• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip komşu

Annen olur diyiverdiyse, komşulardan pek farklı değil hijyen hassasiyeti.

Her ne kadar özenle temizlesen de, ideal hijyeni sağlamıyorsun.

Ben kuaför değilim, annem temizlik konusunu bilmediği için öyle demiş, bu çok önemli nokta diyin komşulara

Kimseye soylemem dedigi yerde koptum anlasilan onun gibi bedava sirke sevenlerden cevrenizde bol miktarda mevcut

Isin gucun yok birde milletin kuafirlugunu yapican

Annen hic yalan soylemesin annede kullandigini soylemesin kisisdl urun herkesin kullanmadi saglikli degil fiye kabul etmez desin
Annem iade etti demiş. Zaten bunun dışında da ne derse desin utanmadan yine de yap derdi. Görseydim söylerdim ama ne söylersem söyleyeyim aman onda ne varmış sanki vah der iyice sinirlerimi bozardı. Anlamıyorum gerçekten insanların bu saygısızlığını.

Annen olur diyiverdiyse, komşulardan pek farklı değil hijyen hassasiyeti.

Her ne kadar özenle temizlesen de, ideal hijyeni sağlamıyorsun.

Ben kuaför değilim, annem temizlik konusunu bilmediği için öyle demiş, bu çok önemli nokta diyin komşulara
Annem de hiç öyle tamam filan dememiş. Ben lazer aldığını söyler söylemez oyledeme'ye söyleyeyim de benim şu yüzüme de yapsın kimseye söylemem demiş. Kızdım anneme de nasıl ki epilatör kişisel bir şeydir bu da öyledir ne demek bana da yapsın dedim. Bundan anlayacak biri değil gerçekten.

Annem iade etti demiş. Zaten bunun dışında da ne derse desin utanmadan yine de yap derdi. Görseydim söylerdim ama ne söylersem söyleyeyim aman onda ne varmış sanki vah der iyice sinirlerimi bozardı. Anlamıyorum gerçekten insanların bu saygısızlığını.
Iyi annen savmis basindan biyleleride hic cekilwcek hibi olmuyor

Annem de hiç öyle tamam filan dememiş. Ben lazer aldığını söyler söylemez oyledeme'ye söyleyeyim de benim şu yüzüme de yapsın kimseye söylemem demiş. Kızdım anneme de nasıl ki epilatör kişisel bir şeydir bu da öyledir ne demek bana da yapsın dedim. Bundan anlayacak biri değil gerçekten.
Yapsın bana da dedikten sonra anneniz halının desenlerini izleyip sessiz mi kalmış?
Yoksa ee olabilir aa bu arada çayını tazeleyeyim mi diye geçiştiriş mi?

Ben aslında merak etmiyorum, ama ilk mesajımı anlamadınız. O yüzden tekrar soruyorum.

Neyse.

Hiç yalana gerek YÖK. Yedek başlık olsa yapardım, lakin bize kadar var ;))

Esasında şunu soruyorsunuz "ben bir yalan söylemeyi düşünüyorum sizce hangisini tercih etmeliyim" size tavsiyem şudur; Edeb; Bir tâc imis Nûr-u Hudâdan Giy ol tâci, emin ol her belâdan. Yalan söylemek huzursuzlukların temel kaynağıdır. Bunun yerine şunu söyleyin; "sevgili komşum keşke imkanım daha elverişli olsa ve bu cihazdan size de bir tane hediye alsam hem ikimizinde hijyeni korunmuş olur hemde size bir hediye vererek komşumu sevindirme lezzetini tatmış olurum. Fakat şu dönemde böyle bir imkanım ne yazıkki yok sizin bu konuda anlayış göstereceğinizden de hiç şüphe duymuyorum". Bu söylediklerinizin yalan olmaması için öncelikle böyle düşünmeniz gerekir. Böyle düşünmeyi başaramayabileceğinizi duyar gibiyim. Zihninize şu telkini verin. Yaratılanı severim Yaratan'dan ötürü. Artık rahatsınız buyrun...

