Ay adamı taşlamışlarda taşlamışlar.
Adam belkide uyku sersemi banyonun falan yerini karıştırdı. Yada kahvaltıya çağırmak için geldi. Sonra bi baktı uyandırmamaya karar verdi geri döndü.
Tutup dakikalarca gözetleyemez zaten kalabalık evde niyeti kötü olsada.
Biraz iyi düşünün. Sapık damgasını yapıştırmış herkes hemen. Yuh.
Adam belkide uyku sersemi banyonun falan yerini karıştırdı. Yada kahvaltıya çağırmak için geldi. Sonra bi baktı uyandırmamaya karar verdi geri döndü.
Evet rakı masası olayını bende çok yanlış buldum..Valla canım neler okuyoruz duyuyoruz. Ben iyi niyetli göremedim açıkçası. Öyle kapı karıştırmak falan çok saf düşünürsek anca olur. Kaldı ki konu sahibi kendi enistesinden de huylanmis. Millet öz çocuğuna neler yapıyor. Ben enisteye asla güvenmem. Hatta yabancı evde 10 kere dikkatli olması gerekiyor misafir adamın.
Ben zaten konu sahibinin babasına kızdım. Evinde yabanci erkek misafir var. Her ne olursa olsun aileden degil. Rakı masasının ne işi var. Hani yiyip içip gidecek olsalar amenna. Ama gece senin evinde kalacaklar.
Neyse adam gerçekte sapık düşüncelere sahip bence. Genç kız görüp arada çaktırmadan bakıyordur. Sarhoş olunca cesaret gelmiştir. Rüya veya fantazi falan bi hayaller kurmustur kesin.
Rakı sofrası sonrası işte alkol girdi mi işin içine insanın içindeki canavarın özgüveni patlıyor, tatlım hemen annene anlat o bilsin ve kimseye söylemeyin ve evinize de almayınMerhaba ablalarım. Bu sabah yaşamış olduğum kötü bir durumu sizlere anlatmak istiyorum. Yurtta kalan biriyim ve sınavlarım bittiği için bi gecelik ailemin yanına gideyim hem de uzaktan gelen teyzem ile enişteme görüneyim dedim.(Annem üzülmesin diye) Akşam geldiler ve rakı masası kuruldu eniştem ve babam için. Buraya kadar bir terslik yok.. Ben normal kendi odama gittim ve uyudum ama kapıyı kilitlemeden uyudum.Evimiz de dubleks ve ben üst katta kalıyordum. Sabah bir kapı sesi duydum... Normalde yurt hayatında her zaman ses içinde uyurum ve hiç uyanmam ama bu kez kapı açıldığı an gözlerim kısık bir şekilde eniştemi benim yüzüme bakarken gördüm. Birden nefesimi tuttum ama refleks gibi bir şeydi bu. Durdu durdu ve kapıyı kapayıp gitti. Hemen ardından tekrar kapı açıldı ve sanki biri bana bakıyormuş gibi hissettim... Uyuyamadım tabi bu durumdan sonra. Kahvaltı için indiğimde yine eniştem suratıma uzun uzun bakıyodu. Ben yüzümü hiç kaldırıp bakamadım ama hissediyordum... Hemen yemeğimi bitirip okuduğum şehre geri döndüm. Hala etkisindeyim bu olayın... Ne yapmam lazım? Yanlış mı düşünüyorum ya da çok çirkin mi düşünüyorum? Eniştem için tek bir şey diyebilirim teyzemi defalarca aldatmış bir adamdır.
Kesinlikle tam da böyle yapmalısınız bencekesinlikle annenle konuş. ama böyle şikayet eder gibi değil. sabah uyandığımda odamda gördüm herhalde geceden kaldı kafası karıştı filan gibi söyle. böyle dersen annen de alarma geçer.
