Bir garip durum

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar bir konu var içinden çıkamıyorum.
Konu Abim .Annem abime evlen evlen diye söylenir hep, uzaktan bir akrabamizin kızına bakmaya gidecegini söyledi abimde benim konuştuğum biri var dedi ona gidelim hem bi tanışmış olursunuz hemde kızı görürsünüz dedi , annemde tamam madem konuştuğun biri var gidelim bir tanisalim dedi. ben annem abim kız kardeşim gittik. Kız kısa boylu biraz kilolu yaşı büyük bir kız ( açık söyleyeyim beğenmedik kızı, daha doğrusu birbirlerine uygun bulmadık görüntü olarak) eve geldiğimizde annem beğenmedim vazgeç bu kızdan dedi. Abimde niye beğenmedin falan diye uzattı konuyu. Sonraki günlerde halam ile annem yine gittiler ( abim illa gidin dediği için ) halam da beğenmedi kızı, sana layık görmedim dedi (bu cümleye kızmayın lütfen çünkü insan görüntü olarak bile çiftlerin birbirine uygun olmasını ister ). Annem bu işin olmayacağını uygun bir dille söyle dedi , abim "anlamaz ki" dedi . Söyledi kıza ailem uygun bulmadı diye, sonra bir yerde buluşmuşlar Ağlamış kız, ceyizlerimi hep çöpe atıcam , daha kimseyle evlenmem ben falan demiş daha ne konuşuldu bilmiyoruz tabi .eve geldi ben bu kızla evlenicem dedi bizimkiler de abimi kararlı görünce mecburen kabul ettiler .bir kaç hafta sonra isteme töreni oldu. Kız evinden eve geçiyoruz asansörde abim " kız çok feci ya, güya da kuaföre gitmiş o saçının başının hali neydi öyle" dedi . Bir kaç gün ağzını bıçak açmıyor abimin pişman oldu , konuştuk istemiyorsan vazgeç dedik anlamaz ki diyor . O gün karar verdi " bu işin olmayacağını soyluycem "dedi gece söylemiş kıza sonrada telefonunu kapatmış (abim) kız gece yarısı evi aramaya başladı bu sefer. Ertesi gün annesi aradı biraz söylendi (haklı olarak )yüzüğü geri gönderdiler konu kapandı sandık biz. Abim numarasini değişti o beni rahat bırakmaz dedi, bizlere de faceden engelleyin onu dedi bizde engelledik ama kardeşim engellememiş . Bir hafta geçmeden bizim karşıda ki cafe'ye gelmiş kız facede fotoğrafını gördüm . Evimizi başka bir kız arayıp abimin numarasini istemeye başladı (kesinlikle o kız aratıyor, abim de öyle söyledi ,numaramı ogrenmeye çalışıyor dedi) . Bir kaç hafta geçti kardeşime faceden msj atmış kız abine söyle beni arasın aramazsa sizin oraya gelip rezillik çıkaracağım diye . Kardeşimde buyur gel ne rezilligi cikaracaksin demiş. Ben sizi Allah'a havale ediyorum Allah koymasın hakkımı ve intaar edecem falan falan birsürü şey yazmış. Annem de kendine bişey eder diye annesini aradı böyle böyle diye söyledi sonra kız bizim evi aradı anneme bir dünya laf saydı özellikle intaar edeceğini söylüyor sonra bitti Konu kapandı sanıyoruz biz yine 4 ay falan geçti üstünden, annem yine abime evlendireyim seni inşallah deyince abim o kızla yine görüştüğünü ve onla evleneceğini söyledi. Karşımıza aldık abimi konuştuk. Nasıl olduğunu falan söyledik abimde , kardeşimin yüzünden olduğunu ona face'den engelle dediğim halde engellememiş gelip rezillik çıkaracam yazınca bende konuşmak için yanına gittim sonra yine başladı dedi ve kardeşime de bir dünya söylendi hep senin yüzünden falan diye sana kaç defa söyledim engelle diye dedi ve yine görüşmeye başlamışlar Annem kesin bir dille söyledi ben o kızı bu eve gelin getirmem diye, ya anne çok kötü değil iyi ya fena değil yani falan diyor eminim ki sevse kesin bir dille bu kız olacak der ama kararlı değil .çözemedim bu işi sizce ne yapmaya çalışıyor bunlar? ??

