işte benimde derdim bu eşim ana kuzusu ...Kayinvalide seni oglundan bosandirmaya calisiyor mahkemede delil falan. Maalesef senin cok cabalaman lazim kendini aklaman icin ama kayinvalide ve es arasinda kalan erkege dusuyor asil is. Bu konuda en dogru karari o verecektir tabiiki eger ana kuzusu degilse. Allah yardimcin olsun. Kayinvalide bir takti mi yuvayi da bozar hele bir de ogullari kendilerine duskunse
Allah kolaylık versin size ozamanönceki konularımda var,
benim çocuğumu nufüsüna geçirmeye kalktı ,ev aldılar kendi üzerine yaptırdı kaynana ve ben borcunu ödüyorum, erken doğum yaptım ben acilde yatarken çocuğun velayetini almak için sağa sola koşturmaya çalıştı, en basiti bunlar ve buna benzer birsürü konu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rsun-vallahi-olumum-olacaksin-billahi.835661/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...llah-dunyalar-tatlisi-bi-kizim-olacak.698468/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-isim-meselesi-oldu-memleket-meselesi.707592/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...madigim-kadar-tesekkurler-kayinvalide.818182/
madem öyle o zaman boşan eşinde annesiyle evlensin annesiyle yatsınkv ile çok fazla problemlerim var.
bir kaç defa eşime anlattığımda hep kavga ettik bana anlatma dedi tamam dedim. arkadaşıma anlatırken duydu başkasına da anlattığım için tartıştık .( içimde tutamıyorum yaptıklarını ve stresini )
bende günlük tutmaya başladım.
Günlüğümde kv, kp, eşimin akrabaları ve eşimle ilgili bir çok şey vardı canımı sıkan üzen haksızlığa uğradığımı düşündüğüm. Tam aile sırları gibi bişey.
benim kv çocuğa bakma bahanesi ile bize gelirken bulmuş eşimle ilgili kısımların fotokopisini çektirmiş, boşanırken delil olacakmış.( günlüğün yatak odasında yüklük kısmında hurçların içinde en dipte ,eşimin bile bulamadığı bişey ne ele geçer ne görünür, kullanmadığım yorganları hurç içine koyup alta koydum yani kullanılıp ele geçecek bir yer değil ve eliyle yoklasa bile bulamaz )
İşin bir garip tarafı kaynananın anlattığına göre biri benim kapıma bırakmış onun adını ve soyadını yazarak (benim komşularım benim soyadımı bilmez ).
VE CAN ALICI KISMI BU GÜNLÜĞÜN FOTOKOPİSİ BOŞANIRKEN DELİL OLARAK MAHKEMEYE SUNULACAKMIŞ !!!!
Eşim bana kızıyor nasıl oldu bu diye. adım gibi biliyorum kaynana yaptı çünkü evimin anahtarı onlarda var, kapıcıdan görüntüleri istedim apartman girişinde kamera var ,bir aylık görüntü varmış gerisi siliniyormuş, bunu biliyor ki kaynana 6-7 ay sonra anlattı...
evlerimiz 5 dk aynı sokaktayız. uzağa taşınamam hem maddi olarak hemde kaynana izin vermiyor. İzin vermiyor derken eşimi yanlızken doldurup durur ve kanser teşhisi kondu bunu çok kullanıyor ,mesela bir gün gitmesek hemen başlıyor ağlama sızlanma ay oğlum çok kötüyüm hastayım uyuyamadım, yemedim içmedim....
eşimde annesine acıyor ve hayır diyemiyor..
BEN BU DURUMU NASIL LEHİME ÇEVİRİP KOCAMA BU ANNESİNE VE BABASINA HAYIR DEMEYİ ÖĞRETEBİLİRİM
kv kendi ve oglu arasinda nasil bir sey ima ettiginin farkinda degil anlasilanama eşime göre annesi bir melek..
eşim tek çocuk, kv ben oğlumdan çocuk doğurdum der gururlanarak (benim kızım için ben doğurdum diyor ve ben onun babannesi değli annesiyim sen cici annesisin der)
eşime anlatınca ee desin ne olmuş yani diyor.
o öyle deyince öyle mi oluyormuş buna çocuklar bile gülermiş ben çok abartıyormuşum ...
Cok sapikca. Boyle kayinvalideler alsinlar ogullarini kaldirsinlar rafa kimsenin kizinin da gunahina girmesinler. Esin gozunu acacak ve kendisi gorecek. Sen gostermeye calistikca kotu olursun gecimsiz olursun. Bu tur vakalari cok duydum gordum. Sonu is isden gecince anlayan bir erkek ve surekli magdur rolu oynayan zavalli bir kayinvalideama eşime göre annesi bir melek..
eşim tek çocuk, kv ben oğlumdan çocuk doğurdum der gururlanarak (benim kızım için ben doğurdum diyor ve ben onun babannesi değli annesiyim sen cici annesisin der)
eşime anlatınca ee desin ne olmuş yani diyor.
o öyle deyince öyle mi oluyormuş buna çocuklar bile gülermiş ben çok abartıyormuşum ...
bizim yedek anahtarda babaaannemde ama verilcek var verilmeyecek var :/eve bakıcı geliyordu , hem bakıcıyı kontrol ederiz hem de bişey olur ocağı açık unutursunuz ütüyü unutur evi yakarsınız yedeği bizde olursa biz gidip ütünüzü kapatır ocağınızı kapatırız vs.. gibi abus subuk şeylerle anahtarı aldılar, ikinci defa yaptırdığımızda kayınpeder bendine bir takım yaptırmış .
