Bir garip durum

Dış görünüşünden beri istemeyerek en büyük ayıbı siz başta yapmışsınız. Hepiniz tuhafsınız Net!

Afedersiniz ama benim aklıma ilk gelen bişeyler yaşamış olmaları. Abin kızı kandırmış beraber olmuşlar sonra atarım başımdan demiş atamamış. Yoksa ne rezilliği çıkacak? Kız neden intihar etsin? Abiniz neden kuaförden gelmiş haliyle bile dalga geçtiği kıza dönsün?

Ben kiza da kizdim. Hatta en cok ona. Onu sirf tipinden dolayi istemeyen adam ve ailesinin pesine dusmus, kendini assagilatiyor. Bu evllik onun zoruyla olursa yasayacagi herseyi pesinen kabul etmis olur. Ben kadinlarin bu kadar gore gore kendini atese atmasina cok kiziyorum. Saklamiyo ki adam kendini ailesinin agzina gore hareket ettigi simdiden belli.

Insanlarin duygulari olduğunu unutmuş olmalisiniz.
O kizi istiyorsunuz herkes duyuyo tamam buyuk sorunlar olur anlarim Cocuk oyuncagimi bu?
Bence senin abinin beyni evlenecek olgunluga erisememis. Duygusuz.

Kızlar bizim haksız olduğumuzu biliyorum. Ama biz henüz ortada nişan falan yokken begenmedigimizi söyledik sonrasında hiçbir cümle etmedik. Begenmeme nedenimiz de sadece dış görüntüsüydü Abim eğer kararlı olsaydı ve sevseydi eminim ki bizleri karşısına alırdı. Ve şunları gormuyorsunuz siz sadece aileme kizdiginiz için, kardeşime sana faceden engelleyin dediğim halde engellemedin o'da gelir rezillik çıkarırım dedi bende konuşmaya gittim ve yine başladık ,senin yüzünden oldu .diyor bu cümleye bir takılın ya bu cümle nedir

Size yazıklar olsun ne diye insanların kilosu ve boyuyla degerlendirrirsiniz bilmem abinizde dünya yakışıklısı değildir heralde benim eşimin ailesi gibi
Kaynım a baktıkları her kıza bir kulp buldular ne oldu fettan bir kız geldi oturdu eve çatır çatır da yaptırttı herşeyi oh iyi oldu vallaha umarım daha da yapar eltim

Beni de beğenmezler neymiş boyun kısaymış
Yahu senin oğlunda oklava gibi

160 boyundayım kısaymışım

En son dedim ama zorla koynuna girmedim oglun sevdi istedi bırakmadı diye canın isterse diye

Bence o kız tam size göre..tencere kapak yani hepiniz bir tuhafsiniz.
Herkesin evladı kendine güzel ,kızın ailesininde size bayıldığıni sanmiyorum.
Eğer iki insan anlaşıyorsa sizin saygi duymaniz gerekir.

Abi şu reklamlardaki adamlar gibi sanırım. Siz yüzeyselsiniz kız da yapışkan sanırım

abiniz de bi garip
istemediği bi kızla sırf rezillik çıkmasın diye evlenmek ne ya
aayyy çirkefin kızı da erkeği de çekilmez
Allah kolaylık versin okurken ben sinir oldum valla

Bence bu işte cinsellik mevcut.
Her buluşmada barışılıyor yani ilk bu geldi aklıma.
Abiniz anormal, kız anormal.
Hadi kız hazmedememiş olayları bunları yapmış, abinizin zoru ne kızı oynatıyor parmağında.
Bir sonraki konunuzu merakla bekliyorum.

Mesele hicte garip deil gayet ortada...siz ailece sorunlu insanlar oldugunuz icin bi kizi dis gorunusuyle yargilayip abinizde mahcubiyet uyandirmissiniz.oda sizin yaninizda iliskisini savunamiyor karakteri tam oturmadigi icin.sizin agzinizla sizin yaninizda is yapiyor.kizin yanindada kendi duygulariyla is yapiyor bitiremiyor ama sirf siz begenmiyorsunuz diye kendi kararymis gibi degilde kizin zoruyla iliskiye devam ediyormus gibi konusuyor.bu arada siz evlimisiniz sizi kime layik gorduler yada gorecekler cok merak ettim acikcasi ve ayrica iliskiyi bitirememelerindeki sebep aralarinda farkli bi boyutta iliski oldugu bence...sizde edebinizle kararlarina saygi duyun onlar kopamiyorsa.

Allah affetsin. Çok komik buldum ya. Güldüm baya. Bir yeşilçam filmi vardı adile Naşit Tarık Akan oynuyordu. Adile Naşit Tarık Akan a bulaşmıştı :) bırakıyordu...okurken o sahne canlandı aklımda

Bu cümle aynen şu demek "ben bu kızla evlenicem ama kendi başıma sorumluluk alamadığım için sizi de işin içine katmam gerekiyor.Zaten kızıda pek beğenmedim yarın anlaşamam sorun çıkarsa aha başımı siz yaktınız derim"
Abinde evde kaldım psikolojisimi var yoksa yedikleri hurmalar mı kaşıyor bilemem ama evliliğe hazır değil.İlk başta sizde beğendik deseydiniz çoktan evlenmişlerdi.İllede ailesini karıştırmaya çalışıyor ki ilerde suçlayacak günah keçisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…