Bir garip kayınpeder meselesi.

eltinz nasıl normalde bilmem..
ama böyle seyler anlatılmaz gibi gitseydi kocasıyla konussaydı..
sanki size anlatmış (tanıdıgından) siz eşinize , eşinizde babasına :/
kendi kocası pek anlatmıyorsa..
yani ben böyle bişiyi eşimden başkası ile paylaşamazdım.

Eltim beni böyle bi şey için arasa çok irite olurdum.
Bana çok ucuz geliyor bu muhabbetler.
Böyle bi şey için zaman mekan ayarlayıp dertleşecek(!) olmanız da garip.
Eltimle kaynaşıyorum diye belki mutlu oluyosunuz ama böyle birinden size ne hayır gelir bunu bi düşünmek lazım. Taktığı altın bize verdiği değeri gösterir mantığı da zerre samimi gelmiyor.

Size verilen değeri,parayla pulla altınla mı ölçüyorsunuz,bunu maddiyat mı belirliyor yani ben de bunu anlamıyorum ve buna çok kızıyorum. Ne kadar saçma bir düşünce yapısı bu.

Arkadaşlar bu olayı eşime anlattım eşim ailesine asla söylemez. Zaten kp bilinçli olarak gram taktı... Problemleri var eltim ve kaynımla. Görüşleriniz benim için değerliydi gerçekten çok teşekkür ediyorum hepinize. Ben eltimin beni ne niyetle aradığını bilemiyorum ama açıkçası sesi gerçekten çok kötü geliyordu. İnsana verilen değer elbette para pulla ölçülmez ama gram da gözüne sokar gibi olmuş... Kayınbabam zaten bebeği de aile sorunlarını düzeltmek için yaptıklarını düşünüyor ona bakarsanız... Böyle bir zihniyet olabilir mi...

Sebepsiz yere bana sürekli birşeyler alan arkadaşlarıma bir çorap bile alasım gelmiyor halbuki hediye almayı çok severim ama bu durum çok gereksiz geliyor.

Konu sahibi, eltinizin niyetini bilemem belki lohusa kafasıdır belki sizin sürekli verici olmanızdan kaynaklı beklentisi yüksektir belki de çocuğunun ilk torun olmasından kaynaklı çevresi gaza getirmiştir. Fakat sizin eşiniz karşı çıkmasına rağmen sürekli abartı hediyeler almanız mantıksız.

Gerçekten birilerine karşılıksız birşeyler almak istiyorsanız o zaman çocuk esirgeme kurumundaki çocuklara hediye almanızı tavsiye ederim.

Evet öyle düşünen insanlarda var evlilikleri iyi gitmiyor diyelim bebek olunca nasilsa duzelir diye düşünen kadinlarda var.

Sizinki gibi eltiye böyle zihniyet olur. Çok bile takmış o kafadaki kadına.

Biri bana doğumda beklediğimden az taksa en fazla eşimle dedikodusunu yaparım aaa bak ne takmış diye.
Nasıl bana şu kadar altın takmadı diye ağlayacak hale geliyorsunuz anlamadım.
Hoşuna gitmediyse bundan sonra ona göre davranır olur biter.
Aile olarak hediye konusunda pek garipsiniz.

Olabilir tabii ki. Örnekleri var çevremde.

Nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz aklım almıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…