Bir garip eş ve kayinpeder

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Çok dertliyim kk... 5 ay önce de benzer bir konu açmıştım. Eşim babasıyla görüşmüyordu 5 ay önce barıştılar. Torununu da ilk defa o zaman gördü ve ayrılırken ağzından öpmüştü. Yanlışlıkla mi oldu falan diye düşünmüştüm. Geçen gün bize geldi. Uzak bir şehirde oturuyorlar kalmaya ve torununu görmeye geldi. Geldiginden beri de ne saygida kusur ettim ne de misafirperverligimi bozdum. Ama bugun disarida otururken gozumun onunde yine kizimi agzindan optu. Kizim 1.5 yaşında. Ağızdan öpmüyoruz dedim. O öpüyor dedi bu sefer. Ben de b3ni de öpüyor ama ben kafamı ceviriyorum küçük çocuk nerden bilsin hem biz öpersek bunun doğru olduğunu zanneder ve herkese de bu konuda izin verir dedim. O da çocuk böyle sevilir b3n kendi çocuklarımı da böyle büyüttüm dedi. eşim geldi o sırada. Olanları anlattım kp zaten barut gibi. Başladık tartışmaya. Ben buna izin vermem dedim kim olursa olsun o da benim sevgime sınır koyamazsın sen okumuşsun ama hiçbir işe yaramamış saygisizsin ben doguluyum benim isteklerkme gor3 yetisecek bu cocuk vs dedi. Tartisma buyudu. Esim de sagolsun babasini tuttu. Yarin sabah gidecek konusmuyoruz sinirlerim cok bozuldu haksiz miyim

Kendi isteklerine göre çocuk büyütmek istiyorsa bir tane daha yapsın büyütsün deli mıdır nedir ya

Sapığa bak onun kızını gelip amcasını dayısı sürekli ağzından öpse aynı genişlikle kabullenir mi acaba. Kocanda ne rahat adammış sizin yerinizde olsam kocama polise gider kızımı taciz ediyor diye şikayet ederim derim. Ki kaldı ki bu bir tacizdir. İstismardır

'di mi ama... Bi de diyor ki ben dedesiyim. Ben nesiyim dedim. Ama kadinim ya hiç bir değerim yok... Eşim de hiç doğulu gibi değil aksine her işi birlikte yaparız. Evde yemek yaptigini evi topladığını falan gördü ona da gıcık oldu zaten.

Hem saygısız hem terbiyesiz . Ne demek ağızdan öpmek ne demek benim istediğim gibi yetişecek demek
Kocan da barışmış ya babasıyla kıymete binmiştir şimdi .

ıyyy igrenccc valla midem bulandı ne olursa olsun dede de olsa zaman kötü

Simdi ben de olsam izin vermem coxugumu kimsenin agzindan opmesine ama yine de cok da kendinizi doldurmayin %80 sevgiden opuyor sapikliktan degil tavrinizi koymaniz iyi olmus o sizin cocugunuz ve sizin kurallarinizla yetisir. Ben oglumu kimsenin agzindan opmesine izin vermezdim ama teyzesi ara ara operdi asiri sevgiden insan o bebekleri icine sokmak istiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…