- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Dkdkkdd son cümle nalaka güzel kardeşim anlayamadım. İsteyen istediğini yaşar. Size ne? Ha illa uğraşacağım diyorsanız ‘histerik’ kuzeninizle kolay gelsin...Ne sizin derdiniz ya. Dert olarak görmüyor isen okumazsın yorum yapmazsın.
Dertölçer mi var siteye girerken. Illa kaynana konusu mu olacak
Bi bakayım çok teşekkür ederim.Mitomani- Patolojik yalancılık. Araştırın
Sizin kız kardeşiniz annenizden babanızdan habersiz kendisinden 14 yaş büyük bir adamla başka bir şehirde otelde kalacak ve siz buna normal mi diyeceksiniz. Hiç sanmıyorum
İnsanları bir rahat bıraksalar, kabuklarını kırmalarına izin verseler güzel şeyler olacak gibi ama...Şahsen bizzat ben kendimgenelde babamdan nadiren annemden habersiz kendimden 14 yaş büyük bir adamla şehir şehir hatta ülke ülke gezdim, şimdi o adamla evliyim.
Kuzenim 19 yaşında
Siz çevrenize rahat rahat izin verin hanımefendi.İnsanları bir rahat bıraksalar, kabuklarını kırmalarına izin verseler güzel şeyler olacak gibi ama...
Hayır. Böyle bir konuşma kabulleneceğini zannetmiyorum.Kıskanıyorsun diyen bile var.
Onlar ne okuyor, ben ne okuyorum, bilemiyorum.
Ablası hiç konuşmaya çalışmadı mı?
Sizin şansınıza o kişinin doğru olması yaptığınız şeyin yanlış olmadığını göstermez.Şahsen bizzat ben kendimgenelde babamdan nadiren annemden habersiz kendimden 14 yaş büyük bir adamla şehir şehir hatta ülke ülke gezdim, şimdi o adamla evliyim.
İnsanları bir rahat bıraksalar, kabuklarını kırmalarına izin verseler güzel şeyler olacak gibi ama...
Okay, sirSiz çevrenize rahat rahat izin verin hanımefendi.
Ablası hariç kimse bilmiyor. Geçen gün ablası ile yeni görüştüğü çocuk hakkında konuştu. Yanı ablasi eğer ciddi değil isen çocuğa bunu söylemelisin dedi çünkü çocuk şimdiden bankaya ileri için birikim yapmaya başlayacağını söylemişailesi ne diyor?
destek alması lazım.
öyle abla gibi konuşmakla düzeleceğini sanmıyorum.
bayağı hikaye yazıyormuş.
Sizin şansınıza o kişinin doğru olması yaptığımız şeyin yanlış olmadığını göstermez.
Benimde 19 yaşında kızım var benden yada babasından habersiz şehir dışına kendisinden 14 yaş!,büyük bir adamla kalmaya gitse merakımdan ölürüm.Lutfen bir konu hakkında yorum yaparken mantığımizi kaybetmeyelim
Hadi yine iyisin eğlence çıktı sana. Neyse birazda başka konulara ekşi hadi sen. Bi de sir değil madam desen daha uygun olurduOkay, sir
Bu yazdıklarınızı tek bir şekilde mantıklı bulabilirim. Kuzenim sözcüğü yerine kızım sözcüğünü kullanırsanız.Herkese merhaba.
Benim çok güzel alımlı bir kuzenim var. Çocukluğumuz birlikte geçti ve ben ondan 5 6 yaş kadar büyüğüm. Kendisi başarılı iyi bir okulda iyi bir bölümü kazandı. Herkesin ilgisini çekebilecek bir kız yani.
Kuzenimi çok beğenmeme rağmen ve gayet dikkat çekici bir kız olmasına rağmen ütopik yalanlar söylüyor ve bazı konularda takıntısı var
Ve ben ablası ile artık bu durumdan endişeleniyoru..
