Bir garip enişte vakası...

Rakı içmiş ya kafası pek iyi değildir. Sabahta sizin birisine bu durumu anlatmanızdan korktugu için bakmıs olabilir aslında ama nasıl hatırlıyo olabilir ki içtiyse o kadar

Size katılıyorum ama sadece kız çocuklarını değil erkek çocuklarımızıda korusun böyle sürüngenlerden.eskidenmiş kız çocuklarını korusun lafı böyle bi dönemde kız erkek farketmiyor Allah muhafaza. Rabbim herkesin çocuğunu böyle arsızlardan uzak eylesin amin..

Çıldırıyorum bunları okuyunca.

Ya bunlar hep kadınların korkup susmasından cesaret alıp yapıyolar.

Sapık olmasını bi tarafa koyuyorum.

Lütfen ama lütfen susma bugün sana birşey yapmamış olması yarın başkasına yapmıyacağı anlamına gelmiyo.

Annene anlat hatta teyzenide ara

Valla birak kapi acmayi enistelerimi dusunuyorum kapi onunden gecmez..baska zaman oper kolunun altina alir daha bir kez bu tarz dusunmedim bence hisslerinde yanilmiyorsun kadinlar hisseder zaten uzak dur pislik heriften

Ay yok artik diyorum serefsiz pislik adi sapik!!!!!!!!
Bizimde basimiza gelmisti buna benzer bir olay aile icinde..halamin esi (ben evine hic gitmedim)kuzenim kalmaya gitiginde halam evde yokken seni gorunce uyaniyorum demis kuzenime...Kuzenim bunu kimseye diyememis ardindan diger kuzenim is bulup onlarda kalmaya basladi ona da sarkintilik etmis detayi bilmiyorum..tabi son kalan kuzen anlatinca ilk yasayan da anlatti ve aile calkalandi resmen...
Ne mi oldu?
Halam benim esim yapmaz dedi olan kizlarin psikolojisine oldu!
Gul gibi yasayip gidiyor o igrenc herifle!

Ben 12 yaşımdan 16 yaşıma kadar defalarca eniştemin tacizlerine uğramış biri olarak iyi düşünemedim..

annene anlat,
yok alkolluydu bılerek yapmamıstır farkında degıldır derse bılerek actı kapımı de net bı sekılde tavır konulması lazım
boyle durumlarda aıle sustugunda tecavuz veya tacız olayları yasanıyor

Ben olsam ne ayaksın sen kapısız köyden mi geldin der kıyameti koparırdım..
O ki böyle yapmamışsın mutlaka ailenle paylaş..

Ay adamı taşlamışlarda taşlamışlar.
Adam belkide uyku sersemi banyonun falan yerini karıştırdı. Yada kahvaltıya çağırmak için geldi. Sonra bi baktı uyandırmamaya karar verdi geri döndü.
Tutup dakikalarca gözetleyemez zaten kalabalık evde niyeti kötü olsada.
Biraz iyi düşünün. Sapık damgasını yapıştırmış herkes hemen. Yuh.

Hayatta her daim tedbirli olmak güzeldir ablacım.Sen bu konuyu annene çıtlat.Bir aile büyüğünün haberi mutlaka olsun zaman geçmeden.Bundan sonra da o kişinin olduğu evde uyuma,yanlız bulunma sizin eve geldiğinde de kapını kitle odanda öyle uyu.Hayatta da kimseye güvenme.

Sakin tekrar gitme. Bu son gidisin olsun. Asla ugrama anlasin hayvan herif. Mecbur kalirda gidersen kalma, kalirsan da yalniz bir odada yatma. Ararsa falan sakin acma. Sonra gorusuyorduk bile der..

Anlatma annene olay buyumesin, net bir sey yok elinde yanlis odaya girdim der inkar eder kalirsin. Gerekirse delil toplar oyle açıklarsin.

Dikkat et guzelim aman diyeyim.. Kuzenin falan varsa onu kullanir sana karsi, hastalik vs bahane eder asla yalnız gitme. Arabasina sakin binme.

Niyetini belli etmis. Sen hissettiysen yanlis olamaz bu.

Ama bu kotu olay bozmasin moralini, okulunu, dersini aksatma. O adamin kotulugu ulasamasin sana.

Allah im sen koru böyle insanlarin serrinden

Benim eniştem olsa uyku sersemi odaları karıştırdı derim, kimseye de bahsetmem yanlış anlayan olur diye.

Ama kendi eniştenizi de siz biliyorsunuz.

Ben yine de uyku sersemi veya alkolün etkisiyle karışıklık diyorum.

Hissetiğine göre var bişi
Bence değil kalmaya oturmaya bile gitme enişten evdeyken

Acikcasi annene söyle lutfen öyle enistenlerin sizde kalmasına izin vermesin. Bence haberi olsun. Adam sapık sanırım. Gece gece milletin odasında ne işin var. Pis herif. Neyse aile de küçük çocuk falan varsa gözünüzü de 4 açın. Neler duyuyoruz.

Annenize mutlaka olaydan bahsedin. Ama direk kötüleyerek değilde ''anne galiba eniştem geçen gün ayılamamıştı, benim odama girdi birden. Sanırım kapıları karıştırdı'' dersen annende daha dikkatli olur ne yapacağını bilir.
Ama keşke tepkinizi o anda ortaya koysaydınız. Odaya girdiğinde uyanıp hayırdır enişte deseydin, masada da yarı şakaya getirir şekilde ''eniştem dün fazla kaçırdı herhalde artık odaları bile karıştırdı bu sabah birden benim odamın kapısını açtı'' deseydin. Aklında bir şey varsa da cesaret edemezdi.

Ama lütfen bundan sonra dikkatli ol. Onlara gitme diyeceğim ama teyzen var arada zor durumda kalıp gidersen bile kapıları kilitle. Annene mutlaka ama mutlaka bahset olaydan.

Artık öyle şeyler görüyoruz ki haberlerde, öyle olaylar okuyoruz ki burada insanlara güvenimiz kalmıyor. Enişteniz gerçekten alkolün etkisiyle ayılamamış olsa bile insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor. Dikkatli ve tedbirli olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…