her şekilde eşim verir yani
evet eşim benden yana değil.seni demekki yazıp yerine koyduğun zaman takip etti gördü başka türlü arayıp bulması çok zor... bi arkadaş demiş ya hani özel hayata müdahaleden dava açarım de diye bencede aynısını söyle izinsiz günlüğünü alıp fotokopi çekip senin alehine kullanması kişilik haklarına tecavüz değil midir? bir avukata başvur eğer böyleyse aynen ona söyle korksun... birde senin çocuğunu üstüne geçirmek falan normal bir insan yapamaz bunu... büyük konuşmim ama ben böyle bir ailede durup sinirlerimi zıplatamazdım kocanda senden yana değil sanırım
boşanma sürecinde değilim ama evi üzerine yaptı çocuk doğdu bir boşanma muhabbeti tutturdu. biz boşanacağız kızı o alacak o bakıp büyütecek onun kızıymış onun kanser ilacıymış vs... böyle ütopik düşünceleri varoha ya.. ne fesat bu kaynanalar..
sen kimsin de elin evine giriyosun orayı burayı kurcalıyosun?
ruhun mu hasta senin be edepsiz..
hadi eve girdin ettin bilmem ne , yatak odasına girmek kurcalamak nedir..
mahrem ya özel orası mutfak salon mu sen nasıl girersin zart zurt..
belki yatak odamda açık yerde donlarım var benim..
ayy ben bazen benimkine kuruluyorum da gece geç saatte arıyo diye, seninkinin eline su dökemezmiş..
peygamber sabrı versin Allah sana..
eşin kilidi değiştirdikçe anasına verecek anahtarı belli..
ve her durumda anasına inanacak bu da belli..
yatak odanızı kitleseniz de kapıyı bile kırar yine açar bu da kesin..
yapabileceğiniz ne var onu hiç bilmiyorum işte..
bi de,anlamadığım bişey var.
boşanırken delil olarak mahkemeye sunulacak ne demek.
boşanma sürecinde misiniz ?
Pessss diyorum sadece. Bu kadinin kanser oldugundan eminmisiniz? Kanser kadin evin tapusunu ne yapacakmis? Ya kizim bu kayinvalide senin psikolojini de bozar. Bana kalirsa sen henuz aklini kaybetmemisken bu sapikliga bir son ver. Bu kadin normal degil. Kendine sahip cik!evet eşim benden yana değil.
eşimin kendi kararlarını vermesine izin vermezler maalesef eşimde de özgüven yoktur ...yıldırmışlar evlenmeden önce kayınpeder evden kovmuş çok kavgalı idiler eşimi evde istemediler anne de dahil ama evlenip çocuğu olunca kıymete bindi...
birde kv ye kanser teşhisi konunca iyice sömürmeye başladılar...
mesela biz ev alırken oğlum hastayım benim üzerime yapta bana moral olsun vs gibi bişeyler söylemiş eşim evi annesinin üzerine yaptı.
kendini acındırarak herşeyi yaptırmaya çalışıyor,
isim de de aynısını yaptı oğlum kanserim bir iki yıllık ömrüm var ölmedim adımı koylduğunu göreyim moral olsun (kızımın adı onun adı şimdi)
önceki konularımda var,
benim çocuğumu nufüsüna geçirmeye kalktı ,ev aldılar kendi üzerine yaptırdı kaynana ve ben borcunu ödüyorum, erken doğum yaptım ben acilde yatarken çocuğun velayetini almak için sağa sola koşturmaya çalıştı, en basiti bunlar ve buna benzer birsürü konu
ben tamamen görüşmesinler istemiyorum biraz uzaklaşalım ki hem eşim evlendiğini anlasın ayrı bir ailesi olduğunu anlasın hem de kv bukadar burnunu sokmasın..karşında kötüde olsa kanser hastası biri var..ve bu biri eşinin annesi...sen eşini kendi tarafına çekip annesiyle görüşmemesini sağlarsan Allah korusun öldüğünde hem sen hemde eşin büyük bir vicdan azabı çekersiniz...
iyisimi bırak eşin gitsin görsün annesini..
bi önceki mesajımda oha demişim ama benden sonraki mesajını okuyunca tepkimin az kaldığını fark ettim..boşanma sürecinde değilim ama evi üzerine yaptı çocuk doğdu bir boşanma muhabbeti tutturdu. biz boşanacağız kızı o alacak o bakıp büyütecek onun kızıymış onun kanser ilacıymış vs... böyle ütopik düşünceleri var
ben ne namus anlayışınız var dediğimde kötü niyetli olduğum için suçlanıyorum.kv kendi ve oglu arasinda nasil bir sey ima ettiginin farkinda degil anlasilan
ben cevap veriyorum işin kötüsübi önceki mesajımda oha demişim ama benden sonraki mesajını okuyunca tepkimin az kaldığını fark ettim..
sizin evinizi kendi üstüne yaptırmalar, senin çocuğunu sahiplenmeler..
çocuğunuzu kim oluyo da kendi kızım diye sahipleniyo? o çocuğun annesi var zaten..
kız tutma çeneni cevap ver sen de.
e kocanı evden kovmuşlar bunlar adam ne çabuk unutmuş bunları..
psikolojik sorunları var kaynananın bence kanserden önce..
çüşşş diyorum başkada birşey demiyorumben ne namus anlayışınız var dediğimde kötü niyetli olduğum için suçlanıyorum.
ben işe gidince yatağıma yatıyormuş kadın , oğlum benim koynumda hiç yatmadı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?