• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip mesele

• Konu Sahibi Konu Sahibi Auri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki siz evinizde ağırlar mıydınız konuda yazanlarla birlikte değerlendirince? Ben bunu merak ediyorum, farklı fikirler almak için açtım konuyu da zaten.

Para kısmı dışında saygı duyarım.
Evimde de ağırlarım çünkü bu adam eşini kaybetmiş ve elbette baika biriyle hayatına devam etme hakkı var.
Evlatları da destek olmalı bu noktada. Yalnızlık canına tak etmiş olabilir

İyide niye ceza alsınlar.evli olup boşanıp ayrı evde yaşamıyorlar ki.iki yetişkin insan eslerinden maaşları var.birlikte yaşıyorlar.bunun cezası olamaz ki.sadece bu konu garip geldi.yani vay ahlaksız vay üç kagitcilik bir durum yok

Hayatta evime sokmazdim bu mini çakal cifti, biz evlilik dusunmuyoruz, sevgiliyiz birlikte yasiyoruz deseler amenna ama yok oyle hem karnim doysun hem pastam dursun.
Ayrica (triskadan da olsa) evlenip bana haber vermeyen babaya da baba dedem, iskele babasidir o.

Para kısmı dışında saygı duyarım.
Evimde de ağırlarım çünkü bu adam eşini kaybetmiş ve elbette baika biriyle hayatına devam etme hakkı var.
Evlatları da destek olmalı bu noktada. Yalnızlık canına tak etmiş olabilir

O konuda ben de öyle düşünüyorum zaten. Benim annem de yalnız. Biriyle evlense, mutlu olsa keşke. Ama tam da aynı sebeple empati yapabiliyorum eşimle. Bu kadar şeyden haberi bile olmamış, herkes bilirken anlatmamış, gidince tanıştırmamış. Benim de ağırıma giderdi. Annesinin maaşını alabilmek için resmi nikah kıymaması da onu daha çok alevlendiriyor. Bilmiyorum, aralarında çözsünler. Ben onunla konuşup yol göstermek istedim fevri olmaması açısından ama yatışacak gibi değil pek.

Hayatta evime sokmazdim bu mini çakal cifti, biz evlilik dusunmuyoruz, sevgiliyiz birlikte yasiyoruz deseler amenna ama yok oyle hem karnim doysun hem pastam dursun.
Ayrica (triskadan da olsa) evlenip bana haber vermeyen babaya da baba dedem, iskele babasidir o.

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Birlikte yaşıyoruz deseler evet ama imam nikahıyla evlendik biz, eşim, karım deyince ben de normal karşılayamıyorum. Yine de babası diye fikrimi söylemedim, gerek de kalmadı zaten, gayet katı bu konuda.

Konu sahibi evlenmeleri sorun değil oğluna haber vermeden evlenmeleri sorun diyor
Ben sizin yerinizde olsam müdahil olmazdım konuya
Bırakın baba oğul çözsün aralarındaki meseleyi :KK66:

Evet öyle yapacağım, eşimi hiç böyle görmemiştim ki 13 senedir tanıyorum.

Ne yalan soyleyeyim koca insanlar ama hic hos bir sey degil resmi nikah ve esinizin izni sorulsa cok daha iyi olurdu boyle bir anlasma ne ara saglanmis ne ara ilerlemis masallah :) gencler yapsa neler denir size bol sans diliyorum ...

Ya adam beni aradı eşimden önce, telefonda ben bilmiyorum x'le konuş baba, müsait olmayabilirz o tarihte dedim. Bana oğlumun evi varken nerede kalacağım gibi laflar etti. Alala acaba bende mi tuhaflık var dedim, çevreye sormaya da utanıyorum yahu, rezillik geliyor bana.

Açıkçası imam nikahı bana rezillik geliyor
Birlikte yaşıicaksanız yaşayın dini niye alet edersiniz ki kardeşim???

Esiniz kabul etmiyorsa soylesin,sizi hic katmasin. Bazen fikrini bile soylemekten maraz doguyor evliliklerde ve akrabalik iliskilerinde
Bence de imam nikahini alet etmisler,para kacirmak icin, boylelerini sikayet edebiliyorsunuz. Devlet binsin tepelerine. Utanmadan da evliyiz diyorlarmis. Sanki sevgili olmak beraber olmak ayipmis gibi. Biz imam nikahli evliyiz demek cok daha ayip

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Birlikte yaşıyoruz deseler evet ama imam nikahıyla evlendik biz, eşim, karım deyince ben de normal karşılayamıyorum. Yine de babası diye fikrimi söylemedim, gerek de kalmadı zaten, gayet katı bu konuda.