Esasında şunu soruyorsunuz "ben bir yalan söylemeyi düşünüyorum sizce hangisini tercih etmeliyim" size tavsiyem şudur; Edeb; Bir tâc imis Nûr-u Hudâdan Giy ol tâci, emin ol her belâdan. Yalan söylemek huzursuzlukların temel kaynağıdır. Bunun yerine şunu söyleyin; "sevgili komşum keşke imkanım daha elverişli olsa ve bu cihazdan size de bir tane hediye alsam hem ikimizinde hijyeni korunmuş olur hemde size bir hediye vererek komşumu sevindirme lezzetini tatmış olurum. Fakat şu dönemde böyle bir imkanım ne yazıkki yok sizin bu konuda anlayış göstereceğinizden de hiç şüphe duymuyorum". Bu söylediklerinizin yalan olmaması için öncelikle böyle düşünmeniz gerekir. Böyle düşünmeyi başaramayabileceğinizi duyar gibiyim. Zihninize şu telkini verin. Yaratılanı severim Yaratan'dan ötürü. Artık rahatsınız buyrun...
Zaten nasıl bir yalan söyleyeyim demedim size herhangi bir kısımda yazmıyor. Zaten vicdanen rahat hissedecek olsam bir bahane bulur buraya da böyle bir konu açmazdım. Zira gelip bana sorsa zaten yalan söylemezdim hesabını veremeyeceğim şeyleri yapmamaya dikkat etmeye çalışıyorum. Anneme de sitem ettim keşke direkt söyleseydin oyledeme izin vermiyor, bu kişisel bir şey diye. Ama bunu söyleyememiş umursamayacağını bildiği için. Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın anlayışlı insanlarla karşılaştırsın.

İyi günler arkadaşlar birkaç ay önce lazer epilasyon cihazı aldım evde kullanmak için. Annemin yüzüne uyguluyorum kendim de kullanıyorum. Sürekli müsaitler mi diye düşünmeden gelip giden hiç rahatsız olurlar mı diye umursamadan çok yüksek sesle konuşan, her şeye karışan bir komşumuz var. Annem bugün omşuyla otururken kadın benim için oyledeme kanepeyi yenilesin eskimiş (sanki kendine neyse) demiş. Annem de kızın borcu çok lazer cihazı aldı mobilya aldı filan demiş. O da o arada valla kimseye söylemem benim de yüzüme, çeneme yapsın lazerden demiş. Siz olsanız ne yapardınız? Anneme dedim anne ne alaka öyle saçma şey mi olur? O makine kişiye özel ben ne diye ona yapayım onunla uğraşayım dedim. Ki ben her uygulamadan sonra dikkatle temizliyorum anneme yaptıktan sonra ayrı kendime yaptıktan sonra ayrı temizliyorum. Annem de boş bulundum söyledim kızım dedi. Bozuldu derim dedi. Ama gerçekten çok saçma değil mi? Sürekli ben bu kadınla mı uğraşacağım ki gerçekten çok geveze, sinir bozucu bir kadın. Hiçbir şekilde özel hayata saygısı olmayan birisi. Sinirlerim bozuldu. Bugün yüzümü yap der yarın başka bir yerimi. Siz ne diyorsunuz sizce yanlış mı düşünüyorum? Gelip bana yap derse ne diyeyim?
san yap derse. bunun kişiye özel bir alet olduğunu senden başka kimsenin kullanamayacağını hijyen açısından kullanmaması gerektiğini söyle. eğer sanada yapabiliyor olsaydım gel ortak alalım ortak kullanalım hem daha az paraya sahip olmuş olurdum. ama malesef olamıyor dersin.

