Bir garip kv

Valla şöyle çarptıranlara cok kızıyorum
Evet annesinin uyandırmaya calısması karısını yok saymasıdır
Karısı varken neden baska bir evdeki annesi uyandırsın ki koca adami bebek gibi

Ayrıca adam kendi de uyanmayı becerebilmeli yani....

Sanki eşi annesi ile konusmasın görüşmesin diyor
Herseyin bi usulu var

Son düzenleme:
Tabi ki siz uyandırırsınız. Ama kvyi de anlamak lazım, önemli bir sınavsa işi sağlama almak istemiş sormuş kadıncağız :) bir kötülük yok bence.

“Nazikçe cevap verirsiniz ben uyandırırım anne sağol sen zahmet etme” bu kadar

Bişey olmaz canm insanlık hali

Bizi de kaynanam geçen sene sahurda hep arardı.
Uyanın ac tutmayın diye. Her seferinde de ben cevap verirdim. Uyanık olduğunu duydukça aramamaya başladı.

Bu sene hamileyim tutmuyorum ama kalkıp yinede eşime hazırlıyorum.

Kaynanam arıcam ama telefonum bozuk diyor. Ekranı karardı.
Oysa aramak istese kayinbabamdan arar.

Böyle şeyler zamanla düzelir canmdert etme.

Ya bu gelinler olarak çok fazla abartiyorsunuz, kv den nefret etmek için bahane ariyorsunuz. Ne var yani bunu dediyse dünyanın sonu mu? Oğlu ki dusunuyor tövbe Yarabbim ya.

Bunda birşey yok aslında. Eşiniz okul hayatını, sınav olaylarını bırakalı kim bilir kaç zaman oldu. Bu zamana kadar okuldu, sınavdı hep annelerimiz bizi uyandırdı. Bu bi annelik içgüdüsü. Bu olayı ters anlamayın

Kv'nizin genel davranışlarından bahsetmemişsiniz. Bir sınav muhabbeti yüzünden bu kadar alınmış olmamanız gerek. Ya birikmişleriniz var ya da alıngan anınıza denk gelmiş. Zira annem de sınav konusunda takıntılıdır. Fazlasıyla ilgilidir. Ama bunu eşime kasten yapmaz. Hatta bu davranışı eşime yarar . Başka sorunlarınız yoksa kvnize alınmanıza gerek yok. Sorunlarınız varsa kendinizi açın, daha net yorumlar yapılır

Şu gelinler kvlere saygı duymayı beceremeden kendilerine saygı bekliyor ya, ahha hh çok bekler:işsiz:
Tabi sizle evlendi diye tüüüümmm analık vasıfları silinsin bırak uyandırmayı oğluna bunu bile soramasın! Biraz iyi kalpli olmanın kimseye zararı dokunmaz diye düşünüyorum

klasık laf...herkes cocuk buyutuyor....ılerde siz oglunuzu aramayın sormayın...hiçbirşeyiyle ılgılenemyın...yanınd akarısı yatacak nede olsa

Şu gelinler kvlere saygı duymayı beceremeden kendilerine saygı bekliyor ya, ahha hh çok bekler:işsiz:
Tabi sizle evlendi diye tüüüümmm analık vasıfları silinsin bırak uyandırmayı oğluna bunu bile soramasın! Biraz iyi kalpli olmanın kimseye zararı dokunmaz diye düşünüyorum
Aslında kimisi de böyle böyle kayınvalideleri üstüne kışkırtıyor. Ufak şeylere takılıyorlar sonra da kayınvalide karşılık verince, oğluna söyleyince vay sen benim kocamı doldurdun oluyor. Çünkü evlenince evlat olmaktan çıkıp birinin eşi sıfatına giriyoruz.

Merhaba. Kocamın yarın sınavı var, kv mesaj atmış yarın nasıl uyanacaksın alarm kurayım mı diye. Sinir oldum, adam benim yanımda yatıyor yani. Bu kadarı da ilgi değil bence. Gözüme batmaya başladı artık iyice. Kızlar benzer durumları yaşayan var mı, nasıl düzeldi?
bence gayet kasıt var sana güvenmiyor,kendi uyandıracak garanti olsun diye... ahh bu kvler :sinirli:

Yorumları şaşırarak okudum.
Annelik bu demek değil arkadaşlar
Annelik demek, çocuğunuzun siz olmadan da yaşayabilecek becerileri kazanmasına yol göstermek ve yardımcı olmak demek.

11 yaşımdaki kızımı sabah okula giderken ben uyandırmıyorum. Çünkü telefonu var ve alarmını kurup kalkabilir. Sabah okula geç kalmamak onun sorumluluğunda. Kahvaltıya vakit kalacak saatte kalkmak onun sorumluluğu. Çantasını hazırlamak onun sorumluluğu.

Çocuk yerine bazı şeyleri biz yaparsak çocuğumuzun sorumluluk sahibi olmasını engellemiş olmaz mıyız? Sonra da onların evlendikleri kadınlar gelip buraya konu açmazlar mı dertleri ile ilgili?

