Merhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benim
Hala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Benim kayınpeder ve kayınvalide torun görmeye gittiler ya ilk torun bu arada. Kayınpederim sadece gram altın götürmüş
Hani şu Maşaallah yazılı olan altınlardan. Eltim kendisini ve bebeği çok değersiz hissetmiş ve bana ne dedi biliyor musunuz '' Karalahana ben senin hakkını yedim galiba. Sen her seferinde bir sürü hediye ile geldin aramızda eltilik dışında bağ olmamasına rağmen. Ama biz sizin evinize bile gelemedik. Kusura bakma. Bak gördün mü babamla annem de sözde ilk torun diye geldiler ama bi gram altın takıp gittiler '' falan dedi... Ben üzüldüm kızlar yaa... Yani ne diyeceğimi de bilemedim kız hüngür hüngür ağladı resmen. Şu anda da onların bulunduğu yere gitme imkanımız yok dediğim gibi Ekim ayında memlekette görüşeceğiz. Eşime anlattım bu olayı... Eşim inandırıcı olmadığını söyledi. Ama sizce de ilk toruna gram takmak az değil mi??? Biz amca Yenge olarak tam altın bile takmayı düşündük...