Bir garip enişte vakası...

Adamın niyeti bozuk kabak gibi ortada. Bilinci alkol yüzünden bir tık daha bulanık olsa yapmak istediği şeyi yapardı eminim.
Bu demek değil ki tek sebep alkol. Adamın bilinçaltı pislikmiş.
Bunu kesinlikle annene anlat bilsinler. O evdeyken hep dikkatli ol. Kız kardeşin falan varsa onu da uyar mutlaka.

Valla canım neler okuyoruz duyuyoruz. Ben iyi niyetli göremedim açıkçası. Öyle kapı karıştırmak falan çok saf düşünürsek anca olur. Kaldı ki konu sahibi kendi enistesinden de huylanmis. Millet öz çocuğuna neler yapıyor. Ben enisteye asla güvenmem. Hatta yabancı evde 10 kere dikkatli olması gerekiyor misafir adamın.

Ben zaten konu sahibinin babasına kızdım. Evinde yabanci erkek misafir var. Her ne olursa olsun aileden degil. Rakı masasının ne işi var. Hani yiyip içip gidecek olsalar amenna. Ama gece senin evinde kalacaklar.

Neyse adam gerçekte sapık düşüncelere sahip bence. Genç kız görüp arada çaktırmadan bakıyordur. Sarhoş olunca cesaret gelmiştir. Rüya veya fantazi falan bi hayaller kurmustur kesin.

Aslında "teyzemi defalarca aldatan biri" kısmını okuyana kadar ben de öyle düşündüm.
Bir de herkesin eniştesi ile ilişkisi farklıdır elbette ama aklı başında hiç bi enişte uyuyan kızın yeğenin odasına öyle dalmaz. Velev ki daldı bin defa özür dilerdi.
Banyonun yerini sanmıyorum bilmediğini, sonuçta o eve ilk kez misafir gelmiyordur değil mi.
Bence kötü niyet var işte bi umut ne görebilsem kardır diye düşünmüş ve de konu sahibinin çekinip bir şey diyemeyeceğini biliyor. Belki de kızın ailesi var diye sadece bakmakla yetindi...

Bugün sen uyurken izlemeye cüret edebiliyorsa daha ilerisine de gider. Hele ki içki masası daha başka eder insanı. Ne olursa olsun o kişiyle aynı evde bulunmamaya dikkat edin. Size kafayı yakmış olabilir Allah korusun daha kötüsüyle karşılaşabilirsiniz.

Evet rakı masası olayını bende çok yanlış buldum..
Ama yorumları görünce onu unutmuşum bile

Bugün sen uyurken izlemeye cüret edebiliyorsa daha ilerisine de gider. Hele ki içki masası daha başka eder insanı. Ne olursa olsun o kişiyle aynı evde bulunmamaya dikkat edin. Size kafayı yakmış olabilir Allah korusun daha kötüsüyle karşılaşabilirsiniz.

Enişteyi hemen suçlamayın diye birkaç yorum okudum.
Konu sahibi ev dubleks ben üst katta kalıyorum diyor yani diğerleri alt katta belli ki aynı katta bile değiller ne oda karıştırması allasen?
Hadi diyelim karıştı girip uyuyan insanı uzun uzun izlemezsin direk çıkarsın.
Bİ de adam 2.kez tekrar girmiş eh pes artık sabahta uzun uzun bakmalar falan bi ışık görmeye çalışıyor kendince işte.
Adam bildiğin sapık kafasında baldız fanteZisi bile kurmuştur eminim.
Bir de eşini defalarca aldatan adam kötüdür pisliktir sapık olmaya da meyillidir bana göre.
Ha o adamla evlilik sürdüren Ablada en az kocası kadar iğrençtir.
Konu sahibi pısma sessiz kalma o sana bakıyorsa enişte tren mi var karşında ne bakıyorsun uzun uzun desene senin ağzın dilin yok mu?
Bu tip adamlar kadınların sessizliğinden cesaret buluyor zaten.

Bu devirde malesef öz babalar bile kızlarına neler yapıyor duyuyoruz.. bence resmen adam sana göz koymuş ve odana girerek ilk adımı atmış dikkat et devamı gelebilir. Muhakkak annene anlat ama suçlar gibi değil ne düşünmeliyim normal mi diye..

hissediyorsan doğrudur. bundan sonra onları görmeye gitme. annen küserse küssün. kapıyı da hep kilitle

Rakı sofrası sonrası işte alkol girdi mi işin içine insanın içindeki canavarın özgüveni patlıyor, tatlım hemen annene anlat o bilsin ve kimseye söylemeyin ve evinize de almayın

