bir garip günlük meselesi....

kv annemi hiç sevmez o çektirdi koydu kapıya diyecekti ,ama onun dediği taripten 2-3 ay önce günlüğü yok ettik yırtıp attım eşim bunu bildiği için bu kısmına inanmadı ..yani oyunu tutmadı ...
iyide senin annen mantıken neden böyle bir şeyi yapsın ki zaten

kendi kızını kv desine neden gambazlasın

kv bol yalan söylüyor belli de yalanları çok başarısız inandırıcı değil

Boşanıyor musun ki bu kadar dert ediyorsun? Hem boşansan bile aleyhinde olacak şeyler yazmamışsındır (kocamı aldatıyorum 3-5 tane sevgilim var filan gibi.) Hoş böyle şeyler yazmış olsan bile bunu hakim kaale almaz, roman yazıyordum der geçersin bunlar gerçek şeyler değildi dersin. Yani hiç bir durumda bu yazılanları hakim kaale bile al(a)maz senin aleyhinde...

Bu kaynana kayınpeder ne yaptı sana bu kadar günlüklere yazma gereği duydun
Dövdüklermi sövdülermi anlamadım ben
önceki konularımda var,
benim çocuğumu nufüsüna geçirmeye kalktı ,ev aldılar kendi üzerine yaptırdı kaynana ve ben borcunu ödüyorum, erken doğum yaptım ben acilde yatarken çocuğun velayetini almak için sağa sola koşturmaya çalıştı, en basiti bunlar ve buna benzer birsürü konu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rsun-vallahi-olumum-olacaksin-billahi.835661/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...llah-dunyalar-tatlisi-bi-kizim-olacak.698468/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-isim-meselesi-oldu-memleket-meselesi.707592/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...madigim-kadar-tesekkurler-kayinvalide.818182/

tabiki boşanmıyorum ben bu durumu lehime çevirmek ve bu sebeple eşimi onlardan biraz uzaklaştırmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

anahtarı bir defa değiştirdik yeni anahtarı eşim vermiş yani değiştirsem de yenisini eşim verir , ona göre annesi bir melek ve toz kondurmuyor,
eşinde pek safmış

yoksa o başkasının kapıya bıraktığı masalına inan dı mı

yada inanmış gibi mi yaptı biricik annesi üzülmesin diye

iyide senin annen mantıken neden böyle bir şeyi yapsın ki zaten

kendi kızını kv desine neden gambazlasın

kv bol yalan söylüyor belli de yalanları çok başarısız inandırıcı değil
bunu ben biliyorum eşim de annesinin çok yalan söylediğini bilir, eşim benim ailemden uzaklaşsın diye yapıyor, ona göre eşim sadece kendisini sevsin baba baba sülalasi eşi ve eşi sülalesini hiç sevmesin yakın olmasın diye yapıyor

eşinde pek safmış

yoksa o başkasının kapıya bıraktığı masalına inan dı mı

yada inanmış gibi mi yaptı biricik annesi üzülmesin diye
annesinin yalancı olduğunu biliyor , inanmak istemiyor ya da itiraf edemiyor ..
Vay sinsi senin mahremine sızıp mahremini okuyup birde fotokopi çektirmiş öyle mi

sözde başkası kapısına bırakmış peh peh çok inadırıcı
aynen öyle

manyak sanırım

anlamadim. kv. de 6-7 ay sonra anlattı diyorsun. bu arada hic mi farketmedin gunlugun yoklugunu yada yerine mi koymus.

sende ona özel hayatı ihlalden dava acacagini söyle.
günlüğü doğum iznindeyken yazdım, izin bitti işe başladım bir ay içnide de imha ettim. arada yazarken hep koyduğum yerde buldum. büyük ihtimal işe gidince yaptı. evde bakıcı vardı ve o da bakıcı çocuğa bişey yapmasın diye akşama kadar bizdeydi.

Kayinvalide seni oglundan bosandirmaya calisiyor mahkemede delil falan. Maalesef senin cok cabalaman lazim kendini aklaman icin ama kayinvalide ve es arasinda kalan erkege dusuyor asil is. Bu konuda en dogru karari o verecektir tabiiki eger ana kuzusu degilse. Allah yardimcin olsun. Kayinvalide bir takti mi yuvayi da bozar hele bir de ogullari kendilerine duskunse

bence artık günlük tutma...kayınvaliden hasta ve bu konuda eşine hayır demeyi öğretemezsin..
ama böyle gidemez ben çok yoruldum bir yerden sonra kaldıramıyor insan
eşimi kendi tarafıma çekmem lazım ki daha fazla zarar görüp yıpranmayayım..

günlükte onlara hakaret içeren yazıların yoksa korkma
çektiğin sıkıntıları yazmışsan aleyhine değil lehinedir bence
allah yardımcın olsun böylesiyle uğraşmak zordur
eşin adam olsa yanında olurdu zaten allaha havale et hepsini

Senin kayınvalidenden daha büyük sorunların var, farkında mısın =((
evet zaten dediğim gibi eşimi bu ve diğer olayları kullanarak ailesine hayır diyebileceği bir hale getirmek istiyorum..
çünkü eşim özgüveni olmayan bir insan
psikolok da denedim ama eşim gitmiyor götüremiyorum

seni demekki yazıp yerine koyduğun zaman takip etti gördü başka türlü arayıp bulması çok zor... bi arkadaş demiş ya hani özel hayata müdahaleden dava açarım de diye bencede aynısını söyle izinsiz günlüğünü alıp fotokopi çekip senin alehine kullanması kişilik haklarına tecavüz değil midir? bir avukata başvur eğer böyleyse aynen ona söyle korksun... birde senin çocuğunu üstüne geçirmek falan normal bir insan yapamaz bunu... büyük konuşmim ama ben böyle bir ailede durup sinirlerimi zıplatamazdım kocanda senden yana değil sanırım

Ne kayınvalideler var be çoğumuzun ki bu modellerin yanında melek kalır.
ama eşime göre annesi bir melek..
eşim tek çocuk, kv ben oğlumdan çocuk doğurdum der gururlanarak (benim kızım için ben doğurdum diyor ve ben onun babannesi değli annesiyim sen cici annesisin der)
eşime anlatınca ee desin ne olmuş yani diyor.
o öyle deyince öyle mi oluyormuş buna çocuklar bile gülermiş ben çok abartıyormuşum ...

boşanırken delil olacak demiş ya kaynanan, senin boşanmana o mu karar verecekmiş.
niyeti açık belli işte. ben doğumdan geldim prematüre bebek yeni eve çıktık tamam boşanın artık ben kızımı vermem dünya gelse kızımı benden alamazsınız diyordu

ama böyle gidemez ben çok yoruldum bir yerden sonra kaldıramıyor insan
eşimi kendi tarafıma çekmem lazım ki daha fazla zarar görüp yıpranmayayım..

karşında kötüde olsa kanser hastası biri var..ve bu biri eşinin annesi...sen eşini kendi tarafına çekip annesiyle görüşmemesini sağlarsan Allah korusun öldüğünde hem sen hemde eşin büyük bir vicdan azabı çekersiniz...
iyisimi bırak eşin gitsin görsün annesini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…