İyi günler arkadaşlar birkaç ay önce lazer epilasyon cihazı aldım evde kullanmak için. Annemin yüzüne uyguluyorum kendim de kullanıyorum. Sürekli müsaitler mi diye düşünmeden gelip giden hiç rahatsız olurlar mı diye umursamadan çok yüksek sesle konuşan, her şeye karışan bir komşumuz var. Annem bugün omşuyla otururken kadın benim için oyledeme kanepeyi yenilesin eskimiş (sanki kendine neyse) demiş. Annem de kızın borcu çok lazer cihazı aldı mobilya aldı filan demiş. O da o arada valla kimseye söylemem benim de yüzüme, çeneme yapsın lazerden demiş. Siz olsanız ne yapardınız? Anneme dedim anne ne alaka öyle saçma şey mi olur? O makine kişiye özel ben ne diye ona yapayım onunla uğraşayım dedim. Ki ben her uygulamadan sonra dikkatle temizliyorum anneme yaptıktan sonra ayrı kendime yaptıktan sonra ayrı temizliyorum. Annem de boş bulundum söyledim kızım dedi. Bozuldu derim dedi. Ama gerçekten çok saçma değil mi? Sürekli ben bu kadınla mı uğraşacağım ki gerçekten çok geveze, sinir bozucu bir kadın. Hiçbir şekilde özel hayata saygısı olmayan birisi. Sinirlerim bozuldu. Bugün yüzümü yap der yarın başka bir yerimi. Siz ne diyorsunuz sizce yanlış mı düşünüyorum? Gelip bana yap derse ne diyeyim?
Kisiye ozel oldugunu soyleyin. Genitalede kullandiginizi soyleyin. Belki huylanir soylemez bir dahq.

Bu ne densizlik deyin ben mesafeye önem veririm sizin tavrınız tututumunuz beni rahatsız ediyor deyin ... defolsun gitsin ya hiç sabrım yok ortalık beleşçisi...

Bana da bir kac komsu teklif etti. Direkt olarak orama burama surdugum seyi size kullandiramam kusura bakmayin dedim.

Bu ne densizlik deyin ben mesafeye önem veririm sizin tavrınız tututumunuz beni rahatsız ediyor deyin ... defolsun gitsin ya hiç sabrım yok ortalık beleşçisi...
Ah bir anlasa. Komşu gerçekten önemlidir ama birbirinin özel hayatına müdahale etmeden saygı gösterdiği zaman. Fakat ne yazık ki saygı gösterdikçe bazı davranışlarına tepki göstermedikçe iyice tozutanlar var. Sırf ayıp olmasın saygısızlık olmasın diye o kadar çok şeye sessiz kalıyoruz ki. Müsait mi değil mi demeden pat diye eve dalan, normal konuşması bile kavga eder gibi yüksek sesle olan birisi. Mesafe koymaya çalışsa da annem, yine de anlamıyor.

Bana da bir kac komsu teklif etti. Direkt olarak orama burama surdugum seyi size kullandiramam kusura bakmayin dedim.
Açıkçası ben de öyle demeyi düşündüm. Mutlaka ona sa cevabı olurdu eminim ama annem iade etti demiş. Keşke öyle demeseydin dedim ama o benim izin vermediğimi söyleyememiş.

Açıkçası ben de öyle demeyi düşündüm. Mutlaka ona sa cevabı olurdu eminim ama annem iade etti demiş. Keşke öyle demeseydin dedim ama o benim izin vermediğimi söyleyememiş.

Komsuya ayip olmasin diye yalan soylemek... Enteresan milletiz :)

Ne güzel yazmışsın. Öyle diyene kadar komşu dinler mi bilmem :KK70:

Hijyen konusundan dolayi kendimde bir merkeze gitmedim kisiye ozel bir makine aldim diyin.bozuldu demeye gerek yok ki.

otlakçı komsudan ve arkadastan pek hoslanmam bır arkadasım cok net tavırlı biriydi hep takdir etmısımdır taragından tut hiçbirseyıne el surdurmez özel de gec arkadasların dediği gibi.

Kadın istemekten çekinmiyorsa aldığı hayır yanıtına da bozulmasın. Bu forumda ki en sorunların temelinde hayır diyememek var. Bin bir zorlukla hayır diyoruz sonra karşı taraf üzülmesin istiyoruz. Halbuki bize ne üzülürse üzülsün.

Back
X