Çok çirkin bir şey o odaya girme olayı. Keşke kalkıp sorsaydın ne işi varmış odanda öyle. Muhtemelen karıştırdım derdi ama bu tepki iyi gelirdi. Böyle mahremine girildiğinde lütfen müdahale etmekten, hakaret ya da saygısızlık etmeden hesap sormaktan çekinme. Bundan sonra enişten ya da başka bir misafir girerse böyle odana, korktuysan bile kalk, bağırmadan ama yüksek sesle sor, ne var ne oldu diye? Burası benim odam, ne oldu, demekten sakın korkma. Kimse uyanmadan çekip giderse hemen arkasından kapıyı kilitle. Ve kahvaltıda mutlaka sor, dün gece neden kapımı açtın, odaları mı karıştırdın, sorunca da bir şey de demedin, diye. Bu şekilde safa yatarsan üzerine gelen olmaz sanırım. O birşeyler geveler, olsun, sorun değil, maksat aileyi bir şekilde haberdar etmek. Bunu senin örneğinden tüm genç kadınlara ve hatta yaşı daha da küçük genç kızlara da söylüyorum. Çekinmesin kimse, mahremine girilmesinin hesabını sormaktan, ses çıkarmaktan, bunlar pek çok olası çirkinliği önleyebilir. Kahvaltıda da o zaman asıl utanmayı hak eden kişi başını kaldıramayacak hale gelir.

Bir daha aynı ortamda uyumak zorunda kalırsan da mutlaka baştan kapını kilitle derim. Zorlanırsa gece kapın sabah yine ortalığa sor, dün kapımı kilitli unutmuşum, gece biri zorladı ama seslenmedi, bir şey mi oldu, kimdi diye. Bir kadın hissediyorsa bir terslik var diye, mutlaka önlem de almalıdır. Bana öyle gelmiştir dememekte fayda var her zaman. O gece geldiğini de mutlaka annene anlat derim ben de.

ben buradan korktum ya çok mu fesatiz zaman mı kötü bilemedim ailene anlat

Ben fesat olduğumu kesinlikle kabul etmem. Akrabasının tacizine/tecavüzüne uğrayan binlerce kadın var.
O eve defalarca giren adam odaların veya tuvaletin yerini şaşıramaz.
Gördüklerimiz göreceklerimizin garantisi degil mi zaten?

Allah korusun böylesi pis mahluklardan cümlemizi inş
Ailenle paylaş ne hissettiysen ne yaşadıysan olduğu gibi anlat bu iğrenç adam senin annen kardeşin içinde potansiyel tehlikedir bana göre..sana bakan annenede bakar o iğrenç iğrenç ötesi k.pek !! Dikkatli olun lütfen ne diyim Allah korusun

Yuh demeden önce bir düşünün lütfen bu taciz olayları nasıl oluyor diye.
Misal benim bir akrabamın akrabasının başına geldi. Tacizci de enişteydi. Odaları karıştırdımlar ile başlamış. Kız küçüktü de. Epi topu 3 günlük ziyaret söz konusu. Anne şüphelenmiş. İyi ki de ben fesatlık ediyorum dememiş de.. Ve adamı bir gece kızın yatağının başında kızını izlerken ve kendini tatmin ederken yakalamış, gecenin bir vakti karakolluk oldular. Adam ceza almadı malesef, ıspat edemediler. Bir de dayak yedi diye şikayetçi oldu da sonra çekti şikayeti. Ama bir temiz dayağını yemiş neyse ki, zaten komşular zor almış babanın elinden. Apar topar boşandı teyzeyle. O olayda içki falan da yoktu. Korkutmamak için yazmamıştım ama lütfen bir kadına ya da küçük bir kıza, asla sen boşa şüpheleniyorsun da demeyin, adamı sapık ilan ettiniz yuh da demeyin, bilemezsiniz. Çevrenizde de bir olay olursa genç kızı dinleyin lütfen, bu tepkiler yüzünden yakınlarına bile hiç bir şey anlatamıyor kızlar, hatta koca kadınlar. Kaldı ki küçük bir ihtimal de olsa birinin günahını almak ve önlem almak, tacize uğramaktan ve travmadan iyidir.

Son düzenleme:

Bence siz aşırı iyi niyetlisiniz. Yuh denecek tepki vermemiş bence kimse. Yuhlanacak şey eniştenin yaptığı.
Bu kadar taciz olayı başka bir dünyada olmuyor yaşadığımız dünyada oluyor. Ve bu tacizlerin %80 inin akrabalardan kaynaklı olduğu tespit edilmiş.

+1
Kaldı ki insan akşam boyunca yiyip içtiği evde tuvaleti odayı nasıl karıştırır uyku sersemi de olsa, ne nerde öğreniyor insan. Ben kadın olarak kaldığım bir yerde içkili de olsam neden hiç odaları karıştırmıyorum da hep adamlar karıştırıyor? Neden teyzeleler ablalar değil de hep enişteler ya da erkek akrabalar karıştırıyor? Bunu da cidden anlamış değilim.

Aman aman uzak dur canm valla bi insanin ruhunda varsa yegen kuzen baldiz hicbisey bilmez valla.

Ayy ürkütücü Allah korumus kimseye guven olmuyor iste bidahakine evde kim olursa olsun misafir kapınızı kilitleyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…