- 4 Temmuz 2020
- 26
- 42
- 32
- Konu Sahibi okyanusunritmi
Evliliğimizden karantina dönemine kadar benim hayatım çok çok yoğun geçti aslında. Okul, iş, formasyon derken hiçbir plan yapacak halim kalmadı. Ondan bekledim, olmadı. Ama buna yoruluyorum, kızıyorum. Çünkü bir yere gidilecekse bu benim öncülüğümle olur. Her türlü planı ben yapmak zorundayım. Ne yenilecek, nereye gidilecek, hatta evde hangi film veya diziyi izleyeceğimiz bile. Onun hiçbir önerisi yok. O yüzden bazen bilerek gidip yanına oturup hiçbir şey söylemiyorum. Bakalım neyi önerecek diye. Ama bana ne düşünüyorsun ya da konuşmuyorsun diyor. Sonra ben bu tepkisizliğe, hiç harekete geçmemesine soğuyorum. Sonra uzak kalıyor. Neymiş ben ona soğuk davranıyormuşum. Ama ortak bir şeyler yapmak için bir öneri sunabilir ya da kendisi konuşabilir istiyorsa.Beklentileniz farkli sanki. Bir de iletisim kopuklugu var. Evlilik ile sevgililik ayni degildir. Ayni evin icine girince insan karsisindakini daha iyi taniyor. O akıl edemese de disariya cikmayi siz teklif ettiniz mi? Bu bosanma sebebi mi demissiniz. Bosanmak icin ille de aldatilmak gerekmiyor. Ortak paylasim yoksa, sadece ayni evi paylasan iki ev arkadasi gibiyseniz ve bu problemi asamiyorsaniz hayat boyle de gecmez ki. Bosanin diyemem o sizin karariniz. Arkadas grubunuz yok mu? Hic mi biryerlere gitmiyorsunuz? Evde hep televizyon mu izliyorsunuz? Simdiden 40 yillik evliler gibi misiniz?