Bir garip emoji meselesi

Arkadaşlar iyi günler,
Aklıma takılan bir konu oldu.
Eşim dün akşam wp tan arkadaşına mesaj yazıyordu. Sonra emoji kısmına geçti. Bi gülücük bıraktı ama benim aklıma bir şey takıldı. Emoji kısmında son gönderilen ya da sık kullanılanlar diye bir kısım var ya.. işte orada liste tam dolu değildi benimki gibi. Boşluklar vardı ama şu emojiler de vardı:
💞😍🥰 👩‍❤️‍👨
Bunlardan 🥰 veya 😍 diyelim ki daha önce aile grubunda çocuklara yeğenlere gelmişti. En azından 🥰 bana bi kez gelmişti.
Ama diğer ikisi 💞👩‍❤️‍👨 Bunları bana hiç göndermedi.
Başka gönderebileceği bi kızımız kızkardeşi falan da yok. Oğluma böyle şeyler göndermediğini biliyorum. En fazla fotoğraf gönderilir çocuğumuzun telefonuna.
Sordum tabii ki ama kullanmadığı halde neden geldiğini bilmediğini söyledi.
Sizce kullanılmayan emoji orada çıkar mı?
Cevaplarınız eğlencesine olmazsa sevinirim.
Sağlık yüzünden zor günler geçirdiğim bir süreçteyim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Elı carpmıstır silmistir.
Bu kadar detay dusunmek ınsanı hasta eder yalnız.Öhh artık dedım okurken gklfgkfgk

Arkadaşlar iyi günler,
Eşim dün akşam wp tan arkadaşına mesaj yazıyordu. Sonra emoji kısmına geçti. Bi gülücük bıraktı ama benim aklıma bir şey takıldı. Emoji kısmında son gönderilen ya da sık kullanılanlar diye bir kısım var ya.. işte orada liste tam dolu değildi benimki gibi. Boşluklar vardı ama şu emojiler de vardı:
💞😍🥰 👩‍❤️‍👨
Bunlardan 🥰 veya 😍 diyelim ki daha önce aile grubunda çocuklara yeğenlere gelmişti. En azından 🥰 bana bi kez gelmişti.
Başka gönderebileceği bi kızımız kızkardeşi falan da yok. Oğluma böyle şeyler göndermediğini biliyorum. En fazla fotoğraf gönderilir çocuğumuzun telefonuna.
Şüphelendigin başka bir durum da varsa evet normal değil kullanmaz ise bu emojiler sık kullananlarda çıkmazdı .

Bu nasıl bir dedektifliktir ayol pes 😎
Senin konundan sonra bizde mi baksak napsak telefonlara:confused:

Ben olsam suphelenmem ama siz suphelendiginize gore esinize guvenmemek icin farkli sebepleriniz olmali. Varsa anlatin, ona gore yol gosterelim. Sadece emojiyle ne diyebiliriz ki 🤷‍♀️

Bende son kullanılanlar var. Tıklamadığın oraya düşmüyor. Sıralaması ötelerdeyse unutmuştur. Bir de ben sağı ve solundaki ifadelere de bakardım :KK53:

Aile grubundaki çocuklar, yeğenler herhangi bir aile buluşmasında eşinizin telefonunu alıp kurcalamış olamazlar mi? Bu tür emojileri çocukların sevdiğini görüyorum bazen. Ben nedense eşinizden hiç şüphelenmedim.

Şeytan ayrıntıda gizlidir.

Rahatsız olduğunuz emojiler herhangi bir grupta kullanılacak emojiler değil. Whatsup algoritması da kullanılmayan emojiyi sık kullanılanlara eklemiyor. Demek ki birilerine bunu göndermiş. Başınıza dert arıyorsanız, bence bulmanız muhtemel, takipte kalın.

Ben size hak verdim. Bende olsam benimde kesinlikle dikkatimi çekerdi. Sanırım gözlemlemeye başlardım..

Arkadaşlar iyi günler,
💞😍🥰 👩‍❤️‍👨
Bazı arkadaşlar yanlışlıkla olmuştur demiş ama 2 emoji birbirinden uzak yerlerde ve yanlışlıkla dokunduğu emojilerde hep aşk içeriyor. Eşinizin başka şüphelendiğiniz bir şey var mı bilmem ama bu konuda çok üstüne gitmesemde takip ederdim. Birde Wp arama yerine emojiyi yazın hangi sohbette yazdıysa çıkar karşınıza tabi sohbeti silmediyse...

Ben merak edip denedim şimdi. Tıklayınca çıkmıyor, gönderince çıkıyor. Ama mesela apple ve androidde farkli olabilir mi?

Şimdi senin için kontrol ettim, gondermeidgim,sadece yazdığım emoji bile orada çıkıyor
Hiç suyu bulandirip aklına kötü seyler getirme bu hasta halinle. Zaten bir b.k yediyse öyle ya da böyle ortaya çıkar. Boşuna yok yere kendin de gerilme,adamın da canini sikna

Sizin konudan sonra hemen baktım WhatsApp a benimde hiç kullanmadığım emojiler sık kullanılanlarda mevcut çilek kaplumbağa ne bilim iki tane tutuşan el daha bir sürü .ama kullanmadığımada eminim .başka şüphelendiğiniz birşey yoksa sırf bu durumdan dolayı kendinizi huzursuz etmeyin tabi bir gözünüz yine üstünde olsun :)

Ben ara ara yanlis emojiye dokunuyorum mesajlasirken. Sonra onu sik kullanilanlarda geriye dusurmek icin gunlerce diger emojileri kullanmam gerekiyo. Sadece bununla suphelenmezdm ama baska birlestirilecek parcalar varsa bisi diyemem
Wp silip tekrar yüklediğiniz zaman emoji geçmişi de temizleniyor.

Bence şüpheli haklısınız, orada genelde gerçekten kullandıklarım oluyor benim. Telefonu genelde ortada mıdır? Birileriyle yazışır mı? Tuvalete banyoya telefonla gidip uzun kalıyor mesajlaşıyor olabilir mi? Ben takip ederdim.

Bir de bazı arkadaşlar profilde fotoğrafınız var mı demiş ama o da garanti değil. Daha bugün okuldan biri evli biri bekar iki iş arkadaşımı gördüm beraber. Beni görünce çok telaşlandılar. Ki erkeğin profilinde karısıyla fotoğrafı da var normalde. Bunların hiç biri net bir sonuç değil yani

Arkadaşlar iyi günler,
💞😍🥰 👩‍❤️‍👨
Sol kullanılan emoji hatta son kullanma sırasına göre çıkıyor

Back
X