Bir garip komsu derdi (artik yazicam)

Şimdi okudu.Eşinizin de rızası yokmuş, vermemelisiniz. Verdiklerinizi söylemelisiniz.

Çubuk tarçın , galeta unu, bunlar verilmeyecek şeyler değil. Eksik kalmıştır istemiştir o anda. Büyütülecek meseleler değil komsulukta.
Alışkanlık mi yapmış gerçekten ihtiyacı mi var orasını siz bileceksiniz.
Bazen istediğinde yok deyin mesela, zamanla isteği azalabilir.
Ben şuana kadar hiç istemedim ama isteyeni hiç geri cevirmedim. Tabi devamlı kapımı çalan ve samimi olmadığım biri olursa ( maddi durumu olan) nasıl davranirim bilemiyorum.

Eşi emekli demişsiniz, yaşları çok mu ileri ?
Yok o kadar değiller eşinin babasinla dukkanimi ne varmış küçük yaştan ödenmiş bagkurmu ssk mi bilmiyorum. Ama maaşı bağlandı demişti

Çok iyi anlıyorum canım seni. Annemlerin orda bi komşumuz vardı 55 60 yaslarinda bi teyze kira vermezdi emeklisi vardı 4 tane cocuguda çalışıp aylık para verirlerdi yinede günde 2 3 kere kapı çalar o bu varmi diye isterdi hep ağlardi param yok diye. Çok sıkıcı bi durum

"maddi durumu kötüdür ondan istiyordur" ne kadar iyimser bir yaklaşım...

kadın sanki ekmek süt yumurta istiyor... çubuk tarçın mandal vs maddi durumu kötü olsa da istenmez.... böyle bir saçmalık yok yani..

kocan haklı çıksın alsın tembel teneke....

Kapıya küçük çocuğu göderen kadınlardan da nefret ederim... çocuklar tekmeyle çalrlar kapıyı genelde vede ısrarla... ya uyuyosam ya çocuğu uyutuyosam ne düşüncesiz bencil tembel yüzsüz insanlar var ya göbek adı resmen suistimal....: :-)

eşin haklı. eşini dinle. eşyalarını dağıtma. evinizin rıskı sonuçta. hayır veremem demeye utanıyosan mazeret bul. ama eşyalarını dağıtma lütfen ya ayıp yaptığın biyerde eşine karşı

Benim de karsi komsum boyle, o ogrenci gerci de parasiz da degil yani benim cebime girenin uc kati giriyordur cebine.
Uc tane domates, iki tane sogan, yumurta, sac kremi, tarak, jole, vileda, sigara,zeytin...
Her gun farkli sasirtici bir istekle geliyor kapiya:KK53:
En son bomba, balkonda sigara iciyorum onumden gecti selam verdi bakkala gidiyorum bi sey istiyo musun dedi,yok tesekkur ederim dedim. Yumurta var mi donuste bana yumurta versene dedi :KK53:
Arkadasim da artik patlicak gibi olunca olm bakkala gidiyon bizden yumurta istiyon bakkaldan iste bakkaldan dedi :KK53:
Artik kendimi salak gibi hissettigim icin vermiyorum pek ama yok demek de icime sinmiyo ben de oyle iki arada bi derede kaldim

Ama simdiye kadarki en ilginc istek firindi..
Kucuk bi firinim var, gecen yilbasi kapi caldi karsi komsu, firininizi alabilir miyim dedi. Saskinliktan kapida oyle kaldim dondum firina baktim dondum cocuga tekrar baktim :KK53:
Firinda da yemek vardi, olmasaydi verecektim mecbur. Hayal edemiyorum firini karsi komsunun kucagina verdigimi :KK53:

Eşiniz çalışıp kazaniyorsa ve vermeyin diyorsa veremezsiniz. Evet eşinizin emeğini evinizin rızkını dağıtmış oluyorsunuz.

Komşunuz yüzsüz.
Bildiğin sizi bakkal bellemiş, tembelliginden de bir yere gitmeyip sizden istiyor.

Yani bunun paylaşımcı olmak ile alakası yok.
Kucuk çocugu varmis onun için sütister verirsiniz mesela
Misafiri olur hazırladığı yemeğin bir malzemesi eksik kalır verirsiniz.

Verdiğiniz bu malzemelere karşı kapınızı çalıp yaptığından getiriyor mu? Siz götürüyormussunuz, onunda getirmesi lazim.

