- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Anlatmak için kıvrandığım şeyi söylemişsiniz.bir de ne diye yalan olan şeyleri oturup dinleyesiniz ki? kendi zamanınızı daha güzel şeylere harcayın.
Konu burada ben değilim.. bu konudaki kız veya benzerleriO güveni verin ki habersiz gitmesin. Ben anneme söylerdim genelde. Babam anlayışlı olsa ona da söylerdim. Hayatımdaki insanı ben seçtim, kızınız da hayatındaki insanı kendi seçecek muhtemelen. Bunun yaşla bir ilgisi yok. 21 yaşında biriyle gitse farklı mı düşüneceksiniz?
Genç bir kızın kendisinden 14 yaş büyük ve çocuklu bir adamla görüşmesini çok doğal bulan o kadar çok insan varmış ki eminim çocukları da aynı vaziyette olsalar bu kadar anlayışlı olurlarKonu burada ben değilim.. bu konudaki kız veya benzerleri
Kendi adıma konuşacaksak kızıma fazlası ile güven verdim gittiği heryeri görüştüğü herkesi bilirim.
Yaş önemli evet 19 yaşında farklı 21 yaşında farklı düşünebilirsin yıllar ve yaşananlar insanlara tecrübe ve olgunluk kazandırır.Ama şu da var erkek arkadaşı ile arasındaki yaş farkı 19 yaşında yada 21 yaşında bir kız için önemli olmalı.Herkes sizin kadar şanslı olmayabilir;-)
İşte o senin kuzenin, çocuğun değil. Bildiklerinin ağırlığı altında tek başına ezilme bari. Anasına babasına söyle gereken şeyi yapsınlar.Genç bir kızın kendisinden 14 yaş büyük ve çocuklu bir adamla görüşmesini çok doğal bulan o kadar çok insan varmış ki eminim çocukları da aynı vaziyette olsalar bu kadar anlayışlı olurlar
Ve bu durumu abla ve siz dışında kimse farketmiyor mu??Yanı dinlemek istemiyorum çünkü üzülüyorum duyunca. Durup dururken ben geçen gün cumhurbaşkanı ile tanıştım diyor mesela. Yanı konuşacak birşey bulamıyorsunuz
Çevremizde bir iki kişi daha. Belki arkadaş çevresi de farkındadırVe bu durumu abla ve siz dışında kimse farketmiyor mu??
Sizin şansınıza o kişinin doğru olması yaptığınız şeyin yanlış olmadığını göstermez.
Benimde 19 yaşında kızım var benden yada babasından habersiz şehir dışına kendisinden 14 yaş!,büyük bir adamla kalmaya gitse merakımdan ölürüm.Lutfen bir konu hakkında yorum yaparken mantığımizi kaybetmeyelim
Yanı dinlemek istemiyorum çünkü üzülüyorum duyunca. Durup dururken ben geçen gün cumhurbaşkanı ile tanıştım diyor mesela. Yanı konuşacak birşey bulamıyorsunuz
Konu burada ben değilim.. bu konudaki kız veya benzerleri
Kendi adıma konuşacaksak kızıma fazlası ile güven verdim gittiği heryeri görüştüğü herkesi bilirim.
Yaş önemli evet 19 yaşında farklı 21 yaşında farklı düşünebilirsin yıllar ve yaşananlar insanlara tecrübe ve olgunluk kazandırır.Ama şu da var erkek arkadaşı ile arasındaki yaş farkı 19 yaşında yada 21 yaşında bir kız için önemli olmalı.Herkes sizin kadar şanslı olmayabilir;-)
Ve burada çoğu insan benim kıskandığımı ima etti. Ben endişe duydugum için açtım oysauzak durun. bu yalanların içinde bir gün kendinizi de bulursunuz. sizi alet eder yada sizinle ilgili de bir şey uydurur.
böyle bir insanla ilişki yürütmeye calışmanıza gerek yok.
