- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi melikelike
Şimdi okudu.Eşinizin de rızası yokmuş, vermemelisiniz. Verdiklerinizi söylemelisiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o kadar değiller eşinin babasinla dukkanimi ne varmış küçük yaştan ödenmiş bagkurmu ssk mi bilmiyorum. Ama maaşı bağlandı demiştiÇubuk tarçın , galeta unu, bunlar verilmeyecek şeyler değil. Eksik kalmıştır istemiştir o anda. Büyütülecek meseleler değil komsulukta.
Alışkanlık mi yapmış gerçekten ihtiyacı mi var orasını siz bileceksiniz.
Bazen istediğinde yok deyin mesela, zamanla isteği azalabilir.
Ben şuana kadar hiç istemedim ama isteyeni hiç geri cevirmedim. Tabi devamlı kapımı çalan ve samimi olmadığım biri olursa ( maddi durumu olan) nasıl davranirim bilemiyorum.
Eşi emekli demişsiniz, yaşları çok mu ileri ?
Annemden de birisi yıkamak için sıcak su istemiştiBir keresinde komşum jöle ve şampuan istemişti benden.Aynı komşu epilatörümü istedi, he bir de tartımı istemişti.
Keşke deseymişim, gel ben yıkayayım seni, kese de atarım, kıllarını da temizleriz. Saçını da yaparım, oh mis!
Nedense bu tür isteme olaylarında çocuk gönderme olayını söyle düşünüyorum sık sık isteme olayları için çocuk bu nasılsa ona kiyamaz verir diye.Kapıya küçük çocuğu göderen kadınlardan da nefret ederim... çocuklar tekmeyle çalrlar kapıyı genelde vede ısrarla... ya uyuyosam ya çocuğu uyutuyosam ne düşüncesiz bencil tembel yüzsüz insanlar var ya göbek adı resmen suistimal....:![]()
Siz 1 kere istemissiniz aciliyetten ama işi abartip günde 10 kere kapıya gelenle aynı değil durumunuz o yüzden üzülmeyin :)Ben de Hindistan cevizi istemiştim bir kere, abartmis miyim ki
SamimiyiZ biz gerci ama ne bileyim su an kotu hissettim kendimi. Hamuru yogururken fark etmistim olmadigini :/