Az once de bir konu vardi "resmi nikahimiz yok ama evliyiz" nasil bişey ki bu, uyuz oluyorum bu ikiyuzluluge.
Ben de sevgilimle birlikte yasadim zamaninda, ayip ya da yadirganacak bisey oldugunu dusunmuyorum, ama bu yasam tarzini secenler cesitli sekillerde evliyiz demesine gicigim, ayrica ne demek bunu cocugundan saklamak, hem de herkes bilirken. Demek ki kendisi de tepki alacaginin farkinda...

Yapılanı tasvip etmiyorum ama şu zihniyete de karşıyım "imam nikahı kiyip evliyim demesin beraber yaşasın"
Arkadaşım sen belki rahatsın ama o adamın/kadının dini hassasiyeti var zina işlemek istemiyor demekki hem ne olursa olsun dini nikah kiyildiysa Allah katında "evli" oluyorlar bilmem farkında mısınız
Tabiki anayasa var hukuk var herkes resmi nikahta kıymalı ama dini nikah basit bir olay değil bilin istedim..

Yapılanı tasvip etmiyorum ama şu zihniyete de karşıyım "imam nikahı kiyip evliyim demesin beraber yaşasın"
Arkadaşım sen belki rahatsın ama o adamın/kadının dini hassasiyeti var zina işlemek istemiyor demekki hem ne olursa olsun dini nikah kiyildiysa Allah katında "evli" oluyorlar bilmem farkında mısınız
Tabiki anayasa var hukuk var herkes resmi nikahta kıymalı ama dini nikah basit bir olay değil bilin istedim..

Hassasiyeti olan insan haketmedigi bir parayi almak icin boyle kucuk cakalliklar yapmaz.
Durustce evlenir, eski eşin maasindan vazgecer, bunlar hem vefat etmis eşin maasini alalim hem de evlenelim kafasindalar, neyin hassasiyeti ki bu? Kimi kandiriyorlar...

Hassasiyeti olan insan haketmedigi bir parayi almak icin boyle kucuk cakalliklar yapmaz.
Durustce evlenir, eski eşin maasindan vazgecer, bunlar hem vefat etmis eşin maasini alalim hem de evlenelim kafasindalar, neyin hassasiyeti ki bu? Kimi kandiriyorlar...
Tasvip etmediğimi muhakkak resmi nikah kiyilması gerektiğini söyledim benim takıldığım konu dini nikahın basit görülmesi yorumumu iyi okuyup öyle cevap yazın lütfen

Tasvip etmediğimi muhakkak resmi nikah kiyilması gerektiğini söyledim benim takıldığım konu dini nikahın basit görülmesi yorumumu iyi okuyup öyle cevap yazın lütfen

resmi olarak kabul gormeyen, diyanetin bile olaylamadigi bir seyi burda savunmayin.
Eskiden sozde hassasiyeti olan coluk cocuk sevismek icin kullanirdi dini nikahi, okul bitince de 3 bos ol, oh herkes kendi yoluna. Simdi de emekli maasini korumaya calisan dedelerin eline dusmus. Yani bunu basitlestiren biz degiliz, sorumsuz seks icin kullanan milyonlar.

resmi olarak kabul gormeyen, diyanetin bile olaylamadigi bir seyi burda savunmayin.
Eskiden sozde hassasiyeti olan coluk cocuk sevismek icin kullanirdi bunu, okul bitince de 3 bos ol, oh herkes kendi yoluna. Simdi de emekli maasini korumaya calisan dedelerin eline dusmus. Yani bunu basitlestiren biz degiliz, sorumsuz seks icin kullanan milyonlar.

Savunmadigimı söyledim sen neyin kafasındasin şekerim ilk yorumumu bı dikkatli okusana

Ayrıca o yapılan mute nikahı olur okul bitince boşanmak falan dini nikah olmaz ve yine zina olur
din alaya gelmez onu diyorum

Savunmadigimı söyledim sen neyin kafasındasin şekerim ilk yorumumu bı dikkatli okusana

Ayrıca o yapılan mute nikahı olur okul bitince boşanmak falan dini nikah olmaz ve yine zina olur
din alaya gelmez onu diyorum

Bence siz bidaha okuyun yazdiginizi,
Gayet de savunuyorsunuz, hoş savunsaniz ne yazar neyse ki hala bir hukuk devletinde yasiyoruz, hacinin hocanin kildigi nikahin sizin kafaniz disinda hicbir yerde gecerliligi yok.

Bence siz bidaha okuyun yazdiginizi,
Gayet de savunuyorsunuz, hoş savunsaniz ne yazar neyse ki hala bir hukuk devletinde yasiyoruz, hacinin hocanin kildigi nikahin sizin kafaniz disinda hicbir yerde gecerliligi yok.
Size daha cevap yazmicam olayı evirip ceviriyorsunuz ne derseniz deyin Allah katında geçerli ama yaşadığımız sistemde yanlış resmi nikah dini nikah beraber kiyilmalı her okuyan benim ne demek istediğimi anlar ki anlayan anladı iyi akşamlar :)

Back
X