Aynen katılıyorum sizeOkuyamadım sonuna kadar. Kızı tuhaf bulmakla birlikte sizi de tuhaf buldum kusura bakmayın. En tuhafınız abimiz olmakla birlikte ödülü ona layık gördüm.
Herkes miss world demek ki beğenmemeleri normal. Hiç anlamıyorsunuz insanlarıabiniz anormal siz anormal aileniz anormal.
öncelikle daha huyunu suyunu bilmediğiniz insanı sırf dış görünüşü nedeni ile istemiyosunuz. bi kaynar suya bakar valla yüzünüz dağılır, bi hastalığa bakar kilo almanız... daha uzar gider bu. neyinize güvenip de layık değil bilmemne diyebiliyosunuz pes yani.
konunun gerisi için yorum yapmaya bile gerek yok. dediğim gibi, kimse normal dğeil.
Sizin aileniz çok acayip.
Görüştüğü biri olduğu halde görücü usulü tanışmaya giden abi, onu oraya bile bile götüren anne ve destekleyen kardeşler.
Kız da acayip, 1-2 kere gördüğü adamın neyine bağlanıp da intihar ediyormuş bakalım? Tamamen blöf başka bir şey değil, ben olsam umursamazdım.
Fakat abiniz de çocuk oyuncağı sanıp tekrar tekrar o kızla görüşmeye devam etmiş, işte bu noktada kız haklılaşmaya başlamış. Olur da evlenirse tüm aileyi kırar geçirir artık. Neyse geçmiş olsun size artık.
Abi best model of the world müş. Bu yazmıyor ama subliminal olarak var konuda.Baştan çomak sokmasaydiniz iyiydi.
Eminim ki abinize de bi bakan bidaha bakmiyordur.
Abi best model of the world müş. Bu yazmıyor ama subliminal olarak var konuda.
Çok karışık şimdi anladım Kahvecim :)Abisi konuştuğu kıza göndermiş ailesini. Ailesi begenmemis abinin aklını celmisler yani. Intihar düşünen kişi abinin sevgilisi yani. 10 bilinmeyenli denklem gibi
Brezilya dizisi çakması. O soğuk ge ce deBaşta abinin aklı celiniyor sonra abi bunların aklını celiyor. Sonra nisan yapılıyor aile abinin aklını bidaha celiyor falanlar filanlar ne abiymis arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?