladığım kadarıyla onun arkadaşlığı için ölüp bitmiyorsun:)Ayy demez miyim elli defa dedim onlar kendi kararlarını verirler diye. Ama takılmış bi yere çalıp duruyor. Hani anlarsın ya lafının karşı tarafa ulaşmadığını, öyle olunca meeh deyip gidip yatmıştım. Ertesi günü bu iş olmasın falan deyince tepem attı.
Ya öyle mi desem acaba. Şu anda pek göresi gözüm yok rol de yapamıyorum :/ Yine de canımlı cicimli olmadan konuşayım ben değil mi kalmış şurda üç hafta nefret ederim zaten tripleşmekten.
Şimdi kızgın olsam da severim arkadaşımı aslında ama yine de ölüp bitmiyorum evet :) evde soğuk rüzgar sevmem ama napıyım estirecekse de kendi odasında estirsin mademKendi huzurun için iyi davran bence. Yani ben olsam öyle yapardım. Anladığım kadarıyla onun arkadaşlığı için ölüp bitmiyorsun:)
Biz tanıştırmış olduk ya çenemi tutamadım işte. Ben her zamanki gibi salonda takılıyorum gelir konuşursa normal davranacağım ama tribale bağlarsa da napiyim zaten sinirliyim.abim abim bıdı bıdı konuşurken beni ilgilendirmez onların hayatı deyip işin içinden çıkmalıydın. aynı evde olduğun için ve daha vakit olduğu için sanki birşey olmamış gibi davranın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?