- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.253
- 133
Abisi kızla sevgiliymis hatta ciddiymis ki aileye bahsetmiş artık bundan sonrasında ailenin yorum yapmaması lazımdı abide biraz tuhaf mışYa Allah aşkına burda kaç kişi çirkin bulduğu biriyle evlenir ya. Saçma sapan yok dış güzellik önemli değil vs diyemezsiniz. Önemli. Ama kime göre neye göre. Bana göre kocan çok yakışıklı ama başkasına göre çirkin. Bana göre ben çok çirkinim başkasına göre çok güzel. Birini tanımadan bal gibi de dış görünüşüne bakarız. Isınmamız lazım önce. Belli ki konu sahibinin annesi ısınamamış. Ne var bunda gayet normal. Güzellik çirkinlik bir kalıp değildir herkese göre farklıdır. Abiniz de bence o kızla bişeyler yaşadı bırakamıyor.
Iyide adam düşünsün siz eşinizle evlenirken komisyon mu kurdunuz yakışıklı guzel diye... abi beğenmiş yetmez mi? Aile kızın dış görünüşüyle mi evlenecekYa Allah aşkına burda kaç kişi çirkin bulduğu biriyle evlenir ya. Saçma sapan yok dış güzellik önemli değil vs diyemezsiniz. Önemli. Ama kime göre neye göre. Bana göre kocan çok yakışıklı ama başkasına göre çirkin. Bana göre ben çok çirkinim başkasına göre çok güzel. Birini tanımadan bal gibi de dış görünüşüne bakarız. Isınmamız lazım önce. Belli ki konu sahibinin annesi ısınamamış. Ne var bunda gayet normal. Güzellik çirkinlik bir kalıp değildir herkese göre farklıdır. Abiniz de bence o kızla bişeyler yaşadı bırakamıyor.
Sürekli dırdır ediliyorsa kızdan soğumuş olabilirEvet tanımadığımz bir insanı elbetteki görüntüsüne bakıcaz burda herkes ahkam kesiyor şu anda ama eminim ki hiç kimse dış görüntüsü önemli değil (kafadan bacaklı da olsa içi güzel olsun) düşüncesinde değil burda ahkam kesiyor herkes . Ve şunu görmüyorlar biz başta begenmemiste olsak abim evlenicem deyince isteme oldu karşılarında durmadık ama vazgeçti abim sevse vazgeçer mi
Kız da inat etmiş takmış kancayı zaten. Ben olsam nikah masasında terk ederim. Erkek tarafina masrafin alayini yaptir sonra Hayır de gelinligini tutarak kaç Ayy pek heyecanlı olurdu. Bu kızı bulalım
Kızlar soylediklerinizde haklısınız. Aileniz tanımadan kızı istememiş çomak sokmuşsunuz falan diyosunuz. Evet tanımadık tanımadığımız için dış görüntü olarak begenmedigimizi söyledik abim kararlı olsaydı eminim ki illa bu kız olacak derdi.
Evet tanımadığımız bir insanı elbetteki görüntüsüne bakıcaz burda herkes ahkam kesiyor şu anda ama eminim ki hiç kimse dış görüntüsü önemli değil (kafadan bacaklı da olsa içi güzel olsun) düşüncesinde değil burda ahkam kesiyor herkes . Ve şunu görmüyorlar biz başta begenmemiste olsak abim evlenicem deyince isteme oldu karşılarında durmadık ama vazgeçti abim sevse vazgeçer mi
Kardeşime faceden engelle dediğim halde engellememissin o'da sana faceden msj atıp gelip rezillik cikarıcam deyince bende konuşmak için yanına gittim ve yeniden başladık senin yüzünden oldu senin yüzünden yeniden başladık diyor ve cümleye rağmen sence seviyor mu o kızı?Hiç kendinizi masumane göstermeyin, baya konularda lafı geçen görümcelerden birisiniz siz.
Bu laf atılan kıza mini etek giymeseydi demek kadar çirkin bir yaklaşım. Diğerini suçla, kendini akla. Cıks.
Baya aklına girmişsiniz. Etkilemişsiniz.
Sizin etkiniz kalkınca da geri dönmüş zaten sevdiğine.
Zayıf, iradesiz demek ki biraz.
Kardeşime faceden engelle dediğim halde engellememissin o'da gelip rezillik cikarıcam deyince bende konuşmak için yanına gittim ve yeniden başladık senin yüzünden dedi ve cümleye rağmen sence seviyor mu o kızı?
Oooooo sevgi anlayışın çok acayipEvet
Gayet sizin yaptığınızı yapıp o da suçu başkasına yıkıyor
Hani siz ona yıkıyorsunuz ya, o da size yıkıyor işte
Ailecek huyunuz galiba
Siz nişanınızın ertesi terk edilseniz böyle sebepsiz (ona göre) siz de çıldırabilirsiniz, delice şeyler yapabilirsiniz.
Ben kızı sonuna kadar haklı buluyorum.
Gayet insan gibi tepkiler veriyor.
Valla ben de erkek ablasıyım. Şimdi kardeşim abla ben biriyle görüşüyorum, evlenmeyi de düşünüyorum dese tamam ablam tanışalım derim. Pazardan sebze seçmiyorum yani, fikrimi dahi sorsa yok kısa yok şişman sana layık demem. Karakterine bakarım, kardeşimle mutlu olabilir mi, uyumlular mı ona bakarım. Bu konuda fikrimi sorarsa ablam valla karakter olarak iyi gibi geldi Allah mutlu etsin ya da ablacığım sanki biraz farklısınız minvalinde şeyler söylerim. Ama fikrimi sorarsa dedim bakın. Ama tutup da elin yavrusuna çirkin bize yakışmaz, evlenemezsin demem, diyemem. Güzellik her an kaybedilebilecek bir şeydir, buna bu kadar mana yüklemek anlamsız.Ya kızlar evet abi de suç var şöyle suç var beğendiyse baştan itibaren söyleyecek ben beğendim diye. Kararsız biri. Ama erkek ablası olarak ben de beğenmediğim bir kızla kardeşimin görüşmesini istemezdim. Bu herkes için aynı. Beni de beğenmeyen oldu ama hiçbir zaman suçlaması neden beğenmedi diye. Biri yazmış ki birini eleltiremezsiniz kısa boylu kilolu diye. Eleştirmek değil ki bu doğru söz. Kısa boyluysa kısadır. Şişmansa şişmandjr.bu eleştirmek değil. Dış görünüşüne bakıp diyebilirsin ne var bunda ya. Kişiliği hakkında kötü bişey denmemiş ki. Kosa boylu şişman denmiş. Bu gayet normal bir söz. Ben de şişmanım. Ben kendimi eleştiriyor muyum yani. Beğenmiyorum bu yönümü gayt normal yani. Ha kızlar abiyi asla korumuyorum.eğer çirkin buluyorsa görüşmeyecek. Kıza baya ümit vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?