Bir garip durum

Bu cümleyi yazan o parmakları seveyim bir kişi anladı (şükür) .kardeşim faceden engellemedi diye barışmış, senin yüzünden barıştık sana engelle dediğimde engelleseydin böyle olmazdı. Dedi .

Allahım sana şükür bir kişi anladı bu cümleyi bu cümlede ki gariplik dikkatini çekti ALLAH'a şükür

Ortalama tipteki kadınlar kusura bakmayın, hepiniz başka bir kadına hayalkırıklığı olmuşsunuz.
MissCherryBlossom çok iyi yorumdu. Çok güldüm. Ama doğru bir tespit

Benim tipim birazcık daha gençken ortalamanın çok çok üstüydü ama alan çıkmadı işte çatlayın patlayın kv ler

Anneniz abinizi evlendirme niyetinden vazgeçsin bence.Kaç yaşında bilemiyorum ancak zeka yaşı çok düşük evlense bile bi evliliği yürütecek sorumluluğa zekaya sağduyuya sahip değil.
Ayrıca suçu neden size atmış çok saçma senin yüzünden görüştüm de bilmem ne de filan? Siz hiç kendinizi suçlu hissetmeyin bence alakası yok sizinle olayın.
Kız ayrı saçma abiniz ayrı saçma bir insan evlenseler bile umarım üremezler.

Peki siz neden engellemediniz onu da anlam veremedim ben?

Beni anlayanların sayısı hızla artıyor şükür.

Ama garipligin sebebide ortada deilmi...barismis ve kimbilir nekadar zamandir gorusuyor...yani size oyle desede onunlada gorusmeye devam ediyor.ikili oynuyor tutarsiz bi abiniz var.ve sizin olumsuz elestirileriniz onu bu tutarszliga itmis olabilir diyor buradaki herkes

+1
Elanur mu git görüş demiş ne alaka yani? Abinin davranışlarının hiçbirini zaten anlayamadım. Kız yine anlaşılır şekilde arıza, evlenmek için çıngar çıkarıyor peki abi ne yapıyor işte bütün mesele bu:)

Peki siz neden engellemediniz onu da anlam veremedim ben?
Ben değil kardeşim. Ayrıca niye engelleyeyim diyecegi varsa desin. Bitti deyip telefonu kapatmak faceden engellemek bunlar mı normal olan. O'da söylesin içindekileri

Bence abisi kizi gorunce koynuna aliyor eve gidince sen faceden engellemeseydin aklima dusmiycekti diye eve patliyor.kizi gorunce yine ayni sey oluyor derken uzayip gidiyor

Ben değil kardeşim. Ayrıca niye engelleyeyim diyecegi varsa desin. Bitti deyip telefonu kapatmak faceden engellemek bunlar mı normal olan. O'da söylesin içindekileri
O da doğru gerçi her şey engellemekle olmuyor.Valla anlayamadım ben abinin amacını ne diyeyim hayırlısı hakkınızda.

Abin kızla ilişkiye girmis sanirim
Ve kizla her bulustugunda bu iliski tekrarlaniyor kendine hakim olamiyor kardesini bahane ediyor
Ben bu konuda en cok abinizden gıcık kaptım kusura bakmayın kizla egleniyor resmen kızın dengesini bozmus.

Kızın bu ısrarına şaşırdım. Sana değer vermeyen, arkanda durmayan bir adamla neden evlenmek istiyorsun. Evlenseler bile adam biraz hevesini alacak sonra kadın evde kırlent gibi köşede oturacak. Daha fazla anlam ifade etmeyecek.

Eleştiriye açık olduğunu, kendisine hata payı bıraktığını söyleyen birine bu kadar saldırmak niye anlamıyorum. Burda bazı hatunlar var ve onlara iğneleyici yorumlar çok yakışıyor çünkü tarzı bu. Fakat onlara özenip aynı şeyi yapmaya çalışanlar beceremeyip saldırı moduna giriyorlar.

Konuya gelince abin olgunlaşamamış, evlense de bigün bırakır kızı. Kız da bile bile kendini yakmaya çalışıyor. Bırakın onları ve kendi hayatınıza bakın. Sizin böyle bi durumunuz olsa onlar sizin gibi benimseyip kafalarına takarlar mıydı bi düşünün. Sonu hayrolsun.

Birkaç yerde bunu yazmışsınız. Kardeşine senin yüzünden oldu demesine neden bu kadar taktınız ki? Açık değil mi? Kardeşi yüzünden olmadı.

Bence birileri ona "Saçma sapan konuşma. Kardeşi yüzünden olmuşmuş. Kardeşin kafana silah mı dayadı? Kaç yaşında adamsın. Kardeşini suçlayıp onun da psikolojisini bozacağına, olgun bir insan gibi davran da davranışlarının sorumluluğunu al. Gitmişsin barışmışsın işte. Bunu söylemek zor değil. Yok kardeşim engel koymamış, yok elektrik kesildi, yok meteor düştü. Bahane bulma" demeli. Haketmiş.

Nasıl tipte bir kızla evleneceği konusunda müdahale edilmemeli, ama kardeşine yaptığı haksızlık, psikolojik baskı konusunda müdahale edilmeli. Kardeşi de aynı hikayeyi duya duya gerçek sanar, psikolojik olarak etkilenir.

Son düzenleme:
Kiz hastalik derecesinde takintili abine abinde ne diye uzatiyo anlamiyom hem begenmeyip hem devam etmek anlamadim abini korkutuyor olabilir intihar olayinda korkunc bise dis güzelligi deil ic güzelligi önemli ama bu kizda ikiside yok istemiyorsa bu israr nedir gururun yokmu be ayyy ne bilim bizde abimin istedigi kizi ki cok güzel istemiyoruz istanbulda fingirdemegidi kimse yok amcamin cocuklari da dahil rezillik ne bilim hayirlisi ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…