Sen evli misin konu sahibi acaba çok dert oldu bana bu nedense
İşte bu sebeplerden ötürü yaramaz diyorum ya.ama abi sürekli korku içerisinde akrabalara bile her yerden engelletmeler
kızla ailenin iletişimini kesmeler belki de evlenicez diye beraber oldu ondan bu kadar korkuyo
Valla Kahvecim, adam hiç mücadele etmemiş ki. En ufak çaba yok baksana, hemen kızı ortada bırakmış cart diye. Sonra duramamış geri görüşmeye başlamış, şimdi az daha çirkin desinler kıza yine kaçar bu.Anlamazlar ki
İşte bu sebeplerden ötürü yaramaz diyorum ya.
Valla Kahvecim, adam hiç mücadele etmemiş ki. En ufak çaba yok baksana, hemen kızı ortada bırakmış cart diye. Sonra duramamış geri görüşmeye başlamış, şimdi az daha çirkin desinler kıza yine kaçar bu.
sırf bu merakla eski konularını yokladım ama şimdi yorum yapmayayım
okuyunca baya bi rahatladım yalnız
Kız biraz tuhaf ama, bazısı kolay vazgeçemiyor. Yani birçok kez şahit oldum, ayrılığı olgunca kabul edemeyen çok insan var.Ailesinin aklına uymus işte. Belki kız çok iyiydi belki çok durusttu. Sırf şişman diye yapılacak şey mi bu ayıp vallahi ayıp
Yorumunuza çok güldüm..Okuyamadım sonuna kadar. Kızı tuhaf bulmakla birlikte sizi de tuhaf buldum kusura bakmayın. En tuhafınız abimiz olmakla birlikte ödülü ona layık gördüm.
Kız biraz tuhaf ama, bazısı kolay vazgeçemiyor. Yani birçok kez şahit oldum, ayrılığı olgunca kabul edemeyen çok insan var.
Kimisi kan kusar ama belli etmez. Kimisi yedi düvele duyurur. O yüzden kıza pek kızamadım ben Kahve.
Yani adam ne kadar süredir kızla görüştü, ne kadar zamanda evlilik beklentisi verdi bilemiyorum ama, kızın dağılmasından anladığım kadarıyla bayağı bir süredir diyorum.
Valla ben de öyle düşünüyorum şimdi Kahve :)Ben kıza hiç kizmiyorum valla. Kimbilir ne hazırlıklar yaptı Çeyiz seçti özendi. Inandirdi kendini. Kabullendi. Sonra noldu adam git anasını kız kardeslerine inan kızı ortada şey gibi bırak. Olacak is mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?