Bir garip elti

Ben abarttığınızı düşünüyorum.
Yani direk size karşı ağır bir şekilde çıkışmamış,sizinle tartışmak arayı bozmak istese zaten bunu yapar.Ayda yılda bir görüyormuşsunuz,az biraz dişinizi sıkın,mesafeli davranın.
Çocuk konusunda hassas olabilirsiniz belki ama bence sizin karışmanızı istemiyor.Çocuğa psikolojik şiddet,fiziksel şiddet uygulamadığı sürece ben de fazla karışmamanız taraftarıyım.Aile içinde ne olduğunu kimse bilemez çünkü.
Uyguladigi icin bunca rahatsizligim.bir anne dusunun ki ses tonu surekli bagirma seklinde ve hakaret seklinde.

Muhattap olmayın, yorum yapmayın. Konuşsun dursun:)

He size karşı bariz bir terbiyesizliği olursa tabiki cevabını verin, ama diğer kişilerle olan ilişkisine karışmayın...

Uzak durun kısacası. Eşiniz de kardeşiyle ne sıklıkla görüşmek isterse görüşsün, orası iki kardeşin kendilerini bağlar.

Eniyisi mesafeli olmak birde küsmemek her ailede bir dengesiz var idare edebiliyorsan marifetlisin

İlk baştan mesafeyi korumak lazım böyle durumlarda.
Mesela benim 2 yaşında bi oğlum var wc eğitimini yeni vermeye başladım. Ne zaman eltime gitsem, benim çocuklar 1 yaşındayken öğrenmişti hala bez mi kullanıyorsunuz diyo. Yani hep bi kıyaslama rekabet illa ki oluyor. Ama lafımı çekmiyorum. Kayinimi severim o da beni sever. Cevap verirken o kırılır mı diye düşünmüyorum. Çünkü ben özgürce fikrimi ifade edebilen biriyim. Bunda da kırılacak bişey yok. Altta kalmadığınızda, kardeşler birbirine girmez merak etmeyin..
Mesafe iyidir herkes yerini bilir. Gerektiğinde de cevaplarını almalılar..

Ne yapıyor ki ta baska sehirden hergün irtibatın var mı ?
Her gun bana bir sey yapmiyor ayni ortamda kaldigimiz zaman tahamul edemiyorum korkumda o.ben cevabimi esirgemem ama herkesi sindirmis evde annem dahil olmak uzere.

İlk baştan mesafeyi korumak lazım böyle durumlarda.
Mesela benim 2 yaşında bi oğlum var wc eğitimini yeni vermeye başladım. Ne zaman eltime gitsem, benim çocuklar 1 yaşındayken öğrenmişti hala bez mi kullanıyorsunuz diyo. Yani hep bi kıyaslama rekabet illa ki oluyor. Ama lafımı çekmiyorum. Kayinimi severim o da beni sever. Cevap verirken o kırılır mı diye düşünmüyorum. Çünkü ben özgürce fikrimi ifade edebilen biriyim. Bunda da kırılacak bişey yok. Altta kalmadığınızda, kardeşler birbirine girmez merak etmeyin..
Mesafe iyidir herkes yerini bilir. Gerektiğinde de cevaplarını almalılar..
Size kesinlikle katiliyorum.ben de cevabimi veriyorum o yuzden korkuyorum her seye alindigi icin bir daha uzun sure kaldigimizda tartismamiz an meselesi olabilir :) bizimki de her seyi kendisi biliyor.her konuda uzman.benim uzmanlik alanimda bile uzman :))

Back
X