- 9 Haziran 2019
- 87
- 54
- 3
- 34
- Konu Sahibi kalbimaciyor
-
avukatınızı satın aldıysa baska avukat mı yok barodan avukat ısteyın avukatsız olmaz bu ısler ucretsız avukat ısteyebılıyorsunuzMerhaba
Daha önceki konularımda biraz bahsettim eşimle boşanma mahkemesindeyiz davalı taraf benim, şiddet aldatma yalancılık cinsel uzaklık içki ne araddanız vardı bu evlilikte bir madde bağımlılığı hariç (o da olsaydı artık bi şey değişmeyecekti de)
Kısaca konuyu okumadan önce bilgi vereyim, mahkeme o evden ayrıldığı ve ben çalışmadığım için evin giderlerinin mahkemece omum ödemesine karar çıkardı, bu kişi ben evde yokken evin elektrik ve doğalgaz aboneliğini iptal etmiş, mahkeme hala ve hala nafaka bağlamadı ne bana ne çocuğuma garip biliyorum nasıl ama bu dava 10ay oldu hala bağlamadı hadi bana neyse çocuğa da bağlamadı, ben ödeyeyim diyeceğim para yok ailem zaten mutfak ve cep harçlığımı karşılıyor, çalışayım desem çocuğumu koyacak kreş parası masrafı ancak aldığım maaşa yetmeyecek, çalışmak için bu arada işte aradım ama çocuğumu bırakacak uygun yer zaman olamadığı içinde başlayamadım, annem hasta hem kalp hemde vertigosu var, akrabalara da güvenmiyorum duydum gördüm maalesef çocuk istismarı oldu güvenemem öyle insanlara , kış geliyor elektrik doğalgaz olmadan (ki daha su aboneliğini de iptal edecek zannımca) ne yapacağız küçücük 3yaşında minik yavrumla. Hukuken doğru adım olarak ne yapmam nasıl hakkımı aramam gerek onu sormak için bilen varsa sizlere danışayım dedim.
Doğru olan nedir ne yapmam gerekir?
Not: bu arada avukatımı satın almış karşıdaki kişi avukatım davadan kendisi çekildi avukatım yok şu anda
Kaçtır sizi birisine benzetiyorum en son sorucam isminiz sultan mıavukatınızı satın aldıysa baska avukat mı yok barodan avukat ısteyın avukatsız olmaz bu ısler ucretsız avukat ısteyebılıyorsunuz
hepsı ust uste gelmıs zor zamanlar gecırıyorsunuz ama bu donem gececek duzelecek
hayır nisaKaçtır sizi birisine benzetiyorum en son sorucam isminiz sultan mı
Zaten şu anda ailemin yanıma geldimHukuken olmasi gerekeni bilmiyorum da. Tamamen annelik damariyla cevap vermek istedim size. Neden ailenizin yanina gitmiyorsunuz? En azindan sogukta elektriksiz dogalgazsiz kalmazsiniz. Yazik degil mi cocugunuza? Cok uzuldum. Hukukcu arkadaslar zaten sizi bilgilendirir
Zaten öyleyimAkrabalara güvenemem istismar oldu demişsiniz öyle insanlar mı var çevrenizde? Varsa çocuğun etrafına kilometre kadar bile yaklaşmasına müsaade etmeyin koparın tüm bağları
Zaten daha öncede bu kişi bana boşanma davası açmıştı beni ve çocuğumu baba evine göndermişlerdi zorla 1 yıl onlarla yaşadım inanın çok zor düzenini evini biliyo yavrum evini istiyor çabam da bu yüzden, o zamanlar 11 aylık evliydik ve yeni bir bebek sahibiydik 40 günlük lohusaydım, anadı tam bir şarlatan şam şeytanı ayırmak için etmediği kalmadı dedim hadi ailesinin dolduruşuna geldi bi tane değil bin tane akıl çelici var dedim yuvaya dişi kuş sahip çıkar dedim dedim dedim de birleşmek istedi bi şans verdim gayri ihtiyarı 2,5 sene öncesinde, ama işler öyle değilmiş adam beni sevememiş sahiplenememiş ki ailesinin sevmesini bekleyecektimÖncelikle Allah yardımcın olsun canım. Am ben senin yerinde olsam toplar pılımı pırtımı ailemin yanına giderim. Yani çalışıyor olsan seni bağlayan işin var dicem ama el kadar çocukla napıcaksın Bi başına, ne gerek var yada. Bence hmn ailenin yanına git zamana yay biraz olayı da, maddi olarak en azından kira fatura mutfak derin olmaz ailenin yanında. Sonra da eş kişisinin canına okurusn