Ornek vermek gerekir ise. Kendisi bundan 1-2 sene önce dershanelerinde 1. Olan bir çocuk ile görüşmeye başladığını söyledi. Çocuğu biliyoruz yani reelde böyle bir insan var ve bir milletvekili oğlu.Kendisine pahalı hediyeler aldığını, hatta ona bir ev satın aldığını fakat bu evi istemediğini,bağışladığını vs. Söyledi. Biz tabiki inanmadik ama yuzune de diyemedik yalan söylediğini düşündüğümüzü.. Kendisi işin boyutunu arttırıp çocuğun pahalı arabasını vurduğunu paramparça ettiğini iddia etti. Ve en son ayrıldıklarını çocuğun evine gidip bütün eşyaları mahvettiğini söyledi. Biz kuzenimin bu çocuk ile birlikte iken hiç fotoğraflarını görmedik. Ve hatta sosyal medyada birbirlerini dahi takip etmiyorlardı. Kuzenimin böyle yalanlara ihtiyacı yoktu fakat kafasında bir hayal dünyası kurup bizi de buna inandırmaya çalıştığını düşünüyorum.
Bir başka konu ise kendisinden 14 yaş büyük bir iş adamı ile görüşmeye başladığını söyledi bize. Adam boşanmış ve bir çocuk babası. Kuzenim arkadaşında kalmaya diye defalarca bu adam ile şehir dışında kalmış. Biz uyardık fakat dinlemedi. En sonunda ise kendisi ayrıldı.
Şimdilerde ise yine kendisinden 5 6 yaş büyük olan ve asla onun tipi olmayan fakat prestijli bir işi olan birisi ile birlikte.
Ben kuzenimin ikili ilişkilerinde en önce prestije önem verdiğini farkettim. Fakat bende istiyorum ki. Kendi yaşıtı olan insanlar ile birlikte olsun. Birlikte vakit geçirsin.
30lu yaşlarda bir tanıdığımız hakkında kendisine yazdığını ve hatta isterse kendisinde kalabileceğini söylediğini söyledi. Bende görüşmeyi kestim tersledim bana asıldı resmen dedi. Bizde adam ile görüştük hesap sorduk ve bana Benim daha önce 30 yaşında sevgilim vardı nolcak dediği için bende açıkçası yürüdüm dedi.
Kuzenimi seviyorum. Ilgi çekmek için bunları yapmasına asla gerek yok gerçekten çok güzel bir kız. Fakat yaşadığı durum psikolojik bir rahatsızlık mı bilmiyorum. Biz mi abartıyoruz acaba. Söylesek yardım asla kabul etmez.
Yanı dinlemek istemiyorum çünkü üzülüyorum duyunca. Durup dururken ben geçen gün cumhurbaşkanı ile tanıştım diyor mesela. Yanı konuşacak birşey bulamıyorsunuzyapacak pek de bir şey yok aslına bakarsanız.
sizi dinlemiyor, yardım al deseniz kabul etmez diyorsunuz. kendi ablasının haberi var
madem öyle anne-babayı haberdar edin bu kadar endişeli iseniz ama evden kaçar, aile çok büyük tepkiler verir vs her şey daha beter hale gelebilir.
yapacağınız şey kuzeniniz ile muhattap olmamak.
bu gibi bilgileri bilmemek.
yarın öbür gün başı belaya girdiğinde ebeveynler size hesap soramasın neden biliyordun da söylemedin diye.
bir de ne diye yalan olan şeyleri oturup dinleyesiniz ki? kendi zamanınızı daha güzel şeylere harcayın.
uzak durun,karışmayın, ilgilenmeyin.
onun kararı, onun hayatı.
Ablası hariç kimse bilmiyor. Geçen gün ablası ile yeni görüştüğü çocuk hakkında konuştu. Yanı ablasi eğer ciddi değil isen çocuğa bunu söylemelisin dedi çünkü çocuk şimdiden bankaya ileri için birikim yapmaya başlayacağını söylemiş
Kuzenimin sözünde hiç birşey yok fakat eve gitmiş bunun üzerine ağlaya ağlaya. Çocuk ile ciddi düşünmüyorum diye kendisi söylemişti oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?