Bir garip dava bizimkisi

10 aydır

Yaptılar maalesef affettim naparsın o zamanlar için o kişiyi sevecek kadar kör cahilmişim

Maymun gözünü açtı çok şükür
Yok canım bnm seni suçlamak için demedim. İnsan bazen kendinde hiç güç bulamıyor. Senin yerinde olsam kuvvetle muhtemel ben de dönmedim geri. Denecek söz olmayan zamanlar var hayatta işte imtihan mı diim ne diim ki. Rabbim güç versin san aibşallah

10 aydır

Yaptılar maalesef affettim naparsın o zamanlar için o kişiyi sevecek kadar kör cahilmişim

Maymun gözünü açtı çok şükür
Zaten kadınlarımıza be oluyorsa şu aşk yüzünden oluyor her alanda geri kalıyor, evlilik çocuk enerjimizi alan şeyler

Biz kadinlarimiza calisin esinize , eski esinize , ananiza babaniza, sevgilinize, alacaginiz nafakaya guvenmeyin. Hep bi guvenceniz olsun. Ayaklarinizin ustunde durmayi bilin diyoruz . Kk da taslaniyoruz da taslaniyoruz.

Konu sahibi sizin ve evladiniz adina inanin cok uzuldum. 10 ayda nafaka baglanmamasi da garip zaten. Bu es musvettesi cocuguna da mi bakmiyor ?

İş arıyorum zaten yeni mezun oldum okulum baya bi zordu %100 ingilizce ve biyokimya hocada zorladı bu sürecin yaşanması ve bebek dolayısıyla bana göre iş bulsam dahi çalışamadım ücretli öğretmenliğe başvurdum o bile olmadı doktoraya başlayacaktım özel hayatım bu kadar çalkantılı olduğu için başlayamadım en azından bölüm başkanım burs falan başlatırız dedi bu kişi ona da mani oldu babası okulda genel sekreter herşeyden istedeler haberdar oluyorlar daha önceki çalıştığım iştende bu kişiler çıkarttı zaten , bende tamamen soyadlarından sıyrılmayı bekliyorum

Maalesef bakmıyor çocuğa da umrunda bile değil

Ahh ahhh ...
Elleri kollari uzun herhalde. Acaba sosyal medyads falan mi duyursaniz sesinizi? Kadinlara yardim eden platformlarda var.

çok üzüldüm, acilen bi avukat talep edin ve nafaka için işlemleri başlatın, sizi sindirmeye çalışıyolar sanki. Eh cezasız kalmazlar yukarda Allah var.

Ahh ahhh ...
Elleri kollari uzun herhalde. Acaba sosyal medyads falan mi duyursaniz sesinizi? Kadinlara yardim eden platformlarda var.
Yanlış anlamayın saygın ve bilinen bi ailem var, reklam olurum elbette öyle platformların gücü yadsınamaz ama o yapacağım en son şey

Bütün iş ilişkilernin ve çevrelerinin telefon numarası var aklıma şu da geldi itibar saygı için sustum yaptıklarını kimseye bildirmedim yaptıklarını rezilliklerni anlatan bir mesaj yazayım göndereyim artık diyorum ama doğru mu bilmiyorum

Kusura bakmayın ama konu bana tuaf geldi...Saygın ve bilinen bir aileniz varsa, maddi durumları da kötü değildir...Eşim doğalgaz elektrik vs aboneliklerini iptal ettirdi kışın ne yapıcaz demişsiniz...Gidip abonelik açtırmak çok mu zor? Aileniz de yapabilir bunu..Ailenizde de 5 kurus yoksa o zaman gidip belediyeden yardım talep edebilirsiniz fatura vs odemek için..

Avukat davadan cekilmiş olabilir ama eşiniz tarafından satınalındıgını nerden cıkardınız kesin mi? Avukat parasını nasıl veriyordunuz? Baro avukatı isteyip nafaka talep edersiniz..

Öncelikle istirak nafakası baglanması lazım. Adamın durumu nasıl size ayda 5 bin lira hadi bilemedin 3 bin lira verebilecekmı ki, cocugum evinı yasasın diyorsunuz. Onumuz kıs dogal gaz elektrik yok paranızda yok, aile yanından donunce cep harclıgı size yetmeyecek bir eve makarna yapmak ıcın tuzda lazım, yagda lazım suda lazım. Ekmek lazım ayran ıcın yogurt ta lazım. Corba ya koyacak baharatta lazım. Siz calısmak mı istemiyorsunuz?
Bana oyle geldi cunku. Ha esınızın durumu iyidir size babalar gıbı bakar diyecegım ki o kucuk hesaplar pesıne dusmus coktan, siz kendinize acımayı bırakın ve ayaga kalkın. Ayrıca kalp hastalığı ve vertıgosu olan ısyerınden bir hizmetlimiz var. Siz bana biraz bahanelerle acı cekmeye gelmıssınız gıbı geldi buraya. 3 yasında degıl 9 yasında bir cocugun da duzen aramaya hakkıda olsa, siz annesiniz yetıskın olan sizsiniz cocuk size her turlu uyar

Normalde ilk duruşmada tedbir nafakası bağlanır genelde. Eğer duruşma gününüz uzaksa hakime bir dilekçe yazıp durumu izah edin. Yakınsa gününüz duruşmaya gidin ve orda ifade edin.
Avukatınızı satın alması konusunda da umarım yanılıyorsunuzdur.