Konu sahibi de bu yüzden konu açmış iste ne yapması gerektiği konusunda fikir almaya çalışıyor ve haklida.Gercekten zoe bir durum.Ailesine söylemeli evet ama aile duyarsız ve despot.Yinede yapılacak şey bence ne halin varsa gör olmamalı kizin yardıma ihtiyacı var söylediği yalanlar basit yalanlar değil çünkü.haklısınız ben de anne olarak kızımın nerede olduğunu bilmek isterim.
ama kuzenine varana kadar kızın ablası haberdar imiş. hem abla hem kız anne-babadan böyle şeyleri saklıyor, ailenin çocuklarından haberi yok.
kız 19 yaşında, patolojik yalancı ama anne baba fark etmemiş?
sağlıklı bir aile yapısı olduğunu düşünmüyorum pek.
e kız tedavi kabul etmezmiş, laf dinlemiyormuş da, kuzeni olsam oturup yalanlarını dinleyeceğime ne hali varsa görsün der görüşmeyi keserim, ki yarın öbür gün beni de alet eder falan gerek yok..
Anne ve baba bu kızın durumunu nasıl farketmez? Erkek arkadaş olaylarını anlayamayabilirler ama geri kalan yalanlarin farkında olmamaları onlar için de endişelenmeme yol actiÇevremizde bir iki kişi daha. Belki arkadaş çevresi de farkındadır
Herkes kötü çıkabilir evet ancak ben yinede kızımın hayatını etkileyecek konularda şans almak demeyelim o zaman haklisiniz risk almak daha doğru bir cümle olurdu..risk almasını tercih etmezdim.ve yine tekrar ediyorum kuzen "hangi genç kız yalan söylemiyor ki"boyutunu geçmiş.Şansla alakası olmadığını anlatmaya çalışıyorum ben de. 19 yaşındaki kızınızın ya da başka 19 yaşındaki kızların 21 yaşındaki sevgilisi de kötü insan çıkabilir. Sırf yaşıtlar diye güvenilir olmuyorlar diyorum. Ya da yaşıt değiller diye güvenilmez olduğu anlamına gelmez. Konu olan kızımızın annesi, babası, hatta ablası açık olsa, anlayışlı olsa kendini kötü duruma düşürecek pozisyonlarda bulunmamasını anlatsa sorun kalmaz. Sevgilinin yaşı en gereksiz detay burada. Evet yalan söylemesin, söylemese keşke ama hangimiz söylemedik, hangi genç kız söylemiyor?
14 yaş demiş darkcim ya..O fena benceYalanlar konusunda tamam haklisiniz ama kuzeninizin kendisinden 5-6 yas buyuk biriyle birlikte olmasinda ben bir yanlis goremedim. Prestijli birini secmesi de kendi secimi. O konularda haksizsiniz. Kendi yasitlarini secsin diyorsunuz 5-6 yas buyuk birisi amcasi dedesi sayilmaz ki
Konu sahibi de bu yüzden konu açmış iste ne yapması gerektiği konusunda fikir almaya çalışıyor ve haklida.Gercekten zoe bir durum.Ailesine söylemeli evet ama aile duyarsız ve despot.Yinede yapılacak şey bence ne halin varsa gör olmamalı kizin yardıma ihtiyacı var söylediği yalanlar basit yalanlar değil çünkü.
Bir yolunu bulup kuzenini ya bir uzmana götürmeye ikna etmeli yada herşeyi göze alıp aileye durumu anlatmalı.
Yok yok ben en sondaki guncel sevgiliyi soyledim maycagzim. Hani tipi degilmismis ya. İnsan kuzeninin tipini tam olarak nasil bilirse o da ayri ilgincmis.14 yaş demiş darkcim ya..O fena bence
Herkes kötü çıkabilir evet ancak ben yinede kızımın hayatını etkileyecek konularda şans almak demeyelim o zaman haklisiniz risk almak daha doğru bir cümle olurdu..risk almasını tercih etmezdim.ve yine tekrar ediyorum kuzen "hangi genç kız yalan söylemiyor ki"boyutunu geçmiş.
Başbakanla bile tanıştığını söyleyecek kadar ütopik yalanlar üretiyor farkında degilmisiniz?
Sizce bu durum bu kadar basitmi?Kuzen de sorun olduğu kesin..bu sadece anne baba baskısı yüzünden uydurulan basit yalanlar değil.Bir hayal dünyası yaratmış ve ona inanıyor gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?