Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Tüm gün rahatsız olduğum işin öylece yattım. Şimdi okudum bütün cevapları.
Eşimin telefonunu kendinden başka kimse kullanmaz. Bir de çok emoji kullanmaz. O yüzden sık kullanılanlar kısmı tamamen dolu değil. Bir kelime yazınca emoji çıkıyor ama bunlar bir kelime ile çıkacak emojiler değil.
Diğer emojiler de eşimin kullandığına emin olduğum, aile gruplarında falan sık sık gönderdiği emojiler
Güven sorunu mu var diyenler olmuş. Evet, etrafımda gördüklerimden sonra kimseye güvenmiyorum. Bir de eşim Karda yürüyüp izini belli etmeyen türden. Yani bir şeyi yapar, gerekirse şehir dışına çıkar haberim olmaz. Sürpriz, falanca yerden araba aldım bu gün yolculuk yapıp der. Ben işte biliyorumdur oysa o yüzden bir şey yapıyorsa haberim olmaz, yaptığı iş buna çok müsait. Akşama kadar sayısız bilinmeyen numara arar, kadınların arayıp bilgi aldığı da olur. Bi keresinde iş yerinin kafesinden bir resim paylaşmıştı, güneş gözlüğünde buzun saçlı bir kadının yansıması vardı. Ama bana söylememişti o gün kafede biriyle oturduğunu falan mesela.
Yani bir şeyler yapıyorsa gelip itiraf da etmez. Asla dürüst değildir bi hata yaptıysa. Çünkü yıllar önce bi bayram günü ayaküstü sadece kendisiyle konuşup bana iyi bayramlar bile demeyen, selamlamayan, yüzüme bile bakmayan bi kadın iş arkadaşı bunu yaptı diye o günü zehir etmiştim kendisine bu kadın niye böyle yaptı, ben neciyim orada diye.. eşim de çok bi şey söylemeyip kendi kendine sevinmişti kıskanılıyorum diye..
İçimden bi his eşimin saçma salak, flörtöz muhabbetler yaptığını söylüyor.
Wp web yüklemeyi düşünüyorum ilk fırsatta.