Çok üzüldüm ya Allah yardımcınız olsun. Sizi anlıyorum aile yanına gitmek zor. Hele bir de çocuk varsa. Karşıdan aile yanında iyi gibi görünsede bazen çok çok zor oluyor etrafa evladımızın arkasındayız mesajı verirken evde yediğin lokma boğazından inmiyor. Bebekli çocuklu ailelere kış geldi sayılır. Nafaka bağlanana kadar belediye ve muhtarlıkran yardım talep edin. Hatta 182 yi arayın eminim yardımcı olacaklardır. Aklıma başka çare gelmedi.

Bu dediklerinizi araştırdım siz akıl vermeden önce sağolun, ama tapu gerekmiş aboneli için öncekilkle, yada kiracıymış gibi kira sözleşmesi yapmam gerekiyormuş kişiye ve avukatına bildirdim maalesef o kişi her türlü çirkeflik peşinde yapmıyor vermiyor.

Belediyede zaten hemen veriyor yeşil kart çıkartmam lazım ama kanunen evliyiz o kişinin sigırtası var tabi bilmeden yargı dağıtmaya nasılda bayılıyorsunuz

Bu platforma akıl sormaya geliyoruz, başka şeylerde yaşanılan stresi vs dağıtmaya bir çok kişi burayı kullanıyor eğer niyetiniz buysa yargınız size kalsın ben ne yapmam gerektiğin İKİ GÜN ÖNCE ilk olarak avukatım vekaletten çekileceği için sabah en azındn ne yapmam gerek diye fikir edinmek açısından buraya sordum tabi boş durmadım başka avukat ve ilgili mercilere sordum. Avukatımın satıldığını onunla başka yerlerde karşılaştıklarını ve birbirileriyle görüştüklerini söylediklerni (daha doğrusu bir kaç defa tesadüfen bi yerlerde karşılaşmışlarda işle alakalı olan) dolaylı çelişkili konuşmasından anladım. Zaten nafaka bağlanmaması , ziynet eşyalarımı ben beyan etmeme rapmen davada belirtmedi sizce yeterince şüpheli değil mi?

Ayrıca ailem saygın sevilen ama bu mikrop kişilik babamın işi esnaflık, olmadık yerden açığı var mı yok mu gizlice araştırmış babamın da maaliyeye bu krizden dolayı ödemeyi ertlediği bi borç varmış. Kendisinin işi maaliye ticaret hukukuyla ilgili tanıdıkları araya sokarak babamı da maddi zarara uğratma derdinde ki maalesef babamı da etkiledi şu an zorda onlara ne diyebilirim ki? Bu halde bile desteklerini esirgemiyorlar sağolsunlar.

Başka bi aklınızda çelişki kalmamıştır umarım hani milletçe çok severiz ya bilmeden hemen yargı dağıtmayı niyet okuyuculuğu

Hukuku anlamda destek olacak kimselerin varsa akıl verecek şu da var şöyle bir yolda var diye bildirmelerini konusunda da teşekkür ederim
Önceki yorumlarımı okumadan da peşin hükümlü çalışmak niyetinde olup olmadığıma öyle karar verin

İyi niyetiniz için teşekkür eserim, şu an onkadar ciddi bi kış yok ailemleyim ama hani çok rahat değiliz onlar şikayetçi değil ama ev ev üstüne olmuyor ne de olsa savcılığa suç duyursunda bulundum bununla alakalı savcı bizzat ilgilendi bende şaşırdım, heralde son günlerde kadına şiddet baya bir bilinen mesele üst üste sordu yapmamızı istediğiniz bişey var mı diye, umarım karar verilir bu hassasiyette de gereken bi an önce bulur kış ilerleyene kadar karar verilir diye düşünüyorum zaten 3hafta sonra boşanma mahkemememizin 2.duruşması var bu konu orda da belirtilir.

Konunuzu okuyarak yorum yapıstım, keske yazsaydınız yorumları okuyup yazın dıye

Konunuzu okuyarak yorum yapıstım, keske yazsaydınız yorumları okuyup yazın dıye
KAlp kırmak değil amacım hani burda platformda bilmeden anlamadan yargılayanlar var bende o sebeple dedim, bende nerden bilebilirm ki sizin yorhmları okumadığınızı, kalp kırmak değil amacım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…