Bir garip eş ve kayinpeder

Pislik herif ya benim cocugum opulmus gibi sinirlendim. Her sey bilinc altinda yer ediyo bu donemlerde. Ileride kiziniz sevgilisiyle gezerken gorse o zaman da doguluyum bizde boyle ahlaksizlik olmaz diye ahkam keser bunlar. Sevgiyi opmek sanan insanlardan nefret ediyorum. Allah sabir versin

Kesinlikle haklısınız. Öyle çocuk mu sevilirmiş pes yani..
Bu arada kayinbaban iyi üfürmüş. Doguluymuş ta böyle çocuk severmiş.Biz de de Doğu tarafı var daha kimsenin torununu dudağından öperek sevdiğini görmedim.

Dogulu bir akrabam var. Malesef o da boyle yapar kiz erkek bebek farketmeksizin. Cok igrenc bir durum ben de hic hoslanmam esinizle konusmaniz kazim.

Ne kadar ayıp ya annenin de babanın da öpmesimı doğru bulmuyorum..
Gayet haklısınız kibar bir dille anlatmışsınız..
Kp cahilce bir davranışta bulunmuş..
Görgüsüz insan, Ağızdan öpmek ne demek ondan sonra neler duyuyoruz televizyonlarda..

Yani olayi okumaya baglayip ise yaramamisa baglayana cidden kafa atasim var. Son gunlerde yasanan 3 yasinda ki cocuktan bi haberler mi?

Yemin ederim kendi çocuğum gibi sinirlendim resmen. Ne demek ya ağzından öpmek sen kimsin terbiyesiz. Sevgidenmis. Git kendi çocuğunu op seviyorsan.

Sonuna kadar haklisin. Burdan bile igreti oldum adama.

Oglum 4 yasina yeni girdi. Ona bile coktan ogrettim dudaktan opulmedigini. Hatta teyzesine bile denettim. Dudagindan oper gibi yapsana abla tepki verecek mi diye. Oglum; dudaktan opmeeee dedi. Cocuklar onlara dokunulmamasi gerektigini bilmeli anlamali.

Bu zamanda ne kiz ne de erkek cocuk ayrimi kalmadi. Her yer pedofili sapik dolu.

Sen dogru dusundugun seye devam et taviz verme.

haklisin canim yanlis opulmemesi gerek de senin Doğu insanina karsi bi ön yargin var sanirim bizde doguluyuz gayete kadina insana cocuga deger veren insanlariz.

yuh yani yaa... Ben dudaktan değil, yanaktan öpülmesine bile karsiyimm.. opmeden sevgi gösteremiyorlar, hey Allahım yaa...

İgrenc ama dogulu bir yasli teyze abilerinin ona olan sevgisini anlatmak icin agzimdan dilimi cikarip operlerdi demisti. Herkes şok tabi...

Birak nereye defolup giderse gitsin

Benimde hassas noktalarımdan biri bu. İğrenç adam. Her anlamda iğrenç buluyorum bunu yapanları. Çocuğa pis ağzından bulaştırdığı mikroplarda cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…