- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 358
7 yil olmus abartmasin babasini kendi elleriyle evlendirenler biliyorum
Evlenmekte anormal bir şey yok zaten. Konu farklı biraz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 yil olmus abartmasin babasini kendi elleriyle evlendirenler biliyorum
Peki siz evinizde ağırlar mıydınız konuda yazanlarla birlikte değerlendirince? Ben bunu merak ediyorum, farklı fikirler almak için açtım konuyu da zaten.
Para kısmı dışında saygı duyarım.
Evimde de ağırlarım çünkü bu adam eşini kaybetmiş ve elbette baika biriyle hayatına devam etme hakkı var.
Evlatları da destek olmalı bu noktada. Yalnızlık canına tak etmiş olabilir
Hayatta evime sokmazdim bu mini çakal cifti, biz evlilik dusunmuyoruz, sevgiliyiz birlikte yasiyoruz deseler amenna ama yok oyle hem karnim doysun hem pastam dursun.
Ayrica (triskadan da olsa) evlenip bana haber vermeyen babaya da baba dedem, iskele babasidir o.
Konu sahibi evlenmeleri sorun değil oğluna haber vermeden evlenmeleri sorun diyor
Ben sizin yerinizde olsam müdahil olmazdım konuya
Bırakın baba oğul çözsün aralarındaki meseleyi![]()
Ya adam beni aradı eşimden önce, telefonda ben bilmiyorum x'le konuş baba, müsait olmayabilirz o tarihte dedim. Bana oğlumun evi varken nerede kalacağım gibi laflar etti. Alala acaba bende mi tuhaflık var dedim, çevreye sormaya da utanıyorum yahu, rezillik geliyor bana.
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Birlikte yaşıyoruz deseler evet ama imam nikahıyla evlendik biz, eşim, karım deyince ben de normal karşılayamıyorum. Yine de babası diye fikrimi söylemedim, gerek de kalmadı zaten, gayet katı bu konuda.
Yapılanı tasvip etmiyorum ama şu zihniyete de karşıyım "imam nikahı kiyip evliyim demesin beraber yaşasın"
Arkadaşım sen belki rahatsın ama o adamın/kadının dini hassasiyeti var zina işlemek istemiyor demekki hem ne olursa olsun dini nikah kiyildiysa Allah katında "evli" oluyorlar bilmem farkında mısınız
Tabiki anayasa var hukuk var herkes resmi nikahta kıymalı ama dini nikah basit bir olay değil bilin istedim..
Tasvip etmediğimi muhakkak resmi nikah kiyilması gerektiğini söyledim benim takıldığım konu dini nikahın basit görülmesi yorumumu iyi okuyup öyle cevap yazın lütfenHassasiyeti olan insan haketmedigi bir parayi almak icin boyle kucuk cakalliklar yapmaz.
Durustce evlenir, eski eşin maasindan vazgecer, bunlar hem vefat etmis eşin maasini alalim hem de evlenelim kafasindalar, neyin hassasiyeti ki bu? Kimi kandiriyorlar...
Tasvip etmediğimi muhakkak resmi nikah kiyilması gerektiğini söyledim benim takıldığım konu dini nikahın basit görülmesi yorumumu iyi okuyup öyle cevap yazın lütfen
resmi olarak kabul gormeyen, diyanetin bile olaylamadigi bir seyi burda savunmayin.
Eskiden sozde hassasiyeti olan coluk cocuk sevismek icin kullanirdi bunu, okul bitince de 3 bos ol, oh herkes kendi yoluna. Simdi de emekli maasini korumaya calisan dedelerin eline dusmus. Yani bunu basitlestiren biz degiliz, sorumsuz seks icin kullanan milyonlar.
Yapılanı tasvip etmiyorum ama şu zihniyete de karşıyım "imam nikahı kiyip evliyim demesin beraber yaşasın"
Arkadaşım sen belki rahatsın ama o adamın/kadının dini hassasiyeti var zina işlemek istemiyor demekki hem ne olursa olsun dini nikah kiyildiysa Allah katında "evli" oluyorlar bilmem farkında mısınız
Tabiki anayasa var hukuk var herkes resmi nikahta kıymalı ama dini nikah basit bir olay değil bilin istedim..
Savunmadigimı söyledim sen neyin kafasındasin şekerim ilk yorumumu bı dikkatli okusana
Ayrıca o yapılan mute nikahı olur okul bitince boşanmak falan dini nikah olmaz ve yine zina olur
din alaya gelmez onu diyorum
Size daha cevap yazmicam olayı evirip ceviriyorsunuz ne derseniz deyin Allah katında geçerli ama yaşadığımız sistemde yanlış resmi nikah dini nikah beraber kiyilmalı her okuyan benim ne demek istediğimi anlar ki anlayan anladı iyi akşamlar :)Bence siz bidaha okuyun yazdiginizi,
Gayet de savunuyorsunuz, hoş savunsaniz ne yazar neyse ki hala bir hukuk devletinde yasiyoruz, hacinin hocanin kildigi nikahin sizin kafaniz disinda hicbir yerde gecerliligi yok.