Çamaşır deterjanı:KK57:

Çamaşır deterjanı ne yahu. Cidden saka gibi.

Alıştırmissiniz şimdi isteklerine hayır derseniz aranız bile bozulabilir :)
Yazık, böyle iyimser insanları yolunacak kaz gibi görenlere.
Uyanık mi sanıyorlar, yoksa karakter bozukluğu mu merak etmiyor değilim.

Vermeyin.

Bir keresinde komşum jöle ve şampuan istemişti benden. :KK53: Aynı komşu epilatörümü istedi, he bir de tartımı istemişti.
Keşke deseymişim, gel ben yıkayayım seni, kese de atarım, kıllarını da temizleriz. Saçını da yaparım, oh mis!
Annemden de birisi yıkamak için sıcak su istemişti :D halbuki yaşadığım yerde herkesin güneş enerjisi var yaz.kıs sıcak su mevcut olur çünkü güneşli bir yer çoğunlukla amaç kendi suyunu kullanmamak ki fatura yüksek gelmesin :Dtabi vermedik :)

Kapıya küçük çocuğu göderen kadınlardan da nefret ederim... çocuklar tekmeyle çalrlar kapıyı genelde vede ısrarla... ya uyuyosam ya çocuğu uyutuyosam ne düşüncesiz bencil tembel yüzsüz insanlar var ya göbek adı resmen suistimal....: :-)
Nedense bu tür isteme olaylarında çocuk gönderme olayını söyle düşünüyorum sık sık isteme olayları için çocuk bu nasılsa ona kiyamaz verir diye.

Ben de Hindistan cevizi istemiştim bir kere, abartmis miyim ki :KK43:
SamimiyiZ biz gerci ama ne bileyim su an kotu hissettim kendimi. Hamuru yogururken fark etmistim olmadigini :/

Ben de Hindistan cevizi istemiştim bir kere, abartmis miyim ki :KK43:
SamimiyiZ biz gerci ama ne bileyim su an kotu hissettim kendimi. Hamuru yogururken fark etmistim olmadigini :/
Siz 1 kere istemissiniz aciliyetten ama işi abartip günde 10 kere kapıya gelenle aynı değil durumunuz o yüzden üzülmeyin :)

Esin haklı bizde de var kar sayıyor resmen aynısı bizde geldi annem sinirlendi bazen vermedi öyle küçük çocuğu yoktu yani 10 dk yürüme mesafesi yol var markete 13 yaşında kızı vardı 18 yaşında oğlu misafir gelecekmiş oda aksama istediği saat öğlen tuvalet kagidiydi

Daha dun kardesimle konustuk bu konuyu..onun yan komsusuda ayni sekilde..muhabbetleri sadece yag,seker,tuz vs.vs. benim sinirim bozuluyo kadin kapiya geldikce..yaklasik 6 seneden beri boyle.bide haspam yok deyince 1 hafta kus duruyor..tabi eksikler cikinca evde tekrar basliyor,o varmi bu varmi diye kapiya gelmeye..kardesimle sizin gibi hic yok demeyi bilmez

Ayni bizim karsi komsu modelinden onlarda ilk tasindigimizda basladilar bi seyler istemeye limon sogan patates sarimsak... Vs vs sonra iki kizi var yok kitap kalem defter vs istemeler çekic tornavida vs istemeler bi de meraklilar amannn nereye gittiniz nerden geldiniz ne aldiniz niye aldiniz kaca aldiniz evinize gelen kimde neyiniz olur aaaa... :rolleyes: insani bezdiriyolar bununlada kalmiyor gelin kaynana beraber yasiyolar gelini evdeki her seyi apartmana silkeliyor donlarina varana kadar
apartmanda sac tariyolar neler cekiyoruz dusun
Bide gecengun biz bi sey almistik eve buyuk bi paketi vardi sen camdan gor hemen kapiya cik ne aldin diye biz sanane dedik kadin hala siritiyo dusun
Cok iyi anliyorum seni bizde bes beteri var :KK62:

ay ne o öyle kadın resmen yancı..
bazı tipler vardır böyle param cebimde kalsın diye milletten geçinmeyi kurnazlık sanır.kendini kÂrda sanıp mutlu falan olur.
yüz vermeyin bence. kadın yüzsüz

Back
X