Habsrim yok ama Allah bilir o yasa ne zaman çıkar şu an olsa ohooo ne ala ama daha kabul edilse bile o yasa zamanı vargeçen haberlerde gördüm. Çalışan annelere yardım verilcekmiş diye gene haber çıktı.7 sene önce ben doğum yaptığımdada çıkmıştı ama sen genede bi araştır. Belki bu sefer gerçektir. Kreş parasını karşılarsın en azından 650 tl dedi çünkü. Diğer konular hakkında bilgim yok ama eşine şöyle ağzımı doldurup doldurup konuşmak isterdim. Allah kurtarmış. Umarım herşey gönlünce olur.
Avukatım sallayıp sallayıp duruyordu davayı zaten nafaka alamamam da onun gevşekliği nerden bilecektim ki adam daha bugün dedi haftaya duruşma var ben davadan çekiliyorum demesin mi?Hukuki haklariniz icin barodan avukat isteyip ne yapilmasi gerekiyosa o yapar ama neden ailenizin yanina gitmediniz evden yapilacak isleri arastirsaniz en azindan çocuk bakabilirsiniz size faydasi olur ya da pasta borek sarma yapip satanlar var öyle işlerde yapabilirsiniz
Bişiy diyecem vallahi boynu altında kalsın inşallah. Kırkı çıkmış bebek lopusa kadın Allaha havale ediyorum ben ne diyim. Ne diyim vallahi elim titredi şu an yazarken. Anası alsın oğlunu koynuna yatsın ama Allah herzaman adaletini öbür dünyaya bırakmıyor. Hayır yani sebep ne olmuş olabilir lopusa bir kadın yeni doğmuş bir bebekle anasının evine gönderielebir ki yaZaten daha öncede bu kişi bana boşanma davası açmıştı beni ve çocuğumu baba evine göndermişlerdi zorla 1 yıl onlarla yaşadım inanın çok zor düzenini evini biliyo yavrum evini istiyor çabam da bu yüzden, o zamanlar 11 aylık evliydik ve yeni bir bebek sahibiydik 40 günlük lohusaydım, anadı tam bir şarlatan şam şeytanı ayırmak için etmediği kalmadı dedim hadi ailesinin dolduruşuna geldi bi tane değil bin tane akıl çelici var dedim yuvaya dişi kuş sahip çıkar dedim dedim dedim de birleşmek istedi bi şans verdim gayri ihtiyarı 2,5 sene öncesinde, ama işler öyle değilmiş adam beni sevememiş sahiplenememiş ki ailesinin sevmesini bekleyecektim
Mesele o ki yavrumla baba evinde daha önce tecrübem var hala kurulu bir düzenim varken yavrumun en azından doya doya orayı yaşamasını istiyorum gerisi Allah kerim bilemem
Yaptılar maalesef affettim naparsın o zamanlar için o kişiyi sevecek kadar kör cahilmişimBişiy diyecem vallahi boynu altında kalsın inşallah. Kırkı çıkmış bebek lopusa kadın Allaha havale ediyorum ben ne diyim. Ne diyim vallahi elim titredi şu an yazarken. Anası alsın oğlunu koynuna yatsın ama Allah herzaman adaletini öbür dünyaya bırakmıyor. Hayır yani sebep ne olmuş olabilir lopusa bir kadın yeni doğmuş bir bebekle anasının evine gönderielebir ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?