Koskoca adam, kendi kalkabilecek kadar sorumluluk sahibi değilse onu yetiştiren anneye yazık. Alarmlı saatler var, akıllı telefonlar var. En kötüsü “karıcım ben alarmı duymazsam beni kaldırır mısın” demek var. Gerçi bu işin sorumluluğunu içinde hisseden adam zaten gece heyecandan uyuyamaz, alarm çalmadan uyanır.

Üstelik adam evlenmiş, evini ayırmış. Başka evden kalkıp beni seni uyandırayım demek kişilerin SINIRLARINI ihlal etmek demek.

Bu kadar yüz göz olmaya gerek yok. Annelik demek sınırların ihlal edilmesi demek değil.

Lütfen okuyun. Açın google. KİŞİSEL SINIR ne demek okuyun.

Konu sahibi, size hak veriyorum. Annesinin yaptığı yanlış. Annelik değil bu. “Sen kendin beceremezsin kalkmayı, ben kaldırırım” demek ki hem oğluna hem onu yetiştirdiği için kendisine hakaret aslında.

Kesinlikle size katılıyorum. Annelik iç güdüsü bu değil. Bu direk evlada sen sorumluluk sahibi değilsin demek. Gerçi bu öyle bir anne ki alacağın ayakkabının fotoğrafını bana at, sen beğenemezsin demiş bir kadın. Ben de bu yüzden yazdım buraya, benzer durumu yaşayanlar varsa kv bu huyundan vazgeçer mi, geçerse nasıl onu öğrenmek için.

Bence konu başlığını bir garip ben diye değiştirin. Kadın oğlunun sınavı için heyecanlanmış. İnsanlık hali uyuyakalırsanız diye de iyi niyetli bir teklif sunmuş. İsterseniz evlendiniz diye annesiyle sadece bayramlarda açık görüşe çıksın. Bu kadar abartmak size zarar.
Ya siz şaka mı yapıyorsunuz allah aşkına? İyi teklif sunmak bu mu? Neyse anlatsam da anlayacağınızı sanmıyorum, iyi günler.

Bence konu sahibi burda annesinin uyanmayacagini dusundugu icin degil yaninda onu uyandirabilecek bir esi oldugu halde o yokmus gibi kendisinin uyandirmak istemesine sinirlenmis. Yani konu ' benim kocam uyanmayi beceremez mi' degil. 'Biri uyandiracaksa ben uyandiririm cunku zaten yanindayim, demekki beni yok sayiyor' diye dusundugunden sinirlenmis.

Annesi eger oglum kalkamama ihtimalinize karsi ben de arayayim mi dese anlarim ama bu sekilde demesi yanlis ben de olsam ben yali kazigi miyim derdim kendi kendime.

Elinize sağlık gerçekten. Harika özetlemişsiniz.

geçen ablamda kalıyordum. iki alarm kurmasına rağmen uyanamamış, sahura kalkamadık. e şimdi annem bunu bilse her gece arar. eniştem bu durumu problem mi etmeli? çok gereksiz şeyleri takıntı yapıyorsunuz. ayrıca eşinizi uyandırmak sizin göreviniz değil, yani anadan geline geçmiyor koskoca adamın sorumluluğu. farkınızı bilin bi zahmet.

Sorumluluk bilincinin ne demek olduğunun gayet farkındayım. Şimdiye kadar geç kaldığımız bir yer olmadı, eğer geç kalmayı huy edinmiş olsaydık bunda zaten bir kasıt aramazdım.

Valla şöyle çarptıranlara cok kızıyorum
Evet annesinin uyandırmaya calısması karısını yok saymasıdır
Karısı varken neden baska bir evdeki annesi uyandırsın ki koca adami bebek gibi

Ayrıca adam kendi de uyanmayı becerebilmeli yani....

Sanki eşi annesi ile konusmasın görüşmesin diyor
Herseyin bi usulu var

Ağzınıza sağlık. Resmen linç yemişim. Bu kafada insanların olduğunu bilmek çok üzücü. Kaldı ki eski konumu okusanız nasıl bir kvden dert yandığımı daha iyi anlayacaksınız.

Kv'nizin genel davranışlarından bahsetmemişsiniz. Bir sınav muhabbeti yüzünden bu kadar alınmış olmamanız gerek. Ya birikmişleriniz var ya da alıngan anınıza denk gelmiş. Zira annem de sınav konusunda takıntılıdır. Fazlasıyla ilgilidir. Ama bunu eşime kasten yapmaz. Hatta bu davranışı eşime yarar . Başka sorunlarınız yoksa kvnize alınmanıza gerek yok. Sorunlarınız varsa kendinizi açın, daha net yorumlar yapılır

Örnek için eski konumu okuyun lütfen

Eski konumu okuyun hala aynı fikirdeyseniz gerçekten yetiştireceğiniz çocuğa üzüldüm şu an. Allah çoçuğunuzun eşinin yardımcısı olsun. Bu kafayla zor çünkü.

Back
X