Bir garip durum

Azalarak bitin ya. Siz kimsiniz yahu? Gorusmesini istemezmis. Allahim ya kafalara bak. Koynuna alip yatacak olan o size ne yahu guzelliginden cirkinliginden. Gonul kimi severse guzel odur.

Ayrica basbayagi elestirmis. Begenmedik kisa sisman demis. Daha nasıl elestirecek.

Hiç bir rezillk çıkaramaz bence içiniz rahat olsun. dikkat çekmek için söylemiştir.

Lütfen öyle deme erkek ablası anası danası sülalesi gelin adayını eleştirmeye hakkı var.
Genetik kod bu üremeseler kurtulur ülke

bence sizene sizmi alıyorsunuz adam kendi istemiş güzel gelmiş siz bulandırmısaınız kafasını. ayrıca kimi güzeldir ama baskasına cirkin gelir edende mutlaka bulur.

Üslubunuz çok çirkin.
Abinizin kafasını yıkamışsınız resmen yok olmaz yok uygun değil...
Çok yazık ya birazda ahlaka kişilik özelliklerine bakmayı deneseniz??

Evet biz yaptık biz ayırdık hepiniz haklısınız. O konuda hemfikiriz biz ayırdık (her gelen boyle soylüyor napayım)

Ayrıldıktan sonra abim bize facebooktan bu kızı engelleyin dediğinde kardeşim engellememiş bir kaç hafta geçti kız, kardeşime msj atmış abin beni aramazsa gelip orda rezillik cikaricam, diye abim de bu cümle üstüne özellikle buraya dikkat bu cümle üstüne yanına gitmiş ve yeniden başlamışlar. Bize yeniden görüştüğünü söylediği gün kardeşime abim "senin yüzünden oldu,sana engelle dediğimde engellemedin o'da sana böyle msj atınca bende yanına gittim o yüzden başladık ,senin yüzünden .senin yüzünden " dedi bu cümleleri cozemiyorum.

Abin kendi suçunu birinin üstüne atıp kendini rahatlatmaya çalışıyormuş. Günüm şanslısı da kardeşinmiş.

Senin yüzünden oraya gittim gidince de uçkuruma sahip çıkamadım demek. Ben iradesiz bir insanım size ayrı kıza ayrı konuşuyorum, siz yeni bir kız bulana kadar bununla birlikte olacağım suçu da size atacağım demek. Böylelerinin evlenmemesi gerek.

Adam oldukça dengesiz ve gerizekalı bir yaşam formu. Daha kendi davranışlarını kontrol edemiyor, tutarlı bir düşüncesi bile yok. Bakalım hangi şanslı (!) kız ile evlenecek. Tam bir gözde bekâr.

Adam oldukça dengesiz ve gerizekalı bir yaşam formu. Daha kendi davranışlarını kontrol edemiyor, tutarlı bir düşüncesi bile yok. Bakalım hangi şanslı (!) kız ile evlenecek. Tam bir gözde bekâr.
Evlenecekse de aklı başına gelene kadar üremesin mümkünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…