bir garip günlük meselesi....

Kayın valideniz aslında mahreminize kadar el uzatabiliyor ve eşiniz ona bunu nasıl yaparsın diye sorması gerekmiyor mu?

işte benimde derdim bu eşim ana kuzusu ...

Allah kolaylık versin size ozaman
Psikopat falan herhalde yoksa Durduk yere niye size bu kadar eziyet etsinki anlamadım ben
Neyse düzelir inş hersey

madem öyle o zaman boşan eşinde annesiyle evlensin annesiyle yatsın

kv kendi ve oglu arasinda nasil bir sey ima ettiginin farkinda degil anlasilan

Cok sapikca. Boyle kayinvalideler alsinlar ogullarini kaldirsinlar rafa kimsenin kizinin da gunahina girmesinler. Esin gozunu acacak ve kendisi gorecek. Sen gostermeye calistikca kotu olursun gecimsiz olursun. Bu tur vakalari cok duydum gordum. Sonu is isden gecince anlayan bir erkek ve surekli magdur rolu oynayan zavalli bir kayinvalide

oha ya.. ne fesat bu kaynanalar..
sen kimsin de elin evine giriyosun orayı burayı kurcalıyosun?
ruhun mu hasta senin be edepsiz..

hadi eve girdin ettin bilmem ne , yatak odasına girmek kurcalamak nedir..
mahrem ya özel orası mutfak salon mu sen nasıl girersin zart zurt..
belki yatak odamda açık yerde donlarım var benim..

ayy ben bazen benimkine kuruluyorum da gece geç saatte arıyo diye, seninkinin eline su dökemezmiş..
peygamber sabrı versin Allah sana..

eşin kilidi değiştirdikçe anasına verecek anahtarı belli..
ve her durumda anasına inanacak bu da belli..
yatak odanızı kitleseniz de kapıyı bile kırar yine açar bu da kesin..
yapabileceğiniz ne var onu hiç bilmiyorum işte..

bi de,anlamadığım bişey var.
boşanırken delil olarak mahkemeye sunulacak ne demek.
boşanma sürecinde misiniz ?

bizim yedek anahtarda babaaannemde ama verilcek var verilmeyecek var :/

evet eşim benden yana değil.
eşimin kendi kararlarını vermesine izin vermezler maalesef eşimde de özgüven yoktur ...yıldırmışlar evlenmeden önce kayınpeder evden kovmuş çok kavgalı idiler eşimi evde istemediler anne de dahil ama evlenip çocuğu olunca kıymete bindi...
birde kv ye kanser teşhisi konunca iyice sömürmeye başladılar...
mesela biz ev alırken oğlum hastayım benim üzerime yapta bana moral olsun vs gibi bişeyler söylemiş eşim evi annesinin üzerine yaptı.
kendini acındırarak herşeyi yaptırmaya çalışıyor,
isim de de aynısını yaptı oğlum kanserim bir iki yıllık ömrüm var ölmedim adımı koylduğunu göreyim moral olsun (kızımın adı onun adı şimdi)

boşanma sürecinde değilim ama evi üzerine yaptı çocuk doğdu bir boşanma muhabbeti tutturdu. biz boşanacağız kızı o alacak o bakıp büyütecek onun kızıymış onun kanser ilacıymış vs... böyle ütopik düşünceleri var

Pessss diyorum sadece. Bu kadinin kanser oldugundan eminmisiniz? Kanser kadin evin tapusunu ne yapacakmis? Ya kizim bu kayinvalide senin psikolojini de bozar. Bana kalirsa sen henuz aklini kaybetmemisken bu sapikliga bir son ver. Bu kadin normal degil. Kendine sahip cik!

Burada okudugum bazı kaynana modellerine gercekten inanamıyorum, hayal ürünü gibi geliyor,
tam inanmaya başlıyorum bu kez gelinlerin sabrına şaşırmaya başlıyorum.
Eşinin hala annesine anahtar vermesine ne denilebilir ki.
resmen gel yuvamı istedigin gibi baltala demek gibi bişey bu.

ben tamamen görüşmesinler istemiyorum biraz uzaklaşalım ki hem eşim evlendiğini anlasın ayrı bir ailesi olduğunu anlasın hem de kv bukadar burnunu sokmasın..
öyle böyle değil ya, eşimin kullandığ prezervatifler yüzünden beni fırçaladı kadın, onun oğlunun sağlığını bozuyormuşum erkek için çok tehlikeliymiş ben tüplerimi bağlatacakmışım çocuk yapacağım zaman açtırıp hamile kalacakmışım(emzirdiğim için ilaç kullanmıyordum)

bi önceki mesajımda oha demişim ama benden sonraki mesajını okuyunca tepkimin az kaldığını fark ettim..
sizin evinizi kendi üstüne yaptırmalar, senin çocuğunu sahiplenmeler..
çocuğunuzu kim oluyo da kendi kızım diye sahipleniyo? o çocuğun annesi var zaten..
kız tutma çeneni cevap ver sen de.
e kocanı evden kovmuşlar bunlar adam ne çabuk unutmuş bunları..
psikolojik sorunları var kaynananın bence kanserden önce..

ben cevap veriyorum işin kötüsü
ama eşim beni suçluyor hasta kadına eziyet ediyorsun üzüyorsun diye...

valla ıyıkı daha buyuk olaylar cıkmamıs bırakın esınızı koparmayı sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…