- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Ah onu farketmedim canım haklisin ondaYok yok ben en sondaki guncel sevgiliyi soyledim maycagzim. Hani tipi degilmismis ya. İnsan kuzeninin tipini tam olarak nasil bilirse o da ayri ilgincmis.
Ah onu farketmedim canım haklisin onda
Aynen aile ile kopukluk var.Cok zor bir durum gerçekten konu sahibi de şaşırmış haliyleO kısım ayrı. Ona zaten ruh hastalığı olabilir diye yorum yaptım. Normal değil.
Diğerleri beyaz yalanlar benim için ama yaşanmamış şeyleri yaşanıyor gibi gösterme yalandan öte bir durum.
Anne babanın farkında olmaması ayrı enteresan, aile içinde bir kopukluk var gibi. Yaşça büyük erkeklerden etkileniyor olması da hayatına bir baba figürü aradığı için olabilir.
Oooo o zaman isler kotuYanı dinlemek istemiyorum çünkü üzülüyorum duyunca. Durup dururken ben geçen gün cumhurbaşkanı ile tanıştım diyor mesela. Yanı konuşacak birşey bulamıyorsunuz
Iyi de canimGenç bir kızın kendisinden 14 yaş büyük ve çocuklu bir adamla görüşmesini çok doğal bulan o kadar çok insan varmış ki eminim çocukları da aynı vaziyette olsalar bu kadar anlayışlı olurlar
Benim de ayni bu kafada bir arkadasim vardi lisedeyken ama sizinki kadar aşırı degildi tabiki kiz k3ndini ispatlama cabasinda hic olmayacak insanlarin onun askindan öldügünü falan söylerdi ilk basta inaniyoduk tabi ama bigun kıllandik guya eski sevgilisi aramis agliyomus falan bi aradik telefonu caliyo ne yapacagini sasrdi.biz arkadasmizi karsimiza alip neden yapiyosun diye konusmusken sizin kuzeninizi onemsemeniz kadar normal bisey yok bence ama alinma kirilma duaunmeyin b3nce boyle devam ederse kesemezsiniz önünü ya ailesine anlatin durumu ya da kirilsa da konusun bence psikolojik destek sart kesinlikle
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar yaşasın 10. KöyÇatacak çok yanlış adres buldun canım benim hadi hadi. Burdan sana ekmek çıkmaz.
Şöyle bir örnek vereyim.
Biz kuzenimin o çocuk ile gerçekten sevgili olmadığına emindik. Anlattıklarının doğru olmadığını da biliyorduk. Fakat sanki bir sebepten kavga etmişler gibi saatlerce karşımızda ağlıyordu. Yanı olmayan bir ilişkinin kavgasını anlatırken hıçkıra hıçkıra ağlıyordu
herkese saldırganca cevaplar vermenize gerek yok.kuzeninizi de kolunuza takın bir psikologa gidin siz en iyisi.işime gelmeyince saldırganlaşıyorum adlı sendromunuzu gösterin.Sizde yorum yapmaya üşenmemişsiniz hemde hiç bir yardımı olmayacak yoruma !! Tebrikler
Anlattıklarınız eğer doğruyu söylemiyor ise, psikolojik bir rahatsızlık gibi geldi banaHerkese merhaba.
Benim çok güzel alımlı bir kuzenim var. Çocukluğumuz birlikte geçti ve ben ondan 5 6 yaş kadar büyüğüm. Kendisi başarılı iyi bir okulda iyi bir bölümü kazandı. Herkesin ilgisini çekebilecek bir kız yani.
Kuzenimi çok beğenmeme rağmen ve gayet dikkat çekici bir kız olmasına rağmen ütopik yalanlar söylüyor ve bazı konularda takıntısı var
Ve ben ablası ile artık bu durumdan endişeleniyoru..
Ornek vermek gerekir ise. Kendisi bundan 1-2 sene önce dershanelerinde 1. Olan bir çocuk ile görüşmeye başladığını söyledi. Çocuğu biliyoruz yani reelde böyle bir insan var ve bir milletvekili oğlu.Kendisine pahalı hediyeler aldığını, hatta ona bir ev satın aldığını fakat bu evi istemediğini,bağışladığını vs. Söyledi. Biz tabiki inanmadik ama yuzune de diyemedik yalan söylediğini düşündüğümüzü.. Kendisi işin boyutunu arttırıp çocuğun pahalı arabasını vurduğunu paramparça ettiğini iddia etti. Ve en son ayrıldıklarını çocuğun evine gidip bütün eşyaları mahvettiğini söyledi. Biz kuzenimin bu çocuk ile birlikte iken hiç fotoğraflarını görmedik. Ve hatta sosyal medyada birbirlerini dahi takip etmiyorlardı. Kuzenimin böyle yalanlara ihtiyacı yoktu fakat kafasında bir hayal dünyası kurup bizi de buna inandırmaya çalıştığını düşünüyorum.
Bir başka konu ise kendisinden 14 yaş büyük bir iş adamı ile görüşmeye başladığını söyledi bize. Adam boşanmış ve bir çocuk babası. Kuzenim arkadaşında kalmaya diye defalarca bu adam ile şehir dışında kalmış. Biz uyardık fakat dinlemedi. En sonunda ise kendisi ayrıldı.
Şimdilerde ise yine kendisinden 5 6 yaş büyük olan ve asla onun tipi olmayan fakat prestijli bir işi olan birisi ile birlikte.
Ben kuzenimin ikili ilişkilerinde en önce prestije önem verdiğini farkettim. Fakat bende istiyorum ki. Kendi yaşıtı olan insanlar ile birlikte olsun. Birlikte vakit geçirsin.
30lu yaşlarda bir tanıdığımız hakkında kendisine yazdığını ve hatta isterse kendisinde kalabileceğini söylediğini söyledi. Bende görüşmeyi kestim tersledim bana asıldı resmen dedi. Bizde adam ile görüştük hesap sorduk ve bana Benim daha önce 30 yaşında sevgilim vardı nolcak dediği için bende açıkçası yürüdüm dedi.
Kuzenimi seviyorum. Ilgi çekmek için bunları yapmasına asla gerek yok gerçekten çok güzel bir kız. Fakat yaşadığı durum psikolojik bir rahatsızlık mı bilmiyorum. Biz mi abartıyoruz acaba. Söylesek yardım asla kabul etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?