Bir garip durum

Abisi kızla sevgiliymis hatta ciddiymis ki aileye bahsetmiş artık bundan sonrasında ailenin yorum yapmaması lazımdı abide biraz tuhaf mış
Annenin o kızı eve gelin olarak almam demesine ne diyorsunuz peki

Iyide adam düşünsün siz eşinizle evlenirken komisyon mu kurdunuz yakışıklı guzel diye... abi beğenmiş yetmez mi? Aile kızın dış görünüşüyle mi evlenecek

Sürekli dırdır ediliyorsa kızdan soğumuş olabilir
Mesela ben eşimle evlenmek istediğimde herkes ay bunu bekledin evlenmek için dediler ama ben sevip beğenmişim kime ne ?

Ayy kusura bakmayın ama ben sizi eski nisanli min ailesine benzettim onlarda beni istemediği için elinde sonunda ayırdılar ama ben o kızın gibi peşine düşmedim böyle bir aileye onlar yalvarsada gelin gitmezdim.

Ya inanamiyorum ayni seyleri bi tanidigimiz yasadi hatta o sandim ama onun kiz kardesi yok o yuzden onun olmadigini anladim tipatip ayni seyler
Neyse bence suc abinizde. Hem onunla evlemecegim diyor hem ayriliyor sonra tekrar. Tanidigim kisi de ayni boyle yapiyor annesi istemiyor ayriliyor sonra kiz dukkana gelip rezillik cikartirim intihar ederim diyince barisiyor. Barisinca ask sozleri paylasiyor ailesi tepki koyunca da birakmiyor beni diyor

Bu olay hala bu sekilde devam etmekte. Tek suclu bunu yapan erkekler. İstemiyosan ayril. İstiyosan evlen. Amaclari neyse

Ya birde eskiden nişanlaninca ayrılma kararı alınırsa aileler devreye girer ara yapmaya çalışılır konuşulur olmayacaksa helalik istenir öyle ayrılırdi hatta aman oğlum kızın hakkına girmiş oluruz derlerdi ayrılık düşüncesinden korkulurdu şimdi erkek aileleri hemen bitsin modundalar bu çok garip

Ya kızlar evet abi de suç var şöyle suç var beğendiyse baştan itibaren söyleyecek ben beğendim diye. Kararsız biri. Ama erkek ablası olarak ben de beğenmediğim bir kızla kardeşimin görüşmesini istemezdim. Bu herkes için aynı. Beni de beğenmeyen oldu ama hiçbir zaman suçlaması neden beğenmedi diye. Biri yazmış ki birini eleltiremezsiniz kısa boylu kilolu diye. Eleştirmek değil ki bu doğru söz. Kısa boyluysa kısadır. Şişmansa şişmandjr.bu eleştirmek değil. Dış görünüşüne bakıp diyebilirsin ne var bunda ya. Kişiliği hakkında kötü bişey denmemiş ki. Kosa boylu şişman denmiş. Bu gayet normal bir söz. Ben de şişmanım. Ben kendimi eleştiriyor muyum yani. Beğenmiyorum bu yönümü gayt normal yani. Ha kızlar abiyi asla korumuyorum.eğer çirkin buluyorsa görüşmeyecek. Kıza baya ümit vermiş.

Bir kızı ve ilişkisini kilosu sebebiyle harcamışsınız.

Yazık.

Ne kadar insafsız oldu insanlar.

Kız da inat etmiş takmış kancayı zaten. Ben olsam nikah masasında terk ederim. Erkek tarafina masrafin alayini yaptir sonra Hayır de gelinligini tutarak kaç Ayy pek heyecanlı olurdu. Bu kızı bulalım

Aynen, umarım sonuna kadar harcatır, hepsini alıp çeker gider, oh olsun böylelerine

Hiç kendinizi masumane göstermeyin, baya konularda lafı geçen görümcelerden birisiniz siz.

Bu laf atılan kıza mini etek giymeseydi demek kadar çirkin bir yaklaşım. Diğerini suçla, kendini akla. Cıks.

Baya aklına girmişsiniz. Etkilemişsiniz.

Sizin etkiniz kalkınca da geri dönmüş zaten sevdiğine.

Zayıf, iradesiz demek ki biraz.

Çok komik.
Abim yarın bir gün beni sevdiği kızla tanıştırsa eve gidip ''çirkin bu sana yakışmıyor'' demem diyemem böyle bir hakkım yok.Annem açsa ağzını onu da sustururum.Siz hala kendinizin haklı olduğunu düşünüyorsunuz.Baştan sona kadar haksızsınız.
Karpuz seçmiyorsunuz bir kere şunu iyice anlayın.Güzel/çirkin olması sizi ilgilendiren bir durum değil,onunla yaşayacak olan,evlenecek olan ne anneniz ne de sizsiniz.
Aslında kız kurtulmuş bence.Annesi/kardeşi sana yakışmıyor dedi diye aklı karışan bir insanla evlenmeyi düşünemiyorum şahsen ben.

Kardeşime faceden engelle dediğim halde engellememissin o'da sana faceden msj atıp gelip rezillik cikarıcam deyince bende konuşmak için yanına gittim ve yeniden başladık senin yüzünden oldu senin yüzünden yeniden başladık diyor ve cümleye rağmen sence seviyor mu o kızı?

Evet

Gayet sizin yaptığınızı yapıp o da suçu başkasına yıkıyor

Hani siz ona yıkıyorsunuz ya, o da size yıkıyor işte

Ailecek huyunuz galiba

Siz nişanınızın ertesi terk edilseniz böyle sebepsiz (ona göre) siz de çıldırabilirsiniz, delice şeyler yapabilirsiniz.

Ben kızı sonuna kadar haklı buluyorum.

Gayet insan gibi tepkiler veriyor.

Şöyle eli maşalı bi gelini hak ediyosunuz

Belki de abin çok güzel bi kızla evlenir ve gelin sizi eve sokmaz

Sokmasın da..

O zaman kimin ahını aldık demeyin

Hâlâ kendini haklı çıkarmaya çalışma

Size ne abinizin eşinin boyundan

Siz ne karışıyosunuz ya

Sen evli misin cidden 84 lü müsün

Abisini paylaşamayan 15 yaşındaki bebeler gibi de tavrın

Allah sizin gibilerden korusun kızları

Oooooo sevgi anlayışın çok acayip

Valla ben de erkek ablasıyım. Şimdi kardeşim abla ben biriyle görüşüyorum, evlenmeyi de düşünüyorum dese tamam ablam tanışalım derim. Pazardan sebze seçmiyorum yani, fikrimi dahi sorsa yok kısa yok şişman sana layık demem. Karakterine bakarım, kardeşimle mutlu olabilir mi, uyumlular mı ona bakarım. Bu konuda fikrimi sorarsa ablam valla karakter olarak iyi gibi geldi Allah mutlu etsin ya da ablacığım sanki biraz farklısınız minvalinde şeyler söylerim. Ama fikrimi sorarsa dedim bakın. Ama tutup da elin yavrusuna çirkin bize yakışmaz, evlenemezsin demem, diyemem. Güzellik her an kaybedilebilecek bir şeydir, buna bu kadar mana yüklemek anlamsız.
Sonuçta kardeşim beğenmişse mesele bitmiştir. Ben veya annem evlenmeyeceğiz o kızla, kardeşim evlenecek.
Ki zaten tahminimce kardeşimin kız arkadaşına, oğlum bu kız çirkin bize yakışmaz desem, kıyamet kopar herhalde. Abla aynaya bak der herhalde. İş biraz erkekte bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…