Kızlar aileme kizmakta haklısınız evet, biz ama ilk gördüğümüzde söyledik begenmedigimizi sonrasında hiçbişey söylemedik eminim ki sevse bizleri karşısına alırdı. Ben özellikle abimin kız kardeşime sana faceden engelle dediğim halde niye engellemiyorsun, rezillik çıkaracam deyince bende konuşmak için gittim yeniden başladık senin yüzünden oldu. Bu cümleye takılın ve yorumu bunun üstünden yapın lütfen

Son düzenleme:
abiniz anormal siz anormal aileniz anormal.

öncelikle daha huyunu suyunu bilmediğiniz insanı sırf dış görünüşü nedeni ile istemiyosunuz. bi kaynar suya bakar valla yüzünüz dağılır, bi hastalığa bakar kilo almanız... daha uzar gider bu. neyinize güvenip de layık değil bilmemne diyebiliyosunuz pes yani.

konunun gerisi için yorum yapmaya bile gerek yok. dediğim gibi, kimse normal dğeil.

Herkes miss world demek ki beğenmemeleri normal. Hiç anlamıyorsunuz insanları

Sizin aileniz çok acayip. Dış görünüşe göre layık olma derecesi artıyorsa, bebek yüzlü katiller galerisine bir göz atıverin derim.

Kız da acayip, kolayca nasıl intihar ediyormuş bakalım? Tamamen blöf başka bir şey değil, ben olsam umursamazdım.
Fakat abiniz de çocuk oyuncağı sanıp tekrar tekrar o kızla görüşmeye devam etmiş, işte bu noktada kız haklılaşmaya başlamış. Olur da evlenirse tüm aileyi kırar geçirir artık. Neyse geçmiş olsun size artık.

Abisi konuştuğu kıza göndermiş ailesini. Ailesi begenmemis abinin aklını celmisler yani. Intihar düşünen kişi abinin sevgilisi yani. 10 bilinmeyenli denklem gibi

Ayy siz ne fenasınız ailecek !
Yok kilolu yok şişman !
Sizin soyunuz kraliyete dayanıyor güzelliğinizde nirvanada ailecek sanırım !
Bu ailede Abin en fenaları
Kızla sevgili olurken kız boğazını mı sıkmış benimle ol diye !
Sonradan kızı beğenmiyp sizin aklınıza uyup söz atıyor bilmem ne
Çok ayıp yaa
Abinde bu değişken aile ağzına bakan karakter ve siz olduğunuz sürece zor evlenir
Hoş evlensede huzur vermezsiniz gelin e
Yazık size gelecek geline

Bir garipsiniz ailecek. Abiniz de eminim yakışıklıdır ki bakan bir daha bakıyordur(!) herkes aşıktır.. Neyse
Abinizin tavırları ile ilgili aklıma tek bir şey geldi. Aileniz kızla cinsel ilişkiye girmiş olabilir mi? Bu yüzden sorumluluk altında hissediyor olabilir belki

neyse ki ilişki bile denmeyecek sorunlu deneyimleriniz olmuş da rahatladım biraz
hiç gelemiyorum insanları bu kadar küçük düşürenlere

Abi best model of the world müş. Bu yazmıyor ama subliminal olarak var konuda.

Başta abinin aklı celiniyor sonra abi bunların aklını celiyor. Sonra nisan yapılıyor aile abinin aklını bidaha celiyor falanlar filanlar ne abiymis arkadaş

Abisi konuştuğu kıza göndermiş ailesini. Ailesi begenmemis abinin aklını celmisler yani. Intihar düşünen kişi abinin sevgilisi yani. 10 bilinmeyenli denklem gibi
Çok karışık şimdi anladım Kahvecim :)
Ama bu haliyle de saçma ya hu. Kız kilolu yaşı büyük diye istememişler. Ben olsam inadına kancayı takardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…