Çok çirkin bir şey o odaya girme olayı. Keşke kalkıp sorsaydın ne işi varmış odanda öyle. Muhtemelen karıştırdım derdi ama bu tepki iyi gelirdi. Böyle mahremine girildiğinde lütfen müdahale etmekten, hakaret ya da saygısızlık etmeden hesap sormaktan çekinme. Bundan sonra enişten ya da başka bir misafir girerse böyle odana, korktuysan bile kalk, bağırmadan ama yüksek sesle sor, ne var ne oldu diye? Burası benim odam, ne oldu, demekten sakın korkma. Kimse uyanmadan çekip giderse hemen arkasından kapıyı kilitle. Ve kahvaltıda mutlaka sor, dün gece neden kapımı açtın, odaları mı karıştırdın, sorunca da bir şey de demedin, diye. Bu şekilde safa yatarsan üzerine gelen olmaz sanırım. O birşeyler geveler, olsun, sorun değil, maksat aileyi bir şekilde haberdar etmek. Bunu senin örneğinden tüm genç kadınlara ve hatta yaşı daha da küçük genç kızlara da söylüyorum. Çekinmesin kimse, mahremine girilmesinin hesabını sormaktan, ses çıkarmaktan, bunlar pek çok olası çirkinliği önleyebilir. Kahvaltıda da o zaman asıl utanmayı hak eden kişi başını kaldıramayacak hale gelir.Merhaba ablalarım. Bu sabah yaşamış olduğum kötü bir durumu sizlere anlatmak istiyorum. Yurtta kalan biriyim ve sınavlarım bittiği için bi gecelik ailemin yanına gideyim hem de uzaktan gelen teyzem ile enişteme görüneyim dedim.(Annem üzülmesin diye) Akşam geldiler ve rakı masası kuruldu eniştem ve babam için. Buraya kadar bir terslik yok.. Ben normal kendi odama gittim ve uyudum ama kapıyı kilitlemeden uyudum.Evimiz de dubleks ve ben üst katta kalıyordum. Sabah bir kapı sesi duydum... Normalde yurt hayatında her zaman ses içinde uyurum ve hiç uyanmam ama bu kez kapı açıldığı an gözlerim kısık bir şekilde eniştemi benim yüzüme bakarken gördüm. Birden nefesimi tuttum ama refleks gibi bir şeydi bu. Durdu durdu ve kapıyı kapayıp gitti. Hemen ardından tekrar kapı açıldı ve sanki biri bana bakıyormuş gibi hissettim... Uyuyamadım tabi bu durumdan sonra. Kahvaltı için indiğimde yine eniştem suratıma uzun uzun bakıyodu. Ben yüzümü hiç kaldırıp bakamadım ama hissediyordum... Hemen yemeğimi bitirip okuduğum şehre geri döndüm. Hala etkisindeyim bu olayın... Ne yapmam lazım? Yanlış mı düşünüyorum ya da çok çirkin mi düşünüyorum? Eniştem için tek bir şey diyebilirim teyzemi defalarca aldatmış bir adamdır.
ben buradan korktum ya çok mu fesatiz zaman mı kötü bilemedim ailene anlat
Yuh demeden önce bir düşünün lütfen bu taciz olayları nasıl oluyor diye.Ay adamı taşlamışlarda taşlamışlar.
+1Bence siz aşırı iyi niyetlisiniz. Yuh denecek tepki vermemiş bence kimse. Yuhlanacak şey eniştenin yaptığı.
Bu kadar taciz olayı başka bir dünyada olmuyor yaşadığımız dünyada oluyor. Ve bu tacizlerin %80 inin akrabalardan kaynaklı olduğu tespit edilmiş.
Aman aman uzak dur canm valla bi insanin ruhunda varsa yegen kuzen baldiz hicbisey bilmez valla.Merhaba ablalarım. Bu sabah yaşamış olduğum kötü bir durumu sizlere anlatmak istiyorum. Yurtta kalan biriyim ve sınavlarım bittiği için bi gecelik ailemin yanına gideyim hem de uzaktan gelen teyzem ile enişteme görüneyim dedim.(Annem üzülmesin diye) Akşam geldiler ve rakı masası kuruldu eniştem ve babam için. Buraya kadar bir terslik yok.. Ben normal kendi odama gittim ve uyudum ama kapıyı kilitlemeden uyudum.Evimiz de dubleks ve ben üst katta kalıyordum. Sabah bir kapı sesi duydum... Normalde yurt hayatında her zaman ses içinde uyurum ve hiç uyanmam ama bu kez kapı açıldığı an gözlerim kısık bir şekilde eniştemi benim yüzüme bakarken gördüm. Birden nefesimi tuttum ama refleks gibi bir şeydi bu. Durdu durdu ve kapıyı kapayıp gitti. Hemen ardından tekrar kapı açıldı ve sanki biri bana bakıyormuş gibi hissettim... Uyuyamadım tabi bu durumdan sonra. Kahvaltı için indiğimde yine eniştem suratıma uzun uzun bakıyodu. Ben yüzümü hiç kaldırıp bakamadım ama hissediyordum... Hemen yemeğimi bitirip okuduğum şehre geri döndüm. Hala etkisindeyim bu olayın... Ne yapmam lazım? Yanlış mı düşünüyorum ya da çok çirkin mi düşünüyorum? Eniştem için tek bir şey diyebilirim teyzemi defalarca aldatmış bir adamdır.
Ay inanmıyorum kanım dondu resmen kimseye söylemediniz mi ?Ben 12 yaşımdan 16 yaşıma kadar defalarca eniştemin tacizlerine uğramış biri olarak iyi düşünemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?