bir garip günlük meselesi....

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
53
kv ile çok fazla problemlerim var.
bir kaç defa eşime anlattığımda hep kavga ettik bana anlatma dedi tamam dedim. arkadaşıma anlatırken duydu başkasına da anlattığım için tartıştık .( içimde tutamıyorum yaptıklarını ve stresini )
bende günlük tutmaya başladım.
Günlüğümde kv, kp, eşimin akrabaları ve eşimle ilgili bir çok şey vardı canımı sıkan üzen haksızlığa uğradığımı düşündüğüm. Tam aile sırları gibi bişey.
benim kv çocuğa bakma bahanesi ile bize gelirken bulmuş eşimle ilgili kısımların fotokopisini çektirmiş, boşanırken delil olacakmış.( günlüğün yatak odasında yüklük kısmında hurçların içinde en dipte ,eşimin bile bulamadığı bişey ne ele geçer ne görünür, kullanmadığım yorganları hurç içine koyup alta koydum yani kullanılıp ele geçecek bir yer değil ve eliyle yoklasa bile bulamaz )
İşin bir garip tarafı kaynananın anlattığına göre biri benim kapıma bırakmış onun adını ve soyadını yazarak (benim komşularım benim soyadımı bilmez ).
VE CAN ALICI KISMI BU GÜNLÜĞÜN FOTOKOPİSİ BOŞANIRKEN DELİL OLARAK MAHKEMEYE SUNULACAKMIŞ !!!!
Eşim bana kızıyor nasıl oldu bu diye. adım gibi biliyorum kaynana yaptı çünkü evimin anahtarı onlarda var, kapıcıdan görüntüleri istedim apartman girişinde kamera var ,bir aylık görüntü varmış gerisi siliniyormuş, bunu biliyor ki kaynana 6-7 ay sonra anlattı...
evlerimiz 5 dk aynı sokaktayız. uzağa taşınamam hem maddi olarak hemde kaynana izin vermiyor. İzin vermiyor derken eşimi yanlızken doldurup durur ve kanser teşhisi kondu bunu çok kullanıyor ,mesela bir gün gitmesek hemen başlıyor ağlama sızlanma ay oğlum çok kötüyüm hastayım uyuyamadım, yemedim içmedim....
eşimde annesine acıyor ve hayır diyemiyor..
BEN BU DURUMU NASIL LEHİME ÇEVİRİP KOCAMA BU ANNESİNE VE BABASINA HAYIR DEMEYİ ÖĞRETEBİLİRİM

kilidini değiştir,
günlüğü atma
sadece kocanla ilgili şeyler kötü kısmı yoktur illa ki... (ayrıca ne akla hizmet git anahtarlı al....) onların aynı sayfa görüntüsü dışında başka şeyleri de görünce problem olmaz... ve haneye tecavüz olur
dert etmeyin... ne kadar aleyhine yazmış olabilirsiniz ki?

kilidinizi hemen değiştirin

ailesinin yaptıklarını bu olaylar yüzünden eşimden soğuduğumu, onu hayatımdan çıkarmak istediğimi vs....
bu tip şeyler öyle astım kestim yoktu..

Kız eşinle ilgili kötu seyler mı yazdın ?
Ayrıca evının anahtarını değiştir ve bir daha kv de verme. !!
Yatak odanında kapısı hep kilitli olsun diğer odalara aynı kılıt olmasın bızım evın anahtarı kımsede yok ama ben yınede kıtlerım odamı

bu olaydan çok önce o günlüğü yokettim , eşim yakaladı tartıştık o gün imha etmiştim ...
mesela % 20 eşimse % 80 kaynana ve onun yaptıkları çok fazla yenilir yutulur şeyler değil.. ama onun fotokopi çektirdiğini bilmediğim için o zaman yoketmiştim..

değiştirdik zaten ama o bi bahane ile eşimden almış anahtarı, değiştirsem gene aynısı ve kapıyı kilitlesem eşim tavır yapar benim annem hırsız mı neden kilitleniyor o kapı diye .
eşim onlara hayır demiyor diyemiyor. kendisi de diyor hayır diyemiyorum diye

Hırsız tabi
Günlüğünü çalmış daha ne yapacaktı

keşke anahtarı vermeseydiniz odayı altına üstüne getirdi herhalde.
eve bakıcı geliyordu , hem bakıcıyı kontrol ederiz hem de bişey olur ocağı açık unutursunuz ütüyü unutur evi yakarsınız yedeği bizde olursa biz gidip ütünüzü kapatır ocağınızı kapatırız vs.. gibi abus subuk şeylerle anahtarı aldılar, ikinci defa yaptırdığımızda kayınpeder bendine bir takım yaptırmış .
her şekilde eşim verir yani

Eşin bu durumu biliyor mu?
Bilmiyorsa anlat
Anahtarını değiştir hemen
Yerinde olsam o kadını evire çevire döver, kemiklerini eline veririm
Ne demek eşya karıştırmak, günlük fotokopisi çekmek
evet biliyor ve bana kızıyor.

Bu kaynana kayınpeder ne yaptı sana bu kadar günlüklere yazma gereği duydun
Dövdüklermi sövdülermi anlamadım ben

kv annemi hiç sevmez o çektirdi koydu kapıya diyecekti ,ama onun dediği taripten 2-3 ay önce günlüğü yok ettik yırtıp attım eşim bunu bildiği için bu kısmına inanmadı ..yani oyunu tutmadı ...

Vay sinsi senin mahremine sızıp mahremini okuyup birde fotokopi çektirmiş öyle mi

sözde başkası kapısına bırakmış peh peh çok inadırıcı

Ozaman günlüğünü başka bir yere sakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…