Bir garip kuzen vakası

Sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum.Bu tarzda yalanlar söyleyen birkaç kişiyi tanıdım hayatımda.En inanılmayacak saçmalıkları gözünüzün içine bakarak söyleyebiliyorlardı.Onlar için uydurdukları yalanlar prestij kazanmak için tek yol gibi algılıyorlardı sanırım.Ben pek düzeleceğini sanmıyorum.Bu şekilde yalan söyleyen kırkını geçmiş insanlar tanıyorum."yaaa geçende heybelide sezenle birkaç kadeh atarken" diye başlayıp " zerrin de çok hınzır kızdır haaaa" diye devam ediyorlar.Ben arkama bakmadan kaçıyorum bunlardan açıkçası.Hatta bir tanesi yolda tamer karadağlının kendisini görüp anında aşık olduğunu, gözlerini ondan alamadığını filan anlattı bana o kadar yani siz düşünün.

Aynen aile ile kopukluk var.Cok zor bir durum gerçekten konu sahibi de şaşırmış haliyle

Ya şimdi ben belki burada taşa tutulacağım ama yine de söylemek istiyorum.

Bazı insanlar kendilerini hayal dünyalarının içine kapatıp orada yaşamayı sever. Yani hayatından o kadar mutsuzdur ki, hayatı o kadar istediği gibi gitmiyordur ki kendine çeşitli hayaller yaratır ve bu hayallerin etrafına bir çeper örer. Sanki bir baloncuğun içindeymişçesine o hayali yaşamak onu mutlu eder. Gerçekten çok zengin birisiyle tanışmak ve bu kişinin ona her şeyini feda etmesi, cumhurbaşkanı ile tanışması... Biraz hayallerin içeriğine bakmak lazım direkt mitomani, patolojik yalancı vs. demek yerine ya da yaşıtlarıyla neden birlikte olmuyor falan, buna takılmamak lazım. Bu kızın belli ki kendine verdiği değerle alakalı problemleri var. Kendine değer vermiyor yani, çünkü hayallere bakıldığında hep güçlü kişilerin (çok para, itibar vs.) ona gösterdiği bir ilgi, verdiği bir değer var. Kendisine vermediği değeri başkalarından bekleyecek duruma gelmiş. Yanılıyor da olabilirim elbette ama bunun altında daha trajik bir içerik var gibime geldi benim. Yoğun derecede öz-farkındalık çalışılması gerekir kendisiyle. Olmayan hayallerle kısır döngüye girmektense elindekilerle yetinmesini bilmeyi öğretmek gerekir diye düşünüyorum. Tabi ki başta da dediğim gibi, benim öznel görüşüm bu.

Yanı dinlemek istemiyorum çünkü üzülüyorum duyunca. Durup dururken ben geçen gün cumhurbaşkanı ile tanıştım diyor mesela. Yanı konuşacak birşey bulamıyorsunuz
Oooo o zaman isler kotu

Sevgiliyi gec de cumhurbaskani ile tanistigini soyluyorsa ciddi klinik vaka
Sizofren falan olmasin?

Genç bir kızın kendisinden 14 yaş büyük ve çocuklu bir adamla görüşmesini çok doğal bulan o kadar çok insan varmış ki eminim çocukları da aynı vaziyette olsalar bu kadar anlayışlı olurlar
Iyi de canim
Biz ne yapalim?
Sen ne yapacaksin?

Konussam dinlemez
Psikologa gitmez
Ablasini dinlemez
Inkar eder vs tarzinda cevaplar veriyorsun dogal olarak

Eeee duyma madem
Az gorus
Yarin oburgun basina birsey gelirse biliyordun da neden soylemedin bizr demesin anasi babasi

Benim de ayni bu kafada bir arkadasim vardi lisedeyken ama sizinki kadar aşırı degildi tabiki kiz k3ndini ispatlama cabasinda hic olmayacak insanlarin onun askindan öldügünü falan söylerdi ilk basta inaniyoduk tabi ama bigun kıllandik guya eski sevgilisi aramis agliyomus falan bi aradik telefonu caliyo ne yapacagini sasrdi.biz arkadasmizi karsimiza alip neden yapiyosun diye konusmusken sizin kuzeninizi onemsemeniz kadar normal bisey yok bence ama alinma kirilma duaunmeyin b3nce boyle devam ederse kesemezsiniz önünü ya ailesine anlatin durumu ya da kirilsa da konusun bence

Cogu kisi sizene yazmis ama ben de olsam sizin gibi kuzenim adina uzulurdum. Cunku kuzeniniz hasta malesef. Bu kadar sacma sapan inandiriciligi olmayan yalanlar söylemesi hic normal degil. Basina buyuk isler alir bu huyu yuzunden yazik olur.

Böyle bir akrabamız var kendisi eşi ve bir oğlu malesef ki böyle ceplerinde 5 kuruşları yoktur belki paraları koyacak yer bulamıyoruz derler birgünde biri demedi ki neden yalan söylüyorsunuz herkes dinleyip arkadan dalga geçiyor malesef

Ergenlik dönemi mi bu dediğiniz? Belki çocuğa aşıktı ve içi rahatlasın diye ağlıyordu. Sosyal medyasını siz gmrüyordunuz da kendi bunu gördüğünüzü bilmiyor muydu sanki.. O kadar iyi yalan söyleyemiyor demek ki ya da sizin bilmediğiniz başka mevzular var.

Diğer konuda da kız 30 yaşında sevgilim oldu diyor diye "gel evimde kal" diyen adama da "evet" demek zorunda değil. Rahatsız olmuş olabilir. Ne diye gidip adamla konuştunuz ki. Siz zaten açık aramaya gitmişsiniz.

Başka bir sevgilisi size göre prestijli ise neden kafaya taktınız? Onun karakteri, düşüncesi sizle bir olmak zorunda mı? Mantığına göre hareket etmek istiyordur ya da o an bu insanlardan hoşlanmıştır.

Sürekli kızın dış güzelliğine, hayat başarısına laf etmeniz garip. Cidden de kıskanç bir imaj çiziyorsunuz. Kontrol etmek, baskı altında tutmak isyorsunuz sanki içten içe bir çekememezlik var. Kimsenin gönül ilişkilerini yönetemezsiniz. Kendi karar verir.

reşit bireyin kendi hayatı.isterse dedesi yaşında adamla gezer size ne? he ille bu konuyu dert edecek biri varsa anası babası etsin ah kızım vah kızım niye yaşıtların gibi değilsin tarzı ağıt yaksın da siz kendi hayatınıza bakın bence.

Birşey soracam bu kadar güzel ve bilgili biri nasıl yanlız kalmış ki yalan söyleme ihtiyacı hissetmiş hadi milletvekili yalan ya yaşça büyük iş adamı ya kendinden 5 6 yaş büyük zenginle gidip şehir dışında kalması. Bunları yaşadığını söylediği zaman nerdeydi bu kız bide pahalı hediyeler alıyor demiş size kızlar birbirine gösterir paylaşır böyle şeyleri o göstermediyse siz görmek istemediniz mi?

Anlattıklarınız eğer doğruyu söylemiyor ise, psikolojik bir rahatsızlık gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…