Bir garip kayınpeder meselesi.

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
Merhaba kuzular. Herkese hayırlı geceler. Beni bilen önceki konulardan bilir. Hani şu eltisine sürekli hediye gönderen şahıs o benim Hala da pişman değilim onu diyeyim baştan... Eltim yeni doğum yapmıştı yaa biz henüz yanına gidemedik Allah nasip ederse Ekim ayında memlekette buluşmaya karar kıldık. Bugün eltim aradı. Ağlayarak konuşmaya başladı... Eğer izniniz varsa yanımıza gelseniz ne güzel olur ben kötü bir dönemdeyim Karalahana falan dedi. Epeyce konuştuk ve Ekim ayında memlekette görüşürüz diye karar kıldık. Konuşmanın içeriği şu kızlar...
Benim kayınpeder ve kayınvalide torun görmeye gittiler ya ilk torun bu arada. Kayınpederim sadece gram altın götürmüş Hani şu Maşaallah yazılı olan altınlardan. Eltim kendisini ve bebeği çok değersiz hissetmiş ve bana ne dedi biliyor musunuz '' Karalahana ben senin hakkını yedim galiba. Sen her seferinde bir sürü hediye ile geldin aramızda eltilik dışında bağ olmamasına rağmen. Ama biz sizin evinize bile gelemedik. Kusura bakma. Bak gördün mü babamla annem de sözde ilk torun diye geldiler ama bi gram altın takıp gittiler '' falan dedi... Ben üzüldüm kızlar yaa... Yani ne diyeceğimi de bilemedim kız hüngür hüngür ağladı resmen. Şu anda da onların bulunduğu yere gitme imkanımız yok dediğim gibi Ekim ayında memlekette görüşeceğiz. Eşime anlattım bu olayı... Eşim inandırıcı olmadığını söyledi. Ama sizce de ilk toruna gram takmak az değil mi??? Biz amca Yenge olarak tam altın bile takmayı düşündük...

ben sızı hatırladım bu konuda sunu acıkca gordum kı eltınız oscar oyuncusu
sızden resmen altın beklıyor yerını yapıyor

Maddi durumları kötü mü kayınpederinizin?
Değilse eğer gram altın ayıp olmuş gerçekten.
Babamın tarafı 4. kardeşime hiçbir şey takmadılar ama annemin tarafı çeyrek taktı hep.
Bizde çeyrek takılır genelde bebeğe.
Ama tam takılsa da fena olmaz yani
Babamın şirketi bayağı kalın ama küçük bir altın taktılar o da tam oluyor herhalde.
Seviyorum sizin gibi insanları ya

Allah herkese böyle elti versin

Ben de konduramıyorum
ben sızı okadar ıyı anlıyorum kı bende sızın gıbıydım eskıden ınsanlar ıyı nıyetımı oyle tukettılerkı bakınız su kaygan parlak zemınde tanımadıgım eltınızın nıyetını okuyabılır hale geldım
keske hep boyle kalabılsenız ama hayat maalesef :)

Önceki konularınızı bilmiyorum ama eltiniz iyi niyetli gelmedi bana da, gelen hediyenin değerine bakılmaz çok ayıp, bunu başkasına hele ki ailenin diğer gelinine söylemede iyi niyet sezemedim ne yazık ki. Sanki sizden de gramdan daha üst bir hediye bekliyor gibi ya da kayınvalide-kayınpedere karşı yanına çekmeye çalışıyor gibi.

Eltiniz buna ağlıyosa yuhhh yani yuh alt tarafı meta ya bu kadar da olmaz birde ona üzülmüşsünüz ne kadar iyisiniz maşallah da sömüren çok belli. Eşinize demeniz de çok saçma olmuş neyss ki adamın aklı başında inandırıcı gelmemiş abi yengen ortalığı karıştırdı haberin olsun demek isterdim. Neyse pişman olmayabilirsiniz ama yeter aldığınız hediyeler onun yerine ihtiyaç sahibi yetimlere falan alıp verin küçücük bebeğin gitmeyecegi dolabı çoğaltmanin anlamı yok

Eltinizin gücüne gitmistir ben fesat dusunmedim acikcasi siz altin takin diye soylememistir.Kimse kimsenin altiniyla zengin olmayacagina göre bencede degersiz hissetmistir.Benim kayinvaldem 2 ceyrek ve bir kunye takmisti kizima.Annem bana bilezik ablalarim tam altin takmisti her biri.Benimde gucume gitmisti.Acikcasi keske dugunumuzde 1 bilezik eksik takip onu dogumda taksaydi